icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

barbina182
autor
12. dec 2009

kati tak ja by som nechcela ostať v nemocnici a to aj mna teraz uz vsetko boli..a aj teba lebo babo je velke v brusku ma malo miesta tak nas vsade tlaci,boli,picha atd..no ale to hovorim len teraz ale ked mi daco je tak hned panikarím 😀 😀 Ja som prave robila polievocku sačkovu Francuzku..jednoducha a rychla ale niežeby som nevedela variť... 😠 Ja som dneska stihla už aj poprať a povešať,upratať izbu,a idem trošku relaxovať.. 😨 😀

barbina182
autor
12. dec 2009

🙂 🙂 Dnes tu asi nikto neni ,,ja si idem robiť palacinky mňaam..tak večer sa tu zastavím.. 🙂 🙂

katka22r
12. dec 2009

noo dnes je asi kazdy s rodinkou🙂mm pozera niejaky hnusny film ktory sa mne nepaci tak som zasla aspon troska na neta....vecer idem do kostola aby som zajtra nemusela a tak ideme na cokoladu no ja a on si da pivko...mozno si aj ja dam male...uvidim...

barbina182
autor
12. dec 2009

hm,asi prvada dnes sa každy venuje rodinke..tak to ma biť ...ale ja tu stalen na 5-10min nakuknem 😀

katka22r
13. dec 2009

dobre ranko kocky...akurat sme dosli s kostolika....dnes rano vstaneme a co nevidime?...no troska bieleho prasku 😀 aspon troska to vyzera ze je december...dnes mame na obedik masko s kukuricou aj sampionmy a ryza a hranolky🙂mnam take masko mam rada...kolacik mozno aj niejaky upeciem ale este neviem ci sa mi bude chciet

barbina182
autor
13. dec 2009

ahojte..No u nas sneh nieje vobec akurat tak mraz..inak nič.My mame na obed...pečene kurca knedlik a kapusta ako priloha,,a sladke by som si dala aj ja.. 😀

katka22r
13. dec 2009

noo ja kapustu nemozem takze bez kapusty som aj na vianoce bez jusky 😠 som zvedava co budem papat

barbina182
autor
13. dec 2009

tak ja by som to neprežila bez kapustince...mňaaam..lebo ja som ju stale lebila a teraz sa jej napapam až až...dufam že nebudem potom chora 😀 😀 😀 a sladke si idem teraz zjest lebo som nasla v kredenci keksiky este z Mikulasa 😀 😀 ..Utorok idem na ultr.už sa tešiiiiim

katka22r
13. dec 2009

noo ja idem zajtra na ctg aj do poradne tak kocky myslite na nas🙂idem teraz dat poobednajsiu siestu tak keby som tu uz nebola zajtra sa ozvem ako sme s malou dopadli

barbina182
autor
13. dec 2009

Kati budeme myslieť.a daj vedieť 😉

katka22r
13. dec 2009

dakujem🙂

barbina182
autor
13. dec 2009

Akosi je tu prazdno...bola som na pizzu...mňam inak pizza je moje najoblub.jedlo. 😲

barbina182
autor
14. dec 2009

Ahojky čo nové???

bifla
14. dec 2009

Ahojte babenky, nedalo sa mi skôr odpísať dosť ste tu popísali.
Barbina bábetko je o týždeň väčšie ako má byť, brala som ešte feminellu na prevenciu bakteriálnej vaginózy a ešte beriem Caltrate sú to vytamíny hlavne vápnik na kosti.

majatob
14. dec 2009

dobre ranko 🙂 jaky byl vikend? tak prubezne jsem vas docitala, ale nejak nebyla chut psat 🙂

bifla
14. dec 2009

Janika od všetkých vitamínových doplnkoch sa priberá či dieťa alebo ty, takže to že je môje dieťatko večšie o týždeň môže byť aj s tej materny. Doktorka mi hneď povedala aby som prestala brať maternu a aby som ju radšej brala po pôrode keď budem kojiť.

renatkas
14. dec 2009

Ahojte 🙂

ako vikend?

