Aká je vaša váha v 28. týždni?
som v 28tt a som pribrala 14kg som z toho zhrozena za posledne dva mesiace priberam takto čo mesiac to 4kg navyše ak to takto dalej pojde do konca tehu neviem ako budem vyzerat ☹ a pritom jedavam ako bežne pred tehotenstvom...doktr.ma zas bude hrešit
no s drobcom som mala urcite +10 kg co je dost ale poznam dievcata co mali aj 20kg vtedy... ja som dost pribrala na moju vysku 158cm ale potom som cvicila ako diva a skoro vsetko zhodila, pri malej (druhej) som nepriblrala tolko lebo uz som nevypekala 4 krat za tyzden ako predtym 😉
awojte tehulky ja som v 28 tyzdni a od kedy som tehotna tak som pribrala 12 kg ale ja som bola u zenskeho prvy krat tak som bola uz v 3 mesiaci je som nevedela ze som tehotna a to som mala 51 kg tak ked mi doktor povedal ze mozem pribrat az 20 kg - 25kg tak to uz teraz som ako buchta :D len dufam ze to zhodim po porode :D a termin mam 21 aprila 2013 tak som zvedava :D ja nejem moc sladke len obcas vedsinou a strasne vela jem ovocie a zeleninku a hrozne vela :D
Doteraz 12 kíl. K tomu mám obrovské brucho. Každý deň len myslím a teším sa na to, kedy to už budem môcť zhodiť. Radšej obskakovať okolo malého, na ktorého sa už veľmi tešíme, než žiť v tele veľryby... ☹
Tak ja som doteraz (27tt+5d) +12Kg, vlastne posledne 3 tyzdne je vaha rovnaka, ale aj tak sa mi to zda dost.
AHOJ všetky mamičky,ale aj buduce mamičky.ja som počas tehotenstva pribrala -teraz pozor /37kg.To uplne važne,to som mala tyždeň pred porodom a radčšej som sa už nevažila.Bolo to zrejme všetko zo stresov.Len som jedla a plakala.Určite sa chcete spytať prečo?Predože mi povedali,že dieťatko bude postihnute. Nevedela som sa s tym zmieriť.Aj ako zdravotnik som vedela ,čo to znamena starať sa o take dieťatko.Ale čo sa stalo?Narodilo sa mi krasne,zdrave dievčatko.Teraz ma 2,5 roka a robi nam veľku radosť.A moja vaha.Tych 37 kg je už davno preč.Takže vobec sa netrapte koľko priberete,ale hlavne jedzte zdravo. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
S tým priberanim som na tom biedne aj ja :( som v 27tt+5 a pribrala som už 10 kg... Či to pôjde dole sa uvidí po čase. Všetko mi ide do zadku,bokov a do pŕs
ja som mala v 28tt cca 2-3kg (akurat cez vianoce) - čoho som sa najviac obavala, že po sviatkoch budem mať + 15kg (pri mojom Vianočnom apetíte) 😀
ja som v 28 tt a pribrala som 10 kg...ešte minulý týždeň to bolo 8kg a včera na moje zhrozenie boli 2 kg navyše...ale zasa, vážila som sa večer, takže určite aj to zavážilo 🙂
Nerob si starosti, ja som pocas tehotenstiev pribrala 24 kil a pri babatku som to raz dva vybehala. Dolezite je , aby si potom kojila, zhodis tak ovela rychlejsie 🙂
podla mna je podstatne, kto kolko pred tehotenstvom vazil...ja mam 165 cm, pred otehotnenim som mala 56kg, teraz mam o 12 kg viac
Ahojte mamicky,ja som 27+3 a pribrala som 16kg pry prvom 30kg tak som zvedava do konca tehu 🙂
ja som mala v 28tt +5,5kg nahor, prve mesiace som schudla kedze mi nich nechutilo vsetko smrdelo a dost som vracala, nakonieco som prisla nato ze mi nerobia dobre umele vitaminy z nich mi bolo vzdy zle a vzdy som vracala tak som stavila radsej na pestrejsiu stravu ako na vitaminy v tabletkach... ale mam pocit ze najviac priberam na prsiach a brusku ale na vahe to nie je vidiet....
