icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

katka22r
15. dec 2009

danula a ako asi vyzerali tie tvoje kontrakcie?co vsetko ta bolelo a ako casto ci len tak jednorazovo?popis tie bolesti...dakujem...chcem porovnat....

barbina182
autor
15. dec 2009

Tak to treba nechať tak hoci ja by som rada vedela že co do predu...a dnes som bola v meste a kpila som body s vianocnou tematikou..

A kufrik ste dostali darcekovy od dokiho..ja ano su tam casopisy a tak a co ste tam mali vy???

O tejkontrole prietokov napiste viac ☹ ...ci to robi na ambul..ale ma posle niekde...

katka22r
15. dec 2009

ja som dostala kufrik v 24tt a bol tam casopis mama a ja,casopis dieta,caro,persil,silan myslim na vzorky hej?a cumlik a niejake pribalove letaky....moja prietoky sa kontroluju cez ultr.pokial ho ma tvoj gynek.tak ta nebude nikam posielat...tam sa kontroluje ci dobre prudi k babu krv a potrebne latky

barbina182
autor
16. dec 2009

tak on mi vobec nic nehovoril o prietokoch a myslim ze to tam nema ale mam is 8.1. tak povem nech kukne...a ja som v tom kufriky cumlik nemamala 😒 ..iba to ostatnme co si pisala.

barbina182
autor
16. dec 2009

A...v tehu knižkemam že babo je pozdlž Hc co to znamena?? 😅 potom tam mam placenta ZS..A MOP II. neviem ked viete napiste mi

bifla
16. dec 2009

Ja som kufrík dostala v 12tt a boli tam časopisy dieťa a mama, rôzne prospekty potom tam boli vzorky persilu, silanu cumlík, drink mama, jednorázová plienka pamperska. V nemocnici by sme mali dostať druhý kufrík. Mne doktorka povedala v 24tt, že to bude na 100% dievča, ale priatelia mi vravia že to bude chalan lebo bruško mám na to a že som opeknela. Tak teraz neviem ja som už aj kupovala vecičky v ružovej farbe ale večšinou mám v neutrálnej. Horšie je že kolísku a postielku mám zariadenú v ružovej aj zavinovačku. Keď to bude chlapec tak bude chodiť na začiatok v ružovom no čo s toho sa nestriela.

Barbina keď pôjdeš k dokimu tak sa informuj o prietokoch musíš sa stále pýtať ja som prvorodička a stále sa pýtam na hocijakú blbosť aj na kontrackie ako to bude prebiehať a keď o niečom neviem tak si to pozriem na nete a v ďalšej poradni sa na to pýtam. Doktori sú na to aby ti to vysvetlili. Ja mám veľmi dobrú mladú doktorku je asi 4 roky po materskej ešte na to nezabudla tak mi všetko vysvetlí.

barbina182
autor
16. dec 2009

bifla ja sa pytam...ale on je dobry doktor ale akurat vcera ma len tak odflakol sup sup a uz som ani neviem ako a drzala klucku...a tak som sa tesila na ultr...vies ked mi ho robil tak mu zacal zvonit tel..a on bol uz taky ze ho ide zdvihnut tak asi preto mi nic neukazal tak ako minule v 20tt mi vsetkopekne..ale teraz... 😖

No napravime to 8,1. dam si urobit ultr.na vlast.ziadost da sa to?? 😀

A ten kufrik nemal nic ja nechapem,nemala som cumel ano drink mama ani plienku 😢 aj ja chceeeem... 🙂

barbina182
autor
16. dec 2009

Bifla ale povedala ti to iba raz ze je to baba?ci viac krat?

bifla
16. dec 2009

Ja som tiež požiadala sono na vlastú žiadosť. Robila mi sono v 20tt a bábetko nechcelo ukázať čo je tak som v 24tt poprosila doktorku aby mi spravila sono stačí iba na pohlavie tak som nič neplatila ináč stojí 10€ takže v 24tt mi povedala že to bude dievča na 100% a teraz keď som bola v 30tt na sone tak sa ma pýtala či sme už vraveli čo to bude a ja jej vravím že dievča. Povedala mi že nič nevyčnieva tak by to malo byť dievča no ale to už nebolo na 100% asi zase nechcelo ukázať čo je. A teraz keď pôjdem na prietoky tak sa budem zas pýtať či je to dievča.