Ja mam obehane tusim vsetky obchody v BA a nic som nekupila, kupila som mojej mame aj mojej svokre take paradne veeeelikanske bombardaky s kvetinkami, na boku su siroke asi 12 cm 😀 ked uz budu tie babky, nech nosia aj take celoritaky nohavicky 😀 to bol manzelov napad, ked sme ich videli tak sme sa zacali sulat ze to musime kupit. Totiz ja na kazde vianoce dostavam nohavicky ktore si nikdy neobleciem (bavlnene, asexualne), tak teraz im to vratime 😀

a v nedelu som varila svoju prvu kapustnicu v zivote, manzel sa zalizoval tak asi mu chutila 😀

v piatok som mala skusku, dopadla podla mna dobre, vysledok este nemam.
vo stvrtok idem k lekarovi, bude mi merat maleho, tak som zvedava ze ci zodpoveda velkosti 😀

inak, myslite ze by som sa s lekarom mohla dohodnut na nastupe materskej aj neskor, ze by mi akoze posunul termin porodu na neskorsie aby som este mohla o tie 2 tyzdne dlhsie pracovat? som zvedava co mi na to povie 😀

renatkas
14. dec 2009

bifla nemas nahodou cukrovku?

bifla
14. dec 2009

Ja som včera s maminou piekla suché koláče linecké, vanilkové a orechové rožky, medovníky a neodolala som musela som ochutnať každý či sa vydaril. O hodinu som cítila hneď cukor bola som taká smedná že som vypila pol litra vody na ex. Neviem ako to zvládnem cez sviatky, asi doma nebudem držať žiadne koláče radšej ich rozdám aby ma nelákali.

renatkas
14. dec 2009

bifla mala moze byt vacsia prave kvoli tej cukrovke, nie kvoli tym vitaminom. Ja som tu jeden cas robila nejaku anketu ake velke babatka sa babam narodili po tehu vitaminoch a boli uplne priemerne.
Ake si mala hodnoty u diabetologa po ranajkach?

barbina182
autor
14. dec 2009

Bifla-babo je väčšie..no tak to asi s tej materni ako pises ale preco si sa neporadila z doktorom ci ju možes vrať...ale až teraz ti to povedal..
Maji -ti si co nebola cely vikend na nete..? 😠
Renatkas - Ja darčky este nemam musim zacať kupovať daco...Ja som doma zahlasila ze mna najviac poteši darček pre malého tak sa tešim čo mi dajú. 😀 😀

barbina182
autor
14. dec 2009

Zajtra idemna ultrazvuk...je stale dookola to pisem ale teším sa 😀

majatob
14. dec 2009

barbi, byla, docitala jsem vas, ale nechtelo se mi psat 😀 😀 😀 nebylo mi dobre, tak jsem spis polehavala, venovala se klukum, vcera advent, tak jsem pripravovala slavnostni obed,... 😀

barbina182
autor
14. dec 2009

hm čoo dobré??

majatob
14. dec 2009

kureci prsa se smetanovyma brambora, mnamka 😵 😵 😵

janyka
14. dec 2009

Bifla - ako píše Renatka, deti bývajú väčšie pri tehu cukrovke. Ale týždeň rozdiel nieje tragédia. Každé dieťa má po 12tt vlastné tempo rastu, a váha bábätka je len orientačná, kľudne môže mať reálnu váhu aj o 300g viac, alebo menej. Určite to nieje vitamínmy, túto blbosť nikto doteraz nepotvrdil. Skôr si myslím, že je to zo stravy. Čo myslíš, keď spapáš na obed také mäsko, ktoré bolo predtým dopované rastovými hormónmy a ATB, niekde sa to musí odraziť a zakrývame to nejakými tehu vitamínmy. Len preto, že si myslíme, keď to dakedy nebrali a mali menšie deti. Ale kedysi sa viac chovala hydina a dobytok doma, tak isto zeleninka 😉 ale to už je iná téma 😅

barbina182
autor
14. dec 2009

No tak ti si hotova šefkucharka 😀 ...ja sa citim akosi na prču dneska ☹

janyka
14. dec 2009

majatob a ako robíš tie smtanové brambory? Mňam, také by som si dala. Zase tu len chute robíte 😠

janyka
14. dec 2009

Barbi, prečo?
Baby, ja budem mať dneska doma kočík a zajtra mi naň príde vanička 😀 tak už budem mať všetko 😵

barbina182
autor
14. dec 2009

Ja včera som robila puduing s jahodami,pudingy boli 2chute:cokoladova a kokosova(cely dom vonal) 😀 ..a piskoty na spodok pohara,na vrch rolada a cele to zaliate pudingami dvojfarebne..to bolo mňaam...hoci pudingy nemusim bolo to supiš chutné 😎