icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

barbina182
autor
17. dec 2009

dobré ránko...kočulky..vonku je už sneh,konečne sa začali prave Vianoce...
danula aj ja by som chcela comp do postele .. 😀 ta by som furt bola...
ale kedže ho nemam tak len občas sem nakuknem lebo nevidržím sedieť viac ako pol hodinku..

katka22r
17. dec 2009

noo kocky co ste vcera dopadli super tak blahozelam....aj my mame plno snehu ale co s toho ked na stedry den sa ma oteplit a nema byt ani sneh...ja idem do obchodu ale len do takych potravin aby som dakde nezapadla🙂)inak dobre ranko

janyka
17. dec 2009

Danula, u mňa úplne to isté. Že keď budem ležať ako päťkorunák, tak môžem byť doma. Tiež lehním s nb v posteli 😀 u nás je len taký biely poprašok, ale malá sa mu aj tak tešila. My sme dneska dvaja maródi doma. MM spadol a rozbil si kolienko. Najlepšie je, že sme dnes bez obeda. Nemá teraz kto ísť do obchodu 😕

katka22r
17. dec 2009

noo ja som bola v obchode ale viac mi trva oblecenie a obutie ciziem ako cesta do obchodu🙂dnes mame sosovicovu polievku a kridelka so skoricou a medom a k tomu opekane zemiacky...a kupila som aj piskoty a kyslu smotanu tak idem spravit tu rychlu nepecenu tortu...mnamm🙂

barbina182
autor
17. dec 2009

Baby už som vam pisala o tom mojom vytoku co mam...poradte mi niektora poculi ste o tom alebo ho mate...
volala som aj dokimu teraz ta mam prist zajtra sa ukazat...

na nete som nasla ze to moze byť ze aj zatka sa predcasne otvara a moze mi horzit predčasny porod..zeby?..
bojim sa toho...

A ten vytok som mala aj minule a povedal ze je to zapal tak mozno aj teraz....brala som vag.tabl.Klion-D 100,ale nie poctivo lebo tam pisalo ze to nesmu zeny do 3.mes...ja som bola uz v 4.mes..ale aj tak som sa bala tak som vybrala len 3tabletky...a asi preto to mam späť...

prosto ma tie veci z netu vyplasili ..že predčasny porod.... ☹ ☹

napiste ak nieco viete 😒

garonka
17. dec 2009

barbi akej farby maš vytok?

jarus74
17. dec 2009

barbina tak cim skor k dokimu !!este dnes alebo hned rano!

janyka
17. dec 2009

Barbi, ja som čítala, že zvýšený výtok v tehu je v norme, pokiaľ je ale biely a nezapácha, nesvrbí. Ja som spomenula môjmu dr., že mám výtok a dal mi čípky. Ale ten výtok mám taký vodnatý, riedky....a čípky treba brať poctivo 😉 veď choď a uvidíš, čo ti povie. Ty si myslela asi hlienovú zátku. Tá odchádza pred pôrodom. Je to taký hustý, lepkavý hlien. A nestresuj sa zbytočne predčasným pôrodom, zatiaľ nemáš prečo, kľud 😉

janyka
17. dec 2009

Katka, no ty vieš provokovať! 😠 😉 šošovicovú robievam často, my ju zbožujeme. Ja by som si dala také dukátové buchtičky, mňam! Nakoniec som urobila rýchlu cesnakovú polievku a pečiem hurky. Pri tých netreba stáť 😀

barbina182
autor
17. dec 2009

garonka .. ta mam ho taky svetlo hnedy...ale iba rano vzdy na nohavickach ..ked sa poutieram tak nemam nic... 🤐

jarus.. určite k nemu musim..aj som mu volala..tak zajtra mam isť.. ☹

janyka ale ten vytok mam farebny ta preto sa bojim..tak duafam ze to neni ta zatka lebo to este skorolen nech bude este babo pekne v brusku a nech rastie.. 😕

No,a idem kuknuť recepty na nete už by sa patrilo aj dačo napiecť..cez sobotu...
A ake hurky pečieš janyka ??? 😀 😀 😀

janyka
17. dec 2009

Hlavne domáce Barbinka 😀 😀 😀 len neviem, či som ich nevysušila 😠
Tak keď hnedý, to neni dobre ☹ neboj, zátka to neni, tá odíde jednorázovo a bude to pardon za výraz, ako veľký sopeľ. Proste hlien, nie len taký výtok 😉 tak už sa nestresuj s tým predčasným pôrodom, jasné?

garonka
17. dec 2009

barbi ja som mala do svetlozelena panikarila som ako zmyslov zbavena dokina mi dala tabletky macmiror a prešlo to 🙂 aby som nebodaj mala zapal, z toho vytoku mi vyskočila i bielkovina v moči a dnes je všetko oki. neboj janyka ti vysvetlila ako zatka vyzera 😉

barbina182
autor
17. dec 2009

janyka .. oki tak ja zajtra idem k dokimu a uvidim dam vedieť co to bolo..a ake domace plnila si ich ci co?... 😕

garonka...no to som rada ze ta zatka je uplne ina 😠 ..lebo som sa baaala uz bo ani nepobalena ani nic to by bolo keby som musela uz teraz pre daco rodiť.. 😕 😕 a možno aj mne da daco doki dajake table.

