icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

katka22r
25. feb 2010

vejula vitaj 🙂 aj to su pohyby

noo ja som dnes bola s laurou vyse hodky vonku juuj ta to sa dobre kocikuje v takom pocasi...drzim vam palce aby ste uz coskoro mali drobcov pri sebe

juujj a renatka a barbi co to????

miminkaa6
25. feb 2010

matulienka d.
robia aj ine vysetrenia v tej cadcianskej nemocnici ked ides na tie pasy,ci len tie pasy spravia a ked je vsetko ok ides domov.... 😖

vejula
25. feb 2010

Ahojk miminkaa6 Ideš tiež rodiť do čadce??? Tiež chcem isť, a máme pdobné TP tak môžno sa aj na sále stretneme 😀

miminkaa6
25. feb 2010

Ahoj vejula, hej do cadce pojdem....no je to mozne 😀
A ty si odkila?

vejula
25. feb 2010

Ja Zo ZA ale chodím do CA aj na predpôrodnu prípravu... Nechodíš aj ty? Možno sa odtial aj poznáme ak chodíš...

miminkaa6
25. feb 2010

nie nechodim...
az teraz tam pojdem prvy krat na pasy....

tintiniacik
25. feb 2010

No vidis Katuska a to ked som pisala ze kto si bude so mnou pisat ked vsetky porosite tak mi slubili ze budu pisat 🙂 🙂 🙂
Ale viem si to predstavit ze teraz maju asi vela inych starosti

vejula
25. feb 2010

miminka a ty si priamo z CA??? No bude sranda ked sa tam stretneme, len daj si foto nejaké nech ťa potom spoznám 😉

miminkaa6
25. feb 2010

priamo nie...7km to mam do ca... 🙂

simusska
25. feb 2010

baby tak som nakoniec bola v tej nemocnici na vysetrenia mala je otocena hlavickou dolu a mu uz 3400 g🙂 bola som aj na pasoch a tie som mala normalne 140, doktorka mi vzala aj ster na streptokoka a vraj jednu kopiu vysleku si necha ona v nemocnici a druhu posle mojmu doktorovi...dalej mi vravela ze mam uz krcok skrateny na 2 cm a otvaram sa tak na tesny prst

matulienka.d
25. feb 2010

Ahojte babule,
no tak poporiadku

janyka, u nás bolo tiež 13 C v chládku, lebo mám na okne teplomer a teda som sa riadne čudovala, že na konci februára takéto počasíčko, ale veľmi ma to potešilo. Vyhodila som koberčeky zo spálne nech sa krásne vyvetrajú z prachu.... 😉 poumývala som podlahy, utrela prach, prala som a ešte rozmýšlam, že idem žehliť......
Už som pre istotu aj nachystala vecičky, v ktorých pôjde naša bambulka domkov..... 😀 to aby manžel nemal stresy,lebo by určite doniesol celú skriňu....chlapi...xixixi

tintiniacik, tak to hej aj ja užívam dopegyt aj magnezko, a vôbec mi ho nechcú vysadiť, takže som otvorená na 1palec a toť vše....najskôr mi povedali, že budem rodiť skôr ako mám termín, no a stále nič, tak čakám a čakám.... 😖 a ten moč som aj ja musela zbierať 24 hodin a potom doniesť vzorku na biochemiu, ale aj keď mam ten tlak vysoký, tak všetky testy mám v poriadku.....brali ti krv aj na pečeňové testy????

miminka...nooo, tak keď som bola prvýkrát, hneď si ma tam aj nechali, takže ma kompletne zasa vyšetrili aj zo spodu aj ultrazvuk.....vypytovali sa na všetko, ale to kvôli príjmu.....a teraz som bola včera druhýkrát a mala som ich v poriadku, takže mi sestrička vrátila tehu knižku a povedala, že môžem domov, že doktor povedal, že je to všetko OK......ja to mám inak tiež 7km do čadce...sranda.... 😉

matulienka.d
25. feb 2010

simuska, joj, to bude teda riadna bambuľka.... 😉 super...... 🙂
inak ja som na prst otvorená už dva týždne a odvtedy nič..... ☹

miminkaa6
25. feb 2010

matulienka....ty si potom odkial?(turzovka?.....) 😉
no som zvedava ako mi to dopadne,ten prvy krat, ale sestricka ma upozornovala ze si zvyknu tam aj den dva nechat ked sa im nieco nepozdava ze mam radsej aj nejake papuce a noc. koselu si vziat keby nahodou... 😅

