Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
jasne a ty sa hned ozvy ak sa maly narodi 🙂
jasnačka že sa hned ozvem 😉 určite dám vedieť
veji ajoj.. ja som este tu.. ja som mala vcera mensie bolesti, no uz je to ok 🙂 takze rodit sa nechystam, aspon si myslim 🙂 v pondelok idem na kontrolu a v stredu na prijem ak neporodim tak v stredu vyvolaju.. s tym ucenim mas pravdu uz makam, no nejako mi to nejde do hlavy 🙂 furt rozmyslam nad malou a co mi chyba a ine blbosti :D tak neviem..snad to bude lepsie :D a ty co? citala som ze aj ty si mala bolesti,asi ale falosne, poslickovia.. jaaj ja uz na ten porod cakaaaam.. uz nech je to zamnou.. bojim sa a stres aj zo skoly.. boze to je strasne 🙂 som si aj dva sedive vlasy nasla :D mozno ich je viac, no dalej som nehladala :D
tak sa drz a ak bude nieco nove napis :D pekny zvysok dna..
jej ivca takže ešte držíš somnou, hej??? No ved uvidíš čo ti povie doki na poradni... Možno sa to už nejako pohlo. Ja som mala posličkov vo štvrtok ale fakt brutal ma to chytilo o piatej ráno a som sa zvýjala v posteli, fakt silné bolesti potom do večera to začalo prechádzať a v piatok už nič. Dnes mi tvrdne bruško ale len tak bezbolestne, a maličký je dnes akýsi kludnejší 😒
ivca a sedivé vlasy už radšej nehladaj čo oko nevidí to srdce neboli 😀 😀 S tým učením ťa uplne chápem, ja si neviem predstaviť sa teraz učiť. Ja som mala zaverečne skušky na začiatku 8-meho mesiaca takže som sa učila koncom 7meho mesiaca a to som sa už poriadne nemohla sustrediť, teraz si to fakt neviem predstaviť 😅
A ked bude niečo nové určite napíšem, ale ty napíš tiež keby čosi 😉
ahoj zuzzy12, takze ty si na tom rovnako ako ja, len s tym rozdielom ze vy viete pohlavie drobceka 😀
asi sa aj ja rozhodnem pre epiduralku, nech som aspon pri vedomi 🙂
termin porodu mam na 15.4. ale sekciu mi budu robit 12.4., bola som vcera v nemocke na CTG a dohodnut termin na sekciu
nech uz mame po tom, a nech uz mame svojich drobcekov pri sebe 😵
baby, ja tú tému v bábätkách neviem nájsť!!! 😠 ...pozerám už na piatej strane a nič...a prebojovať sa na poslednú stranu nemienim, toľko drahocenného času nemám 😖
Trimestracky a Babetka daj si vyhladat v teme kategoria babatka a sme tam 🙂
bronulka takze bude sekcia?strasne drzim prsteky a preco vlastne?budes mat celkovu ci spinal?
krasnu nedelu vam prajeme
ahoj janyka, gratulujem ku drobcekovi a prajem veeeeeeeeeela zdravicka 😉
ja som tu dlhsie nepisala, tak uz ani nemam prehľad kto kedy porodil 😀
ďakujem kati, bude sekcia, lebo drobcek sa nam neotocil, stale je KP, vraj sa da odrodit aj KP spontanne, ale to by museli vediet pohlavie, tusim ze len dievcatko sa tak da a my nevieme ani pohlavie, vzdy ked som bola na UTZ, tak bol drobec tak otoceny, ze sme mu tam nevideli, hihi 😀
takze bude aj prekvapko 😵 a asi sa rozhodnem pre ten spinal, nie celkovu 😅
krasnu nedelu aj tebe aj vsetkym tehulkam a mamickam 😉
veji drzim s tebou,aj ked uz by som radsej mala po tom.. pocuj pred polhodkou mi odtiekla ta hlienova zatka ci ako sa to pise.. znamena, ze budem rodit? alebo len dalsia cast pripravy na porod 🙂 asi len priprava, bo sa citim dobre..aspon zatial.. no ved zajtra idem na kontrolu..ak by som sa neozvala som v nemocke, no inak pisem 🙂 papa a uz to vydrz a neboj tie zle sny ako si pisala v inej teme, resp. to, ze spat sa ti neda, bude lepsie.. drzim palce! papa a peknu nedelu..
