Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
baby mňam nedraždite hranolkami 😕 ja ani neviem ako chutia 😒
bifla ja beriem magne od začiatku tehu a dobry je aj na tvrdnutie bruška no komu ako zabera 😉 fíha a ja som na prietoky ešte nebola 😕
bifla, veď to už je pekný kúsok baby 😉 ja som 30tt a malý má zatiaľ 1500g, ale veď teraz rastú najrýchlejšie, takže o týždeň to už može byť oveľa viac 😀 nerozumiem tomuto: ,,malá váži 1988g na to že som brala maternu tak je to dobré.
Barbi, hej, je dobré, keď má kto poradiť. Ja som tiež veľa sledovala na nete, lebo mamy a staré mamy majú trošku iné názory 🤐 a prečo to železo neberieš? Ja ho beriem poctivo a aj tak mám zlé výsledky 😖 a beriem len 1x za deň.
Katka, nerob tu chute, mňaaam, ja mám na tieto nezdravé jedlá takú strašnú chuť, ale snažím sa im zatiaľ úspešne odolávať 😀 mňam hranolky alebo pečená klobáska 😝
🙂 noo tak mne na hranolky urobila chut moja segra...ale mnam ´manzelik mi uz vypeka
no kde ste koceny?ta vy pridete zasa neskoro a ja uz budem davno hajat 😒 ta toto no nic tak vam sovicky nocne moje prajem peknu dobru nocku a prijemny spanok co mna necaka lebo moja princezna ma rada nocny zivot ako jej tata 😀
katka, ty provokatér, hranolky sú už zjedené, neodolala som 😀
môj malý už má teraz prejav, neposlušnej rybičky 😵
A ceľkom ma to baví, len keď sa ide spať by mohol prestať
No,prave som sa vratila z Tesca napapkala som sa..rozok z sunkou zapekany mnam,, 😀 a kupila som si ca tekanee ale ovocny jahoda ceresna,,lebo ten tehotensky som tam nenasla..Kupila som malemu taku bielu kosielku na gombiky,a ciapocky modru a bielu jake chutnučke malinke sú..sa tešinm.. 🙂
Hranolky raz za čas možeme aj ked sú nezdravé. 😉
A baby može sa v tehotenstve med???kupila som si..
Dnes som mala naplanovane že zjem ryby (sledove očka) lebo som citala ze malinkemu sa vyvija v tom tyzni mozog a mali by sme jest mastne kyseliny ci co.. 😀 😀 a že to sa nachadza v rybach..ale dám si ich zajtra lebo dnes už nezvladnem nič.. 😅
barbi, to tak nesmis resit, to bys nakonec nejedla nic...jasne ze muzes med! 😀
a este mali zlavu na taku satenovu kosielku na ramienka tak som neodolala z 11e na 2e..no taka sexi oblečiem si ju ale až po porode dufam že budem mať to bruško mensie...hoci sa mi velke nezda na moj mesiac..
barbi, po porodu neni zrovna nejhezci pohled na brisko, ikdyz uz neni tak velky... 😅
majato..-no vieš ja som taka opatrna že až...tak si dám ale až zajtra..no a ti čo nové?
jdu si dat rohlik s medem, nadelalas mi chute 😀
nove? nic, krom toho, ze sousedi dnes zatloukaji neco do zdi a zacali s tim presne ve 21.00 🙄 🙄 🙄
a možno do nej vlezem aj teraz vyskusam 😀 😀 😀
maji no to si ma nepotešila 😖
zase susedia,tak oni ti nedaju spať..ja by som bola z toho nanervi..
promin, mam dnes nejakou negativni naladu 😅 ale tak prece jen, nenarostlo za jeden den, tak za den ani nesplaskne, predstav si napul vyfouklej balon a presne to budes mit misto toho peknyho kulatyho tehotenskyho briska... 😅
to taky su, jeste ze to tobika nebudi.. 🙄
maji to nič to mi navadi...stoji to zato..ved ho pekne mat nemusim MM sa pačim aj tak aj s bruškom...
ty jo, oni zas vrtaji 😅 😅 😅
vis co, ono se to lepsi docela rychle, vsak se mrkni ke mne do alba Koblizek a juditka, mam tam fotku hned na zacatku ve 4tt, to je rok po porodu a myslim, ze to neni zas takova hruza...a to jsem nikdy nemela uplne plochy brisko 🙂
no už som pozerala..ja som ešte len v 30tt a pise mi 31tt 😀
no nekomu to pocita jinak, me to podle MS sedi (jinak je mimi o 9 dni vetsi) 🙂
ten med byl dobrej napad, mnam 😵 😵 😵
tvoje je vetsi?
dneska uz mas manzu doma? nebo jak vcera? muj dnes nedorazi 😢
jj, bere to nejak hopem 😀 ale Tobik mel taky dva terminy a narodil se na ten druhej co byl podle ms 😀
nie zase pride o 23hod..on cely tyžden tak robí..a tvoj kedy pride rano
zalezi v kolik pojede vlakem...bud jeste v noci a bude tu kolem ctvrte nebo az prvnim rannim a domu dorazi okolo osme.. 😒

kati nerob chute ja som mala hranolky včera večer..tak dobrú chuť..