katka22r
25. feb 2010

simuska no vidis pomohla aj pohotovst ze? 😀

tintiniacik noo tak ak bude tak teplo vela nas tu nebude,ale ja tu vzdy nazriem 😀

matulienka a uz len porodit 🙂

danula.ch
25. feb 2010

ahoj 🙂
no sme doma z porodnice, sla som minulu stredu na hospitalizaciu a ani som nedufala v spontanny porod a nakoniec hned na druhy den rano sa to spustilo
malinky ma trapil 12 hodin, po 10tich som bola len na 5 cm, dali mi oxytocin a to ste mali vidiet aky spad to nabralo, bolesti nenormalne, trpela som ako kon, dothana som ze este po tzydni si nesadnem, ale malinky za to stoji
pozmensujem fotky a zajtra hadam dam do albumu

baby, nestiham citat, ale barbina ani renatka nie su aktivne, uz maju aj oni za tym?

zanin
25. feb 2010

Ahoj Danulka. Malinky este stale tolko place? Tesim sa na fotky.

katka22r
25. feb 2010

danulka ahooojko no konecne aspon niekto porodil....a miery su kde?a meno???pochval sa nie 😀 nemusis nic tajit strasne blahozelam,my sa mame fajne mala rastie ak budes mat cas pozri aj foto,tesim sa na foto tvojho maleho drobca

zanin
25. feb 2010

Katka ja som vam pisala 19.2. ze uz je Davidko na svete. 😉

danula.ch
25. feb 2010

no uz to tu vidim, s renatkou sme treli spolu, moj malinky sa narodil pol hodiny po nej, 18.2. 17:15 a miery 3490g a 52cm 😀 😀
a barbinka dva dni po nas 🙂
baby blahozelam, mame to za sebou, ostatne sa drzte 😉

danula.ch
25. feb 2010

meno Davidko 🙂

matulienka.d
25. feb 2010

miminka, to je pravda, ale tiež záleží od toho, aký je tam doktor.....jednému sa tvoj záznam páčiť bude a druhému nie....no a záleží od toho, kto ti uvidí záznam a ako sa rozhodne.....ja som tam vtedy trčala 4 dní.... ☹ a strašnááááááááááááá nudaaaaaaaaaaa.............. 😠
ale pre istotu si vezmi papuče a základne vybavenie....ja keď som bola teraz druhýkrát, tak som v aute bola už kompletne zbalená, keby ma tam náhodou zasa nechali....nebudem nikoho predsa preháňať hore dole, aby mi pobalili veci........... 😒

Ahoj Danula, veru, kde su miery a meno....pripájam sa ku gratulácii a prajem rýchle uzdravenie, aj keď ti verím, že keď si domka s maličkým, tak ťa aj bolesť prejde.... 🙂
barbinka aj renatka už majú potom, len akosi nemajú čas sa pripojiť.... 🙂

danula.ch
25. feb 2010

no idem off baby, dakujem za gratulacie a drzim palce k porodom, ked uvidite svoje diela, zabudnete na vsetku bolest 😉

matulienka.d
25. feb 2010

jj, zanin, už si spomínam........to tá moja demencia.... 😀

miminka, nie turzovka, ja som opačná strana - smer KNM... 😉 a držím palce na zázname, aby dobre dopadol 😵

zanin
25. feb 2010

Ja to dobre poznam tu demenciu 😀 . ak dufas ze vymizne po porode tak ta sklamem ta potvora zostava nastalo 😅

miminkaa6
25. feb 2010

matulienka, dik...uz aby bolo po vsetkom,nemam rada nemocnicne prostredie 😝 aha....tak potom oscadnica? 😖

matulienka.d
25. feb 2010

heh, zanin, si ma teraz fakt potešila 😅 😅 😅 už sebe samej leziem na nervy.... 😀

miminka, v pohodke, rada poviem, keď viem....nič sa neboj, mne teraz dosť pomohlo zhlboka dýchať...nooo a skoro oščadnica....a ty si odkiaľ? 😎

miminkaa6
25. feb 2010

ja z cierneho.....

janyka
25. feb 2010

zajaciq, ja som NR 😀
....mňa môj krpec tiež kopal pomenej, tiež mával také obdobia, keď som cítila len také pretáčanie, mrvenie 🙄

tintiniacik
26. feb 2010

Dobre ranko.
Tak ja uz mam po ranajkach a vooooobec netusim co dnes idem robit uz sa strasne nudim a hneva ma to 😠 😠

tintiniacik
26. feb 2010

Kde ste vsetky????? Ja uz mam aj poupratovane 😠 😠 Fuuuuuuuu ale fucim ako lokomotiva 😀