Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
noo kocky co ste vcera dopadli super tak blahozelam....aj my mame plno snehu ale co s toho ked na stedry den sa ma oteplit a nema byt ani sneh...ja idem do obchodu ale len do takych potravin aby som dakde nezapadla🙂)inak dobre ranko
Danula, u mňa úplne to isté. Že keď budem ležať ako päťkorunák, tak môžem byť doma. Tiež lehním s nb v posteli 😀 u nás je len taký biely poprašok, ale malá sa mu aj tak tešila. My sme dneska dvaja maródi doma. MM spadol a rozbil si kolienko. Najlepšie je, že sme dnes bez obeda. Nemá teraz kto ísť do obchodu 😕
noo ja som bola v obchode ale viac mi trva oblecenie a obutie ciziem ako cesta do obchodu🙂dnes mame sosovicovu polievku a kridelka so skoricou a medom a k tomu opekane zemiacky...a kupila som aj piskoty a kyslu smotanu tak idem spravit tu rychlu nepecenu tortu...mnamm🙂
Baby už som vam pisala o tom mojom vytoku co mam...poradte mi niektora poculi ste o tom alebo ho mate...
volala som aj dokimu teraz ta mam prist zajtra sa ukazat...
na nete som nasla ze to moze byť ze aj zatka sa predcasne otvara a moze mi horzit predčasny porod..zeby?..
bojim sa toho...
A ten vytok som mala aj minule a povedal ze je to zapal tak mozno aj teraz....brala som vag.tabl.Klion-D 100,ale nie poctivo lebo tam pisalo ze to nesmu zeny do 3.mes...ja som bola uz v 4.mes..ale aj tak som sa bala tak som vybrala len 3tabletky...a asi preto to mam späť...
prosto ma tie veci z netu vyplasili ..že predčasny porod.... ☹ ☹
napiste ak nieco viete 😒
barbi akej farby maš vytok?
barbina tak cim skor k dokimu !!este dnes alebo hned rano!
Barbi, ja som čítala, že zvýšený výtok v tehu je v norme, pokiaľ je ale biely a nezapácha, nesvrbí. Ja som spomenula môjmu dr., že mám výtok a dal mi čípky. Ale ten výtok mám taký vodnatý, riedky....a čípky treba brať poctivo 😉 veď choď a uvidíš, čo ti povie. Ty si myslela asi hlienovú zátku. Tá odchádza pred pôrodom. Je to taký hustý, lepkavý hlien. A nestresuj sa zbytočne predčasným pôrodom, zatiaľ nemáš prečo, kľud 😉
Katka, no ty vieš provokovať! 😠 😉 šošovicovú robievam často, my ju zbožujeme. Ja by som si dala také dukátové buchtičky, mňam! Nakoniec som urobila rýchlu cesnakovú polievku a pečiem hurky. Pri tých netreba stáť 😀
garonka .. ta mam ho taky svetlo hnedy...ale iba rano vzdy na nohavickach ..ked sa poutieram tak nemam nic... 🤐
jarus.. určite k nemu musim..aj som mu volala..tak zajtra mam isť.. ☹
janyka ale ten vytok mam farebny ta preto sa bojim..tak duafam ze to neni ta zatka lebo to este skorolen nech bude este babo pekne v brusku a nech rastie.. 😕
No,a idem kuknuť recepty na nete už by sa patrilo aj dačo napiecť..cez sobotu...
A ake hurky pečieš janyka ??? 😀 😀 😀
Hlavne domáce Barbinka 😀 😀 😀 len neviem, či som ich nevysušila 😠
Tak keď hnedý, to neni dobre ☹ neboj, zátka to neni, tá odíde jednorázovo a bude to pardon za výraz, ako veľký sopeľ. Proste hlien, nie len taký výtok 😉 tak už sa nestresuj s tým predčasným pôrodom, jasné?
barbi ja som mala do svetlozelena panikarila som ako zmyslov zbavena dokina mi dala tabletky macmiror a prešlo to 🙂 aby som nebodaj mala zapal, z toho vytoku mi vyskočila i bielkovina v moči a dnes je všetko oki. neboj janyka ti vysvetlila ako zatka vyzera 😉
janyka .. oki tak ja zajtra idem k dokimu a uvidim dam vedieť co to bolo..a ake domace plnila si ich ci co?... 😕
garonka...no to som rada ze ta zatka je uplne ina 😠 ..lebo som sa baaala uz bo ani nepobalena ani nic to by bolo keby som musela uz teraz pre daco rodiť.. 😕 😕 a možno aj mne da daco doki dajake table.