bronulka tak som zvedava ako opises spinal ja som strasne chcela spinal ale nakoniec v poslednej chvili ma odvaha presla a bola som pod celkovou
ivca mne odtiekla aj hlienova zatka a nic,ale ja som ina 😀
no Kati nie si ina..kazda je vynimocna.. no aspon nejaky naznak som mala po dlhom cakani, ze ten porod sa aspon blizi,aj ked mam pocit, ze v stredu pojdem na prijem a budu vyvolavat, necitim sa na to, ze by som mala rodit, nic ma neboli,akoze sem tam krc, no to je asi normalne.. no ved ak tak dam vediet :D
ivca tak super že sa čosi pohlo, ta zátka niekomu odtečie tesne pred pôrodom a niekomu aj týžden pred ním... No ja stresujem stresujem, ale musím sa trošku ukludniť, a myslieť že všetko bude dobré a nič zlé sa nestane, lebo fakt potom spať nemôžem. Už tak strááááásne chcem nech to príde a nech mam maličkého na rukách 😵
Ahojte dievčatá, pridám sa ak možem...Ja som už taká nervozna že aj steny začnem škrabať, brucho mám tvrdé nonstop, všetko ma bolí, chrbát, klby bedrové, nohy...ani ležať sa mi nedá, malý kope ako o dušu, rebrá mám už hádam dade pri krku vytlačené a dokopané a stále sa mu nechce na svet, zajtra mám ísť do poradne a v utorok na príjem, ale o vyvolávaní mi nič nehovorili, len tam budem asi trčať a čakať, porazí ma...strašne chcem aby som to už mala za sebou, toto občakuvanie je najhoršie...vy čo ste už po termíne, máte tiež skoro stále tvrdé brucho??? A nemáte nejaký recept ako to trošku privolať?
dobre ranko...
zajaciq a ako si rodila?krasna je ak budes mat viac casu pod do novej temy a popis nam tam vseetko...mala je krasnucka 🙂 🙂 🙂
renabr ahojko....ak si tu citala viac prispevkov tak ja som uz po porode,,,aj ja som mala tvrde brusko ked som prenasala a brala som na to magne B6 podla mna nic nepomaha na to aby si sa rozrodila to musi prist samo...a ak ta daju na prijem podla mna ta pozru a ak sa nebudes otvarat zakrocia cisarskym a babo je oki?aj plodova a ctg mas v poriadku?mna nechali cakat do 42tt,cize asi to je nase slovenske zdravotnictvo
katka do ktorej temy ? popisem ked bude ozaj ten cas 😀
kategoria babetka tema trimestracky a babatka sme tam vsetky
jeeej zajaciq gratulujem ku maličkej je ozaj nádherná, tie kukadlá velike, no super 😵 A popiš potom aj tu do temy aký bol pôrod ak budeš mať ten čas 😉
renabr, no to ti nezávidím, ja idem rodiť do CA a viem že nenechavaju prenášať, tak max dva dni, a som celkom rada, lebo potom to už musí byť riadne na nervy 😒
baby ja mam teraz taky problem ku 31.3 mi konci pracovny pomer a ja vobec netusim ci to treba niekde nahlasit alebo nie 😒 uz mi s toho sibe neviete niekto s uradnymi papierovackamy?a este neplati si tu niekto dobrovolne nemocenske?ak ano kolko sa vlastne plati a o co tam vlastne ide?
upravila som album a dala aj par foto ak chcete spravte kuk🙂)
a uz mam vyrieseny moj problem 🙂
katka maličká je krásnučká 😵
inak ivča už má maličku na svete, včera sa narodila, nakoniec cisarskym rezom, 🙂
vejula dakujem,
no ivca blahozelam 🙂 a teraz si ostala iba ty???
Želám Vám veľa smiechu,
na veľkú noc pre potechu,
v pondelok veľký zhon,
a kúpačov plný dom,
veľa vody z potoka,
budete svieže do roka. 🙂
jeej kati aj tebe s maličkou prajem krásnu velku noc 😉
inač vyzerá to tak že ako ste založili novu temu tak to tu ide dolu vodou, nikoho nikde, asi som tu už celkom sama...
Tak baby v tretom trimestri šup sem rýchlo, nech mám s kým čakať posledné dni s bruškom a sťažovať sa ako už chcem porodiť 😀 😀 😀
vejula ty furt nic???
nieee kati maličkému sa v brušku akosi zapáčilo 😅
vejula nie si tu sama, ešte som tu aj jaaa 😀
ja mam termin po tebe, 15.4., ale na 12.4. mám naplánovanú sekciu
peknú veľkú noc všetkým 😎
jeeej tak fajn už sme dve 🙂 tak budeme stresovať spolu
🙂 🙂 🙂

jj no má to aj výhody aj nevýhody bývať s rodičmi, určite mamina pomôže to je pravda, ale zas čo sa týka sukromia, tak je to trochu problematické 😒 Mne určite bude pomáhať mamina zo začiatku, bo sama bvy som sa bála všetko 😅 A mm bude chodiť do roboty, takže tak.
joj idem ja do mesta ešte čosi do nemocky pokupiť nech to mám už kemlet, nech ma už nič neprekvapí, tak zatial papuš katik a držte sa aj s maličkou 😉