janyka
17. dec 2009

Garonka, tiež mám taký svetlozelený, dostala som čípky, mám ich už 2 dni doma, a akosi na ne každý večer zabudnem 🤐
ten fusak v albume je úžasný! Že 27 ročný!?! Ja som myslela, že nový. Keby si vydela náš, čo je o polovicu mladší, no na zaplakanie. Ten nechávam ušpiniť do buginy 😀

janyka
17. dec 2009

Preboha...vidieť je s mäkkým i...sory 😅

barbina182
autor
17. dec 2009
janyka
17. dec 2009

Ale nijjjjjeeeeeee, veď domáce hurky(jaternice) 😉

barbina182
autor
17. dec 2009

hm,aha..no my to tak volame jaternice ...vcera ich robili aj v telke to co ide bez servitky.. 😀

tak dobrú chuť...

garonka
17. dec 2009

Jani preklep paradny 😀 😀 😀 😀 😀 i ja robím chyby noa to nevadí že ? 😀
a ake čípky? mne dala macmiror take guličky na vkladanie ale trebalo spať s vložkou lebo rano by som sa zošalila tabletky boli žltej farby, ale preliečila ma radšej hoci nič ma nesvrbelo, nepalilo tak nechapem ako ten vytok sa mohol vyskytnuť a ešte svetlozeleny 🙄
jooo ešte môj fusačik, a zaniesla som ho predvčerom do čistiarne a mila teta mi stratila gombík 😠 to by ma neštvalo ale trepne že bodaj by sa neodtrhol pri čistení keď ma ta raroha svoj vek, no dostala ma riadne tak jej vravím mila pani ta vec ma 27 rokov a vyzera ako novy, to vďaka mojej zlatej mamine je zachovaly. Tak babo ho bude mať vo vaničke ale rozmyšľam či kupiť aj overal do vajíčka alebo ešte fusačik do autosedačky 😕

garonka
17. dec 2009

barbi aj my to volame hurky 😀 😀 😀 😀 ja ich neľubim

barbina182
autor
17. dec 2009

hm,janemam žiadny fusak ten naš už ani neviem kde jeee maminka ho neodlozila 😀 tak sa kupi novy ale to zatial neriesim hoci ho aj treba ked sa babo narodi v februari bude este zima..,a kolko stoji taky novy fusak z obchodu?

barbina182
autor
17. dec 2009

idem preč a neskor nakuknem...bolia ma križe od sedienia..idem zjesť bebe cerealie 😀

garonka
17. dec 2009

barbi su rôzne druhy a ceny treba popozerať, a aj v Poľsku maju vraj lacnejšie 🙂

katka22r
17. dec 2009

noo tak smotanova torticka urobena este poriadne musi stuhnut..juuj milacik bude rad som mu dala aj s jahodkamy,mozno bude aj romantika vecer 😀 ....ale nie my postime od 4 mesiaca takze nic s toho este musime kusa vydrzat 🙂 ...obed navarenytak fajne teraz asi ideme pohajat taka poobedna siesta a k veceru sa pojdem s manzelom troska prejst...

barbi nestresuj kvoli vytoku lebo si nieco este privolas a ta hlienova zatka bude aj do cervena...urcite neporodis skor.....ja mam vytok cele tehotenstvo a som tu...

a fusak no u nas v detskom svete stoji 23 eur az 30 eur ale ked manzel pojde na kocik aj na postielku do polska pozrie este tam🙂

janyka
17. dec 2009

Katka, ja som mala zátku priesvitnú, až belavú 😀 nemusí byť červená 😵
A prečo sa postite, dr. zakázal?
Barbie, presne ako baby píšu, v Poľsku majú za super ceny. U nás nájdeš od 20 € - 50€ možno aj viac. Ak si nepotrpíš na nové, tak skús pozrieť na mimibazar.sk

tintiniacik
17. dec 2009

Ahojte babulky chcem sa Vás opýtat aj Vás bolieva tak príšerne chrbat ja som v robote celý den od 9.00-do 18.00 za PC a idem niekedy umriet

katka22r
17. dec 2009

noo janyka ja som po 2 potratoch a mame zakazany sexik...ale v pohode...da sa to vynahradit aj inak 😀 no mna ani nie chrbat ako prava strana pod lopatkou...ale to je s toho pc

janyka
17. dec 2009

Katka, tak sme na tom bohužiaľ rovnako, tiež mám za sebou 2xMA 😢 ale mne sexík vôbec nechýba, len manžel sa sťažuje 😀
veru chrbát bolí....ale z pc sa ani nečudujem 😉

katka22r
17. dec 2009

mne tiez velmi nechyba ale dakedy by sa zisiel 😀 a manzel ten sa uz nevie dockat ale ma dva zdrave ruky ta co chce 😀 😀 😀 no keby to tak cital ta by mi dal....

majatob
17. dec 2009

jsem zpet, mam nahore 11kg, mimi je hlavou dolu...jeste dve poradny a pak uz si me prevede do porodnice 😅