Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
No mati ja som bola na wc asi 5x 😠 😠 😠
ahojte...bola by som tu dosla aj skor,ale bola som s malou na kardiologii...vsetko oki len ma selest...ale to ma skoro kazde babenko ale o pol roka ideme na kontrolu snad bude dobre 😉
danulka sak hej teraz mi zaplo ze mas davidka...ale to bude tym ze ja poriadne ani nerozmyslam,myslienky su pri malej 😀
ja chodim na wc len cez den
no tak to pekne tintiniacik.... Inak dnes nadránom som asi mala prvých poslíčkov.... 😉 uchu, uchu...hehe
katka, neboj, určite to bude OK....to je pravda, že to ma skoro každé babo... a nedráždi, že chodíš na wc len cez deň.... 😀 😀 😀
xixixi moja ale chodila som aj v noci 😀 😀 😀
čaute tehule a maminky, barbina sa ešte stále neozvala??? 😕 uuž by mohli teoreticky aj domov prísť, či nie???
No tak to by mohla a podat nejake infosky ohladom porodu 😕 😕
Inak vcera ma zase chytili depresivne myslienky na to ci to budem vediet s tym nasim babatkom a ci budem dobra mamina. No priatel mi povedal ze nikto uceni z neba nespadol a ze si budeme pomahat tak ma potesil 😵
no tintiniacik....to je normálne, ja mám také isté depky sem tam---- ☹ ale tak je pravda čo povedal tvoj priateľ, nikto učený z neba nespadol.....ty ho máš aspoň doma, ale môj mm doma nieje a neviem, či bude doma keď budem rodiť a už vôbec, keď budem aj s bábom doma...takže ja mám väčšiu dilemu, ako to sama zvládnem, aj keď bude chodiť ku mne mamča.... 😕
barbina sa neozvala, nikto nevie,čo je s ňou..... 😒
No tak to ti nezavidim ze si sama. So mnou bude priatel aj pri porode sam sa ponukol ja som najskor nechcela ale on mi chce pomoct a podporit ma tak co uz s nim 😉
No tak to je super, máš dobrého priateľa veru....Môj mm by šiel tiež, ale tak čo narobíme....Sme radi, že je teraz nejaká práca a peniažky treba....Ale veď uvidíme, ako to nakoniec dopadne..... 😉
Jeeejda a mne prečo včera nezobrazilo príspevky??? 😠
Dani, tak ešte raz gratulujeme!!!
Katka - to neblázni, že skoro každé dieťa to má!? Ja nepoznám žiadne, čo by malo šelest, ani nikoho, kto to mal 😕
tintiniacik - naučíš sa, priateľ má pravdu, nikto učený z neba nespadol 😉 určite to zvládneš. Veď každá sa snažíme najlepšie, ako vieme. Budeš určite dobrá mamina 😉 🙂
Baby, ja som stále zatvorená. Vlastne otvorená na 1 prst, ale to je nič 😒 ja to dieťa asi neporodím nikdy 🤐 ja už chceeeeeem. Aj dr. dnes vraví sestričke, že čo nevidíte, ako chce už rodiť? keď sa ma pýtala, čo tak vzdychám 😅
Dakujem Janyka dufam ze to tak bude a nejak to zvladnem 🙂
janyka noo ono to neni take vazne a to do roka by malo prejst cize asi preto 😉
čavte kočky ako???
Kukám že som tu asi v nanižšom tt 😒 Nevadí 🙂 Inač sa mi snívalo že som dostala porodné bolesti na kolotoči 😝 bože to bol za sen...
Janyka držím prsty nech to do termínu maličký stihne 😉
no janyka, ja som takto otvorená na 1 prst už vyše dvoch týždňov a nič sa nedeje.... 😖
najskôr som sa bála, že porodím predčasne a teraz sa už nemôžem toho akosi dočkať.... 😀 😀 😀
vejula, no tak to teda nieje bohviečo veru....pôrod na kolotoči....fúúúúúúúúúúúha???? 😀
vejula a ako to male s teba vyslo? 😀
😀
No teda to su ale sny ja ani neviem kedy sa mi naposledy nieco snivalo. Ja uz len snivam o tom ako budem mat drobca pri sebe 🙂 🙂
no to vam bolo...
