icon

Aké máte skúsenosti s Epidurálkou?

dominika_79
7. feb 2020

Ahoj, poprosila by som niake skúsenosti s Epidurálkou.... blíži sa mi pôrod a tak uvažujem už aj nad ňou 🤔

Strana
z3
dominika_79
autor
8. feb 2020

@fridi96 no uvidím ako teraz ale ja som vo Zvolene rodila pred 4rokmi a tiež fajn.... sestričky a aj doktorka ktorá ma odrodila bola zlatá a veľmi mi pomáhala 🙂

dominika_79
autor
8. feb 2020

@flowerbomb ďakujem aj ja dúfam 🙂

dominika_79
autor
8. feb 2020

@veronice to si celkom dosť dlho rodila.... ja som prvé do troch hodín porodila 🙂 uvidím ako teraz

dominika_79
autor
8. feb 2020

@pralinka86 no ďakujem a dúfam to stihnem vybaviť 🙂

merynka3
24. feb 2020

@dominika_79 urcite ano. Nikdy som sa tak skvele necitila, ako ked mi zacala ucinkovat :D ale potom ked uz islo do tuheho, mi nepridali a citila som vsetko...

marrydreamkas
25. feb 2020

@dominika_79 ked mi zaucinkovala epi, v hlave mi islo, ze ten kto ju vymyslel by mal dostat nobelovu cenu 🙂 vedela som,ze mam kontrakcie, ale bolest som necitila.tie 2 hodiny, co mi ucinkovala boli super, potom mi ju uz nedali, to som si "uzila" a nakoniec som rodila cisarskym v plnej anesteze, ale to uz je o inom ;)

sonicka96
25. feb 2020

2x pôrod a 2x s epiduralkou a neľutujem... Pri prvom som či mi síce necítila bolesť ale cítila som tlaky v zadku a vedela som že v tedy mám tlačiť 🙂 pri druhom som si ju dala... Konečne po 11h som si na pol hodinu pospala a keď prišli bolesti tak som zabudla že si mám sama dať ďalšiu dávku (mala som pri ramene klikatko) no od bolesti som na to zabudla lebo malý sa mi tlačil von... Za 25m bol vonku ♥️ a po pôrode som nič necítila,behala som áno fredka a to som bola zašitá 🙂

dominika_79
autor
25. feb 2020

@merynka3 ja váham či si ju dám keď sa za ňu toľko platí

merynka3
25. feb 2020

@dominika_79 uz by sa to nemalo spoplatnovat. Ked som rodila pred 6 rokmi, tak sa za nu platilo ale bola moznost, ze ked ju nevyuzijes, peniaze ti vratia.
Tak preco si to nepoistit? Ja som ju mala v zalohe ale nechcela som ju ani za svet. Urobila som chybu, lebo som sa strasne vytrapila /18hod porod/ a az po rade lekarky, som si ju dala a vtedy sa to rozbehlo, pomohlo to uvolnit porodne cesty.

dominika_79
autor
25. feb 2020

@merynka3 no ale 130€ mi príde za to veľa

Strana
z3