icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

barbina182
autor
10. dec 2009

tak asi ho vykrmujes alebo čo...ja o svojom neviem ani ake je..iba ze je zdrave ..

majatob
10. dec 2009

tak hlavne, ze je zdrave, ne? 🙂 mela bys to mit napsany v prukazce z nejakyho ultrazvuku, kterymu tydnu odpovida.. 🙂

barbina182
autor
10. dec 2009

a čo robí

barbina182
autor
10. dec 2009

no tak ja si to kuknem ale teraz nemam preukaz po ruke..

majatob
10. dec 2009

jel na sraz s deckama ze stredni... 🙂

barbina182
autor
10. dec 2009

hm,,tak si tam najde ex lasku,,žartujem 😀 ..tak preto maš zlu či jaku naladu hm 🙄

majatob
10. dec 2009

ne to ne, nevadi mi ze je pryc, taky si obcas potrebuje vyrazit nekam bez nas 🙂 a zadnou ex lasku tam nastesti nema 😀 😀 😀
ja ani nevim proc su dnes takova divna, zjistila jsem, ze toho mam strasne moc do skoly, uklizela jsem a tak a su pekne utahana a neni mi nejlip... 😅

majatob
10. dec 2009

fuj, uz su preslazena, jdu si pro caj at to kilo medu necim splachnu 😀

barbina182
autor
10. dec 2009

aha,,tak to aj ja som unavena a idem si lahnuť za chvilku,šak ma teba tak prečo by hladal inu .. 😉
to co citis ti to citi aj babo tak si chod odychnut a bude tak ako ja..Dobrú noc 😲

majatob
10. dec 2009

dobrou 🙂

katka22r
11. dec 2009

dobre ranko baby my sme s manzelom dnes zaspali no on zaspal do prace mozem ja za to nie?ale tak co uz ked sa fajne hajalo aj ked som v noci myslela ze nedojdem na wc akosi ma vsetko zacalo boliet no ale to su tíí poslickovia ale v pondelok idem na ctg aj na ultr tak snad vsetko dobre dopadne a neviem ktora ste sa pytali na med jasne ze mozes ved to je zdrave ja si davam skoro kazdy 2 vecer lyzicku medu a mliecko...a co tie co si robili vcera hranolky?mnam ne?co dnes mate na obedik?

katka22r
11. dec 2009

no jasne dlho vykecavate a tak sa nemozte prebudit ze?

barbina182
autor
11. dec 2009

Dobré ranko..No ja som už hore..ešte somnič neranajkovala tak idem si dačo dať pod zub. 🤐 A aj ja idem v utorok na ultraz.tešim sa že uvidim malinke

katka22r
11. dec 2009

juuj tak vam tie ultr.robia akosi casto nie?mne naposledy robili v 30tt a to prietoky a hned aj ostatne mala bola otocena dole hlavickou tak som zvedava ako bude teraz

barbina182
autor
11. dec 2009

nie,,,mne ho robil iba v 13tt,20tt,a teraz v 30tt..vraj to skodí ked robia často..

katka22r
11. dec 2009

noo ved hej prave prto sa pytam aha tak ti bude robit aj prietoky nie?sa tesis co?ja len sa modlim aby mi chceli urobit v pondeok ultr lebo ma zaujima vaha dietata kedze v 30tt sme boli malicky...no uvidimea co dnes varis?my mame slivkove knedle mnam

barbina182
autor
11. dec 2009

No,mal by mi robiť tie prietoky uvidim .Ja nevarim mne varí mama lebo my sme u našich takže ja len papkam.. 😀 😀 😀

barbina182
autor
11. dec 2009

nikto tu není

katka22r
11. dec 2009

aj my byvame u nasich a dnes vari mamka striedame sa bohuzialsi uver nemozeme dovolit ale co uz aspon mi pomoze s malou 🙂

majatob
11. dec 2009

ahojte 🙂 u nas dnes varil manza...vlockovou kasi 😀 holky, uz bych s rodicema bydlet nechtela...mam je vsechny moc moc rada, ale takhle mi to vyhovuje mnohem vic 🙂

barbina182
autor
11. dec 2009

ahojky..My mame na obed šošovicu

barbina182
autor
11. dec 2009

majatob - a podarila sa mu ta kaša,dnes je doma

majatob
11. dec 2009

jj, byla dobra 🙂 prijel v 5 rano, takze dopoledne prospal a ted odjizdel do prace, vrati se tak kolem 7..a zitra jedu ja do skoly, tak budou zase pro zmenu celej den sami oni ☹

renatkas
11. dec 2009

Ahojte, tak vidim ze ste toho hojne popisali 😀

necitala som to vsetko, lebo som v praci. Vcera sme mali to Mikulasske posedenie, napratala som sa, na dnes este ostala kapustnica tak sme mali s kolegynami na obed a aj same zakusky... uz sa len niekde vyvalit a vylozit si nohy hore 😀

my byvame s MM sami, urcite by nam bolo lahsie, keby sme nemali na krku uver a boli u nasich, ale takto je to uplne skvele, nikto na mna nema dohlad, mozme si robit co chceme bez toho ze by sme si vypoculi nejake vycitky. Len s tymi peniazkami je to tazke, ked MM prisiel o pracu a od januara ja idem na matersku, dostanem max.matersku co je prave vyska nasho uveru, takze bude este sranda 😒

ja budem dnes cely den sama, MM ide do Ziliny na futbal a pride len v noci, aspon budem mat cas sa naucit na zajtrajsiu skusku 🙂

barbina182
autor
11. dec 2009

no do skoly to by somnechcela ucit sa...brrr moje zmysli su na 0,,som už leniva a len pol roka mam po škole.. 😀

renatkas
11. dec 2009

barbi no ty nas teda vies motivovat 😀 ani mne sa nechce, vysku som uz mohla mat davno za sebou, po strednej som hned isla na vysku ale nechcelo sa mi ucit tak som to nechala, tak teraz uz som si povedala ze ju dokoncim 🙂 ale pri kazdej skuske si hovorim ze som som to za tapu ze som sa na to dala 😀

renatkas
11. dec 2009

boli ste uz na vysetreni EKG? je to povinne alebo odporucane?

katka22r
11. dec 2009

ekg mne robili na internom ked som bola aj na gtt

barbina182
autor
11. dec 2009

ja som bola na ekg pred 2tyznami...mam vsetko ok. aj babo ma srdiecko v poriadku.A videla som mu ho ako mu bije.. 😲 ..povinne vysetrenie to bude ale neviem presne kolko tt pred porodom.Ale doki ta tam posle aby zistil ci to tvoje srdce zvladne aspon mne to tak vysvetlil moj..ze ma tam posle ale ja som nepocuvala a isla som sama skor a platila som 7eur za vysetrenie lebo to bolo na vlastnu požiadavku.

katka22r
11. dec 2009

noo tak ekg robili mne a malej nie hned som mala aj tu cukrovku a interne vysetrenia...kazdy kraj ma inak tie vysetrenia aspon podla mna