KAti nie celý sen som len rodila ale neporodila 😕
matulienka ty ideš myslím tiež rodiť do CA, že??? JA tiež plánujem 😉 Inač mám TP presne o mesiac po tebe 🙂
ta to jak ze si neporodila??
Ahojte babulky, od pondelka som doma z porodnice ale nemam cas si sadnut a napisat... vlastne sediet ani neviem :-/ porod som mala bez bolesti, potom som mala nejake komplikacie, v sobotu ma chytila depka lebo maly cely cas plakal tak som plakala s nim,myslela som si ze nemam mlieko, proste depka ma chytila. A teraz ako som prisla z nemocnice tak si neviem vobec sadnut, neviem chodit, cele stychy sa mi zapalili a hnisaju, ani lezat uz neviem, maleh chytit na ruky, proste nic. Este ze je tu moja mamina a vo vsetkom pomaha. Inac maly je strasne zlatucky, cez den prespi a voci je hore, ale nejak si na to snad zvykneme.
Ked budem mat viac casu tak napisem viac.
Nemam cas to tu citat vsetko, barbi ma chlapceka alebo dievcatko? A kto je dalsi na rade?
ahojte ;), vcera to co bolo s konom, ved ma furt vyhodilo, ked som chcela dat prispevok 😕 .....absolvovala som rizikovku (janyka bol tam dr. Urban, celkom fajn sa mi zdal.......akurat nebol nadseny, ze maju vela roboty kvoli TO), aj sme dlho nanho cakali, lebo mali zakroky, nahamali sme sa u Hoffera, poobede som bola trosku popratat v zahradke, u nasich a mala som uz toho dost vecer 😝.......ved po tom ranajsom hokeji ani sa necudujem..........aj moj nizky tlak bol este o 10,30 hod. zvyseny 😀
tinti ja mam tiez obavy ako to zvladnem s malinkou, ale snad sa ten materinsky cit prejavi a budeme vediet co a ako .......inak teraz som sa vratila od susedky / ta ma mesacnu dceru a to je este stale malulinke babenko
janyka kto bol dnes v rizikovke? pozeral Ta aj od spodu??? Mna vcera zasa nie.......ale na pasoch uz som mala aj tu spodnu ciarku, takze sa nieco deje......ja som Ti hovorila, ze sa stretneme na porodnici 😀, ved pockaj buduci tyzden bude nas ;) a poslala som Ti ip, kukni si dobre info 🙂
vejula, ze na kolotoci 😀 ........teda to mas ale sny......mne sa nastastie malo sniva, ved aj kedy ked som furt hore, strasne malo spim
reni gratulujem........skus si dat pod zadok nafukovacie koleso, aby si mohla sediet, nam to radili na predporodnej priprave 😉
Baby viete s coho mam este strach?? S toho ze nebudem vediet rozoznat kontrakcie 😖
tinti neboj sa to urcite rozoznas 😉 .......ja som uz mala poslickov a musela som aj predychavat 😀
Ja si to vobec neviem predstavit ze co to bude za bolest
titni mozno nebudes mat silne bolesti.....niektori to opisuju ako bolesti pri menzese, niektorym to vyraza do chrbta......ozaj kde mas umiestnenu placentu vpredu alebo vzadu? ja mam vpredu........joj moja mala je uz dva dni nejaka moc akcna.........uz jej je asi tesnooo
Co ja viem kde ju mam umiestnenu to mi nikto nepovedal 😒
No teraz som si precitala papier co som bola vcera na poradni a tam je pisane Placenta F, takze neviem co to znamena
A v tehu knizke mam zeplacenta ZS takze zadna stena

Ahoj tintiniacik....ja som práve vstala, zapla net, odpíšem a idem raňajkovať.... 😀
Túto noc som bola trikrát na wc a to mi naburalo moj spánok, tak som to musela dohnať do pol 10....xixi 🙂
Včera som upratala obývačku, dnes sa chystám na spálňu, wc a kúpelňu... 😉 A fučať budem aj ja.... 😀