icon

36.týžden tehotenstva a ja nezvraciam - je to v poriadku?

gyorgyfiovaa
6. jan 2020

Zdravím chcem sa opýtať som v 36.tt tehotenstva a nezvraciam vôbec . Je to dobré ? Pýtala som sa svojho gynekológa a povedal že je to dobré,len každý má iný názor.

yanni
6. jan 2020

@gyorgyfiovaa Ähm a co chces v 36.tt zvracat? Ak nie si nejaka chora, tak zvracat nemas preco.

stanulienkat
6. jan 2020

Naco chces zvracat preboha? To uz nebyvaju tehotne dospele zeny?

hippovka
6. jan 2020

Ja som nevracala ani raz za celé tehotenstvo ani som nevedela, že som tehu.. buď len rada

yanni
6. jan 2020

Baby, teraz ma tak napadlo, nebute ten 36.tt preklep? Lebo ja mam niekolko deti a este v zivote som nepocuka, ze by sa niekto cudoval, ze v tak vysokom stadiu tehotenstva by mal zvracat

evkamotka
6. jan 2020

@yanni asi preklep, dava to logiku

tinkatinus
6. jan 2020

@gyorgyfiovaa ja som grcala 9 mesiacov... Ešte aj pred pôrodom.... Škoda 😂 jedla

lenka2710
6. jan 2020

@gyorgyfiovaa akože nechápem, ja som nezvracala celé tehu, bývalo mi len nevoľno
A na konci tehu určite už nie

janinka007
6. jan 2020

Mam dve deti, v zivote mi nebolo zle v tehotenstve. Popravde vracala som raz, ked som vypila zeleny caj, ale z toho mi je blbo aj netehotnej😊

snehulienka8
6. jan 2020

@gyorgyfiovaa mne bolo pocas tehotenstva lepsie ako normalne, bez nevolnosti, bez zvracania, bez bolesti hlavy, vela som jedla - inak mi nechuti, z nicoho ma nenatahovalo, dokonca mi chutilo aj maso, vela masa....nie kadza zena musi mat nevolnosti..

fridi96
6. jan 2020

No neviem či preklep lebo aj tému dala že 3.trimester ... ale ja som tiež nevracala vôbec keď dom bola tehu

evittam
6. jan 2020

@yanni A to nevies ze na MK je všetko možné?😁
@gyorgyfiovaa Nevracala som ani raz ani v jednom tehotenstve a ano je to normálne, dokonca ma neboleli prsia, nechodila som vyzierat chladničku a ani ine ze vraj nutné priznaky tehotenstva. A asi neuveríš mam dve zdravé a krásne deti. Skus si užívať tehu a nečítat kazdu p.covinu na nete ci MK.

10zabka
6. jan 2020

ženy, tému zadala do fóra 3. trimestra, takže asi sa nepomýlila. Možno si len pomýlila stránku. Škola začína až v stredu.

modrykoniicek
6. jan 2020

Čo ja viem tak existujú ženy ktoré 3 mesiace nevedeli o tehotenstve.Mali MS a nemali žiadne príznaky.
Veď nie každej musí byť zle alebo ju musia bolieť prsia.Ale to sa deje v 1 trimestri nie v 3ťom.

haaadanka
6. jan 2020

@fridi96 nebude to preklep, lebo je zaradená do 3.trimestra 🤣🤣🤣🙈

abdn16
6. jan 2020

to je zrejme ta situacia, ked tolko zvracias az ti pride divne, ked nezvracias. :D ine neviem, co k tomu dodat.

sajka12
6. jan 2020

Aj mne napadlo že možno doteraz zvraciala a teraz zrazu to prestalo... Tak ju to vyľakalo... Inak fakt už neviem... Bude niečo vo vzduchu? Lebo dnešné témy... 🙈🙈🙈

gyorgyfiovaa
autor
10. jan 2020

@abdn16 Celé tehotenstvo som ani raz nezvraciala 🙂 @yanni ak nevieš dávať normálne odpovede tak radšej ani nekomentuj.
@stanulienkat Pýtala som sa či chcem zvracať alebo nie? Ako dospelé ženy by ste tu mali dávať normálne odpovede a nie sa tu navyšovať. Nie je toto všetko otom aby si ženy pomáhali však každá si s niečím prešla preto sa obraciame jedna na druhú. Tak neviem kto má preklepy

h2
10. jan 2020

@gyorgyfiovaa A prečo si myslíš, že by si mala zvracať?

gyorgyfiovaa
autor
10. jan 2020

@h2 nepýtala som sa že prečo by som mala zvracať. Len či to mal niekto podobné a poradiť to je všetko. 😂👌

fokuska
10. jan 2020

@gyorgyfiovaa Opytala si sa, ci je to dobre ze si v 36 a nezvracala si.
Samozrejme, ze je to dobre. Zvracanim dava telo najavo, ze nieco nie je v poriadku, ze doslo k nejakej nerovnovahe a pod. Aj mimo tehotenstva je to,m ze nezvracias dobre.

Okrem toho ti LEKAR povedal, ze je to dobre. Tak komu doverujes viac? Lekarovi, ktory studoval a osetril uz tisicky pacientov, alebo zenam na fore?

A kto "kazdy hovori inak"? Kazdy lekar ti hovori inak, alebo kto je ten kazdy?

To je rovnake ako keby si sa opytala, ze nemam ziadne bolesti - je to dobre? No logicky ano, je to dobre.

h_petra
10. jan 2020

@gyorgyfiovaa skvela tema 😁 vidis, ja som v 33 tt a obcas mi este otoci zaludok...
Takze kde je pravda? 😁
Je to normalne a ty si stastna zena.

yanni
10. jan 2020

@gyorgyfiovaa Kazda ti tu dala normalnu odpoved vratane mna. Co chces pocut? Ze to nie je dobre? Co co? Lekart ti dal odpoved, ten ta pozna najlepsie, pozna tvoj zdravotny stav, cely priebeh tvojho tehotenstva. Co ti maju dat zeny na MK za odpoved? Keby ti niekto napisal, ze to nie je dobre, tak co by si robila? My mame 5 deti. Ani raz som nezvracala. A to mi v poslednom tehotenstve bolo zo zaciatku velmi zle. Ale NIKDY som nezvracala. Neviem, kde si na to prisla, ze by sa malo v tehotenstve zvracat. Mna to vobec nenapadlo. ANI RAZ. Bud rada, ze ti je dobre. Sesternica bola hlavou v zachode 8 mesiacov a to takmer nonstop.

h2
10. jan 2020

@gyorgyfiovaa No máš pravdu, nepýtala si sa, prečo by si mala zvracať. To som sa pýtala ja. Proste ma to zaujíma. To je tiež všetko, nemyslela som tým nič viac, ani nič menej, len som chcela vedieť, prečo ženu, ktorá celé tehotenstvo nezvracia, zrazu začne v 36 tt zaujímať, či je to v poriadku. Je to proste len moja otázka, zo zvedavosti.