ahojte mamičky, tak ako tu čítam, koľko ste už pribrali, tak mi je všeliak☹ ja som v 27.týždni a doteraz som nepribrala nič, v podstate mám stále -2 kilá, lebo som na začiatku tehu schudla, čo mi stále bývalo zle, skoro až do 22.týždna a až teraz som začala celkom normálne jedávať...ale bábätko je v poriadku, tak sa snažím nestresovať. zato pri prvej dcérke som pribrala krásnych 18 kilov 🙂
@majkafer tak to sme priblizne rovnako vysoke a priblizne rovnako sme vazili pre otehotnenim. Ja sa tiez nenapchavam. Vzdy som si davala na stravu pozor, cvicila som, teraz si sice doprajem trochu viac, ale nemyslim, ze je to nejak vela...Len dufam, ze viac ako tych 20 kg to nebude...Mne sa inak nezda, ze by som mala na sebe uz o 12 kg viac, aj ludia mi hovoria, ze to nie je na mne vidno, ale ked som vcera videla svoju fotku, tak mi zle prislo 😒
Na druhej strane, predvcerom som mala pocit, ze cely den necitim pohyby svojej dcery. A tak ma to vystrasilo, ze nejaka vaha ma uz vobec netrapila. Priority su predsa len o inom 🙂
@erienka už je to v poriadku? Cítila si pohyby? ja som sa zo začiatku tiež bála, keď sa nehýbalo dlhšie, ale jeden deň je to ok a iný deň mi ide rozkopať brucho, toto tretie je poriadne nezbedné 🙂 hýbe sa od 15tt a teraz si tam robí diskotéku. Možno si len mala viac práce a tak si to ani nezbadala. Treba ho zobudiť, pobúchať brucho.
Ja som v 27tt a zatial som to dobojovala na +17 kg a to sa snazim zdravo stravovat ( obcas daka cokolada ) 🙂 a denne dlhe prechadzky. Moj dr. ma za to riadne vyhresil. Mama vravi, ze to mame v genoch a ja si skor myslim, ze je to tym lebo som prestala fajcit hned ako som zistila, ze som tehu. Ale ja sa tym nejak nezatazujem, lebo som sa aspon zbavila hnustneho zlozvyku a dietami sa budem zaoberat, ked bude mala na svete.
@majkafer vlastne aj ja uz mam 16, som zvedava, ci skoncime narovnako 🙂 Zatial to teda potvrdzuje moju teoriu, ze priberanie v tehotenstve zavisi od vahy pred tehotenstvom a vysky...
Ja sa inak zatial citim celkom v pohode, jedine, co ma trapi je, ze sa mi prvykrat v zivote objavili hemeroidy, tak sa bojim, ci ma to nebude pri porode boliet. No a na WC chodim asi tak kazdych 20 minut, v noci asi 5 krat 🙂 Mala ma sice kope, ale len tak velmi jemne, tak dufam, ze bude taka ohladuplna aj vtedy, ked ju uz budem mat doma :D
A uz sa asi zacinam pomaly obavat porodu, zatial som sa snazila si to velmi nepripustat, ale cim dalej tym viac na to myslim, ze ake to bude. Najma ked sa v noci zobudim, moja prva myslienka patri tomu. Bude to moje "poprve"...
...ja som mala v 28tt +3-4kg, a teraz mam +12kg, a vo stvrtok rodime, je to individualne to priberanie, dolezite je aby dieta bolo zdrave a vyvijalo sa tak ako ma....

No ja som 28tt a mám +10kg, asi by som nemala jesť toľko sladkého 🙂 Predtým som sladkosti moc nejedla, ale teraz každý deň niečo musí byť ☹