Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
mala bola malicka v 30tt mala iba 1208g no moja su tehotenske rifle na gumicku kupis aj u cinaka tak nic idem ja polezat kym nepojdeme na vysetrenia vecer sa ozvem ak si ma tam nenechaju tak papa zatial a o pol 5 namna myslite dakujem
barbi mne tiez vazili len v 30tt naposledy a vtedy mala okolo 1400g tusim. tiez som dost zvedava kolko asi vazi teraz ..lebo na poslednej poradni to bola len taka rychlovka.. ze sa takymi vecami nezaoberal..
a co nosim?? :D:D ja kedze som uz ´pred zaciatkom tehou pribrala a veci som mala tesne..tak hned skoro od uplneho zaciatku nosim tehotenske nohavice.. jedny som si kupila 4. mesiaci, a plus mam jedny sportove teplaky a dalsie som si kupila na zaciatku 8. mesiaca.. a tie striedam dookola.. bohuzial sa do nicoho ineho nevopcham.. a spim v muzovych teplakoch :D cdokonca chodim v teniskach lebo cizmy az hore nezapnem zips :D a kabat mam od maminy pozicany :Dno a svetre mam tricka zopar..ale nejak som za posledne dva tyzdne musela vyradit 90% z nich..lebo mi brusko podrastlo a ostali mi kratke.. tak uz by bol najvyssi cas lebo zacvilu budem hola chodit
😀
kati....držim palce nech všetko dobre dopadne.hlavne nestresuj a mysli pozitívne..daj vedieť...a odpočivaj paa 😉 a tie tehu ryfle sa mi napačia... 😒
nikus..tak ja nosim dlhe svetre..ja som až tak nepribrala no zapnem aj čižmy 😕 ...a k tym dlhym svetrom nosim take teple legíny mam sivetm,aj cierne a jedny mam tensie take karované kockovane bielo-cierne tak to...a ked som doma tak dlhe tricka a teplaky..a kabat som nosila cierny tiez od mamy ale mestim sa aj do svojeho akurat som si prešila gombiky tak aspon dajak vyzerám.... 😀
barbi, ja nosim normalni predtehu obleceni, jeste aj jedny rifle zapnu 😀 a pak mam jedny tehotensky rifle a tim koncim 😀 a kabat mam taky netehotenskej, ale ma knoflicky jen po prsa a pak je volny, tak se to da 🙂 jo a na doma mam tehotensky teplaky, ty jsou super, ale uz je na nich videt, ze v nich litam furt 😀
barbi, tehotensky rifle jsou aj hezky 😉 ja mam bez toho pasu pres bricho a vypadaji uplne jak normalni rifle, akorat jsou pruznejsi a daji se povolit 😀 😀 😀
..maji jak sa mas?dlho si nepisala..?
aj ja mam tehu nohavice..a ryflke nemam skusala som ale necitim sa v nich dobre mam radsej leginy..a ved teraz leginy su moderne tak som asponmoderana aspon myslim 😀 😀 😀 ...
barbi, mam se fajn, myslim, ze jsem sem pala vcera po kontrole, ne? mozna ne, uz nevim 😀
asi ano citala som to...už maš dačo napečene inak,čo budeš piecť na vianoce?
ja uz su na vanoce nachystana 😀 😀 😀 pect nebudu, mam akorat pernicky a od babicky jsme dostali krabicku pusinek...hned 25. odjizdime k rodicum, tak tam si cukrovi uzijeme az az a doma bysme to zas pak v lednu vyhazovali jak loni 😀 😀 😀 uklizeno mam taky, darku chybi uz jen minimum a ty dokoupim nejpozdej v pondeli 🙂 stromecek stoji nazdobenej v obyvaku... 😀 uz si budu jen uzivat 😀 😀 😀
a co ty?
tak ja zacnem piecť ale až v Pondelok..a to pusinky,kokosove medovničky tie mam najradsej a mozno ešte dačo neviem čo najdem na nete...a inak upratovať sa chystam zajtra..a darčeky už mam tak isto dačo chýba ale to dokupi mm.A stromcek budeme zdobiť az v Utorok,...a čo si bula Tobikovi?
..kupila... 😀
jej, ten toho dostane... 😅
takze...permanentku do hernicky, balik obleceni, kopacak, hokejku a micky, prstove barvy, redukci na wc, plastelinu, vodove omalovanky, magnetickou knizku, od segry dostane chodici a chrochtajici prasatko a od prarodicu jeste detsky vysavac a takovej ten penovej koberec a spoustu dalsich blbinek 😀
tak on sa máá 😵 ...ja som kupila babenku v brusku bodinko s vianočnou tematikou..aj sestra dnes kupila v tescu bodynko v zltej fabe s bielimi bodkami akcia z 3e na 1.5e..50%zlava...