barbina182
autor
16. dec 2009

hm...oki tak aj ja poviem nech mi urobi na pohlavie,,ze chcem vedieť,,,no a to uz do konca tehu nam neurobia ziadni ultr.lebo som citala ze iba 3x za cele tehu

bifla
16. dec 2009

Sono by nám už nemali robiť

barbina182
autor
16. dec 2009

neviem...ale mohli by este aspon raz

nikush4
16. dec 2009

baby.. ultr. by vam mal doktor robit este naposledy v 36tt... aspon mne to tak bolo povedane.

barbina182
autor
16. dec 2009

tak to by som bola len a len rada...a možno ultr.robia aj ked ides na pohotovosť ale bo tak..neviem lebo som nebola este na pohotovosti...chvalabohu...všetko mam o.k zatial...

katka22r
16. dec 2009

barbi na pohotovosti vzdy robia sono lebo sa musia usitit ci je male okik...mne robili viac krat ultr kvoli tomu ze som mala potraty a som na rizikovom...ale teraz v 36tt mi este v nemocke nerobili az teraz v 37tt

nikush4
16. dec 2009

no myslim ze aj tam je to dost mozne... ale urcite sa este jeden robi ... (niesom si vsak na 100% ista).. lebo vzdy mas nejaky odhad porodnej hmotnosti babatka..

vefi89
16. dec 2009
nikush4
16. dec 2009

a ja som bola vcera na pohotovosti ale kvoli inym problemom.... a dr. mi povedala ze mam hrdlo 1,5 cm. tak neviem co to presne pre mna znamena 😠

katka22r
16. dec 2009

a co ti bolo moja?

barbina182
autor
16. dec 2009

Ja som ešte nebola...ale pre raz som ajmala lebo som mala take pichave bolesti v brusku..celu noc a ja som neisla ...hlupa

barbina182
autor
16. dec 2009

A vahu ako diktujete bo ja som teraz nadiktovala bez odpocitania ,,odpocitavate kilo ze oblecenie alebo nie.. 😖

barbina182
autor
16. dec 2009

vefi uz som robila smiesne 😀 😀

vefi89
16. dec 2009

tak ukaz 😀

nikush4
16. dec 2009

katka ja som mala silne bolesti v zadnej casti panvy.. ale take ze som nemohla spravit jeden jediny pohyb.. dobre ze ma na nositkach tam nedoniesli 🙄 tak ci s tym vedia nieco urobit ale povedali mi len ze to musim vydrzat 😒 no aspon ma skontrolovali ked uz nic ine.. takze teraz by som sa nemala vobec hybat 😖

nikush4
16. dec 2009

a ja vahu diktujem..tak ze to vzdy zaokruhlujem nadol 😅

barbina182
autor
16. dec 2009

neulozila som si ju...ale taka baculka...ty vies na 100perc.ze to bude chlapcek..lebo mne to povedal doki...a vcera ze baba..a ja modre bodynka a atd..no vies ja som mylsela ze chalan ale nieje to na 100perc ze co..

barbina182
autor
16. dec 2009

vefi ta otazka hore patri aj tebe-- 😀

vefi89
16. dec 2009

ja už vie, že chlapec, mne to potvrdil lekár v pondelok, tak som veeeľmi šťastná, lebo som si ho veľmi priala. a možno to bola baba, ale tá moja sugescia je silnejšia 😀 😀
ale veď vôbec nevadí farba oblečka, ja na tom tiež nelipnem, a neuznávam, keď sú baby iba v ružovom a chlapci iba v modrom. Veď ani ja nechodím ako cukríček a tiež si obliekam modrá, zelené, čierne a vlastne všetky farby

barbina182
autor
16. dec 2009

ale povedal ti len raz...a ja prvykrat tiez cela stasna chcela som chalana ale teraz mi je to jedno..ale doki sa nemoze furt..hovoriť raz jedno raz druhe...no a v tom 20tt mi ukazal ze vrajma pipika ze mu ho vidi aj vajka..a tak tak sme sa smiali a teraz trosku presiel a vravi no neviem moze to byt slecna...ja som len pozerala ale nepovedala som mu ze minule kazal ze chalan..ale nabuduce ho donutim..pozret poriadne 😀

vefi89
16. dec 2009

hmmm..ani nie sú tam dvaja?? 😀 😀 😀 však ono v podstate je to jedno, len aby to bolo zdravučké 🙂