Garonka, tiež mám taký svetlozelený, dostala som čípky, mám ich už 2 dni doma, a akosi na ne každý večer zabudnem 🤐
ten fusak v albume je úžasný! Že 27 ročný!?! Ja som myslela, že nový. Keby si vydela náš, čo je o polovicu mladší, no na zaplakanie. Ten nechávam ušpiniť do buginy 😀
Preboha...vidieť je s mäkkým i...sory 😅
http://www.dobre-recepty.sk/detail/8404-vianocn... tak toto napečiem 😀
Ale nijjjjjeeeeeee, veď domáce hurky(jaternice) 😉
hm,aha..no my to tak volame jaternice ...vcera ich robili aj v telke to co ide bez servitky.. 😀
tak dobrú chuť...
Jani preklep paradny 😀 😀 😀 😀 😀 i ja robím chyby noa to nevadí že ? 😀
a ake čípky? mne dala macmiror take guličky na vkladanie ale trebalo spať s vložkou lebo rano by som sa zošalila tabletky boli žltej farby, ale preliečila ma radšej hoci nič ma nesvrbelo, nepalilo tak nechapem ako ten vytok sa mohol vyskytnuť a ešte svetlozeleny 🙄
jooo ešte môj fusačik, a zaniesla som ho predvčerom do čistiarne a mila teta mi stratila gombík 😠 to by ma neštvalo ale trepne že bodaj by sa neodtrhol pri čistení keď ma ta raroha svoj vek, no dostala ma riadne tak jej vravím mila pani ta vec ma 27 rokov a vyzera ako novy, to vďaka mojej zlatej mamine je zachovaly. Tak babo ho bude mať vo vaničke ale rozmyšľam či kupiť aj overal do vajíčka alebo ešte fusačik do autosedačky 😕
barbi aj my to volame hurky 😀 😀 😀 😀 ja ich neľubim
hm,janemam žiadny fusak ten naš už ani neviem kde jeee maminka ho neodlozila 😀 tak sa kupi novy ale to zatial neriesim hoci ho aj treba ked sa babo narodi v februari bude este zima..,a kolko stoji taky novy fusak z obchodu?
idem preč a neskor nakuknem...bolia ma križe od sedienia..idem zjesť bebe cerealie 😀
barbi su rôzne druhy a ceny treba popozerať, a aj v Poľsku maju vraj lacnejšie 🙂
noo tak smotanova torticka urobena este poriadne musi stuhnut..juuj milacik bude rad som mu dala aj s jahodkamy,mozno bude aj romantika vecer 😀 ....ale nie my postime od 4 mesiaca takze nic s toho este musime kusa vydrzat 🙂 ...obed navarenytak fajne teraz asi ideme pohajat taka poobedna siesta a k veceru sa pojdem s manzelom troska prejst...
barbi nestresuj kvoli vytoku lebo si nieco este privolas a ta hlienova zatka bude aj do cervena...urcite neporodis skor.....ja mam vytok cele tehotenstvo a som tu...
a fusak no u nas v detskom svete stoji 23 eur az 30 eur ale ked manzel pojde na kocik aj na postielku do polska pozrie este tam🙂
Katka, ja som mala zátku priesvitnú, až belavú 😀 nemusí byť červená 😵
A prečo sa postite, dr. zakázal?
Barbie, presne ako baby píšu, v Poľsku majú za super ceny. U nás nájdeš od 20 € - 50€ možno aj viac. Ak si nepotrpíš na nové, tak skús pozrieť na mimibazar.sk
Ahojte babulky chcem sa Vás opýtat aj Vás bolieva tak príšerne chrbat ja som v robote celý den od 9.00-do 18.00 za PC a idem niekedy umriet
noo janyka ja som po 2 potratoch a mame zakazany sexik...ale v pohode...da sa to vynahradit aj inak 😀 no mna ani nie chrbat ako prava strana pod lopatkou...ale to je s toho pc
Katka, tak sme na tom bohužiaľ rovnako, tiež mám za sebou 2xMA 😢 ale mne sexík vôbec nechýba, len manžel sa sťažuje 😀
veru chrbát bolí....ale z pc sa ani nečudujem 😉
mne tiez velmi nechyba ale dakedy by sa zisiel 😀 a manzel ten sa uz nevie dockat ale ma dva zdrave ruky ta co chce 😀 😀 😀 no keby to tak cital ta by mi dal....
jsem zpet, mam nahore 11kg, mimi je hlavou dolu...jeste dve poradny a pak uz si me prevede do porodnice 😅

dobré ránko...kočulky..vonku je už sneh,konečne sa začali prave Vianoce...
danula aj ja by som chcela comp do postele .. 😀 ta by som furt bola...
ale kedže ho nemam tak len občas sem nakuknem lebo nevidržím sedieť viac ako pol hodinku..