..no a po vianociach,sa chystame kupiť postielku tiež taku v žltych tonoch s baldachynom...tešim sa na nu..
a musim kupiť už aj iné lebo nemam toho moc pre babo len take blbosti jak su bodynka a tie využije..?..no neviem..
takže planujem kupiť,už flašu..deku peknú..košielky,a perinku a ostatn e po pôrode podla toho čo to budelebo na 100%nevieme že čo.. 😕
Katka, držím palce! Keby sa narodila aj v tomto tt, tak je to ok, veď aj skôr sa detičky rodia, ako v 36tt 😉
Maji, Tobík bude mať teda ozaj štedré vianoce 🙂
Danula, hej, máme doma o mesiac už 4-ročnú slečnu. Tiež som si nevedela predstaviť, ako to všetko zvládnem, lebo ja nerada niekoho otravujem. Snažím sa zvládať všetko sama. Ale odkedy som prišla od dr. so zlým nálezom, že mi hrozí nemocnica a predčasný pôrod, tak sa zmobilizovala celá rodina a všetci pomáhajú. Kto môže mi ju berie ráno do škôlky a poobede z nej, poprípade mi ju prinesú až večer a to si ju už len umyjem, prečítam rozprávku, pomojkáme sa...a chceme teraz odísť na celé sviatky k svokrovcom, keďže musím ležať, nemám upratané, napečené a tam to bude komplet servis, takže to bude jednoduhšie 😅
...mňa inak tiež už 2. deň bolí bruško, netvrdne ale bolí a aj kríže. Tak len ležím a dopujem sa magnézkom, veď kto by chcel byť na sviatky v nemocnici 😅
Už som aj ja spravila album, keďže tu máte všetky, tak nech nezaostávam 😉
ahojte kocky....tak som tu mala som ist neskor ale isla som skor,vsetko oki,on vravel ze pokial citim pohyby,neodtiekla mi plodovka,alebo niecu kontrakcie v casovom intervale vsetko je v poriadku...uvidime ako dopadne este ctg v pondelok,dnes som mala zasa nad 160 hornu krivku,ale vraj je to este v pohode.... 🙂 no ale ze mozem pocitat aj s tym ze kludne porodim skor...takze ktovie kedy ma to pochyti.... 🙂
barbi ja mam rifle s takym pasom na gumicku a ony vobec nevyzeraju ako tehotenske ale take klasicke,ale pri mojej chodzi vedia vsetci ze cakame mimi
janyka juuj ale ty mas fajne v brusko v 25tt ja mam take teraz..tak tvoje mimi bude asi velke 🙂
a dakujem vam ze ste na mna mysleli...ktovie ci do rana neporodim 😀
Katka, tak ste doma 😵 len sa ešte pekne malú na vianoce nakŕm rybyčkou a šalatíkom ;) ...aj moje prvé bolo veľké 😉 vieš čo, keď je holé, vyzerá väčšie, ale keď pozerám fotky, kde som oblečená a fotená celá postava, tak ani nieje až také veľké
noo aj mne sa tak zda ze to je tak s tym bruskom🙂....no salatik si nedam lebo ma od neho pali zaha ani jusku ale rybku urcite 😀 ale s cim netusim
Katka, ja si dám aj tak, veď ona potvora prestane páliť 😀 ale kľudne si viem rybku predstaviť aj s miešaným, zeleninovým šalátikom(čínska kapusta, rajčiny, uhorka), mňam-mňam
no napr aj tak ale ja si dam urcite a jusku naisto ta co skor porodim 😀
janyka no naozajmas velke brusko v 25tt..ja mam take tiež asi teraz v 32tt...kukni album.. 😎
kati to je dobre ze vsetko je ok..aj ja som stesovala anakoniec je to dobre..nebojkajme sa..
...a ja si dam vsetko aj kapustnicu,aj rybku aj šalat...
janyka a mas tam sfotene pekne dupacky veeelmi pekne pačia sa mi..aj ja musim take lebo dupačky nemam ešte ani jedny... 😒 😒
holky, to vam musim ukazat...posledni tri fotky, schvalne jestli poznate co je tam namalovany 😀 https://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbu...
nemam na nič naladu pohadala som sa z mm
tak maji to mas čo robiiiť maš umelecke dielo 😀 😀 😀
barbi, kvuli cemu? ☹
tak koli tomu ze mi byvame u nas a mame 1izbu..a on stale tam neposedi s nasima len sam ...ked obedujeme tak sedime spolu aj s našima..ale on je taky cudny vieš lebo ja nechodim k nim...uz somnebola od svadby cize od leta ani raz 😀 ..a neviem akosi mi to vadi ze nechce byt s mojou rodinou ked byvame u nas... 😔 a som z toho ☹ ..
no tak si najdete podnajem a bude to vyreseny...ono ja se mu moc nedivim, taky bych nebyla nadsena, kdybych bydlela u tchanovcu, chce mit svuj klid a byt jako samostatna jednotka, no... 😅
hm,ale mi na ten podnajomnemame ešte..a ani nechcem chcem aby mal rad ajmoju rodinu ked ma rad mna.. 😔
barbi, ale to neni vubec o tom, ze by je nemel rad...ja mam Martinovu rodinu moc rada, skvele si rozumime a vsechno, ale bydlet bych s nima nikdy nechtela...ale to ani s mym tatkou, ikdyz mame vztahy taky super 🙂

a kolko važila v 30tt?
..a baby čo nosiťe jak sa obliekaťe?no s tym je taky problem ja žadne nohavice nezapnem.. 😠