Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
barbi a z ceho vlastne zijete jestli se muzu zeptat? tvuj muz pracuje?
hej on pracuje zaraba dobre...a aj ja pracujem na pol.uvezok a to 20hod.do tyzna na vytvarnom kruzku s detmi..a taktiež beriem daco...tak mi si peniaze sporime...a daco aj kupujeme a tak..ale nemoali by sme na podnajom este ani na kupenie bytu...mame malo sme spolu len od jula toho roku
barbi, kdyby se chtelo, tak byste slusnej levnej podnajem nasli, to mi nerikej ze ne... 🙂
možno že hej ale to budeme riešiť neskor...zatial to neriešim..
ale mozna tvuj manzel by chtel...co ti rekl, kdyz jsi mu rekla, ze ti vadi, ze se k vasim nema? 🙂
jej, ale neber to, ze ti neco vnucuju...jen soucitim s tvym muzem 😀
nic len ze je ja sa nemam k jeho tak ani on k nasim...ale ja s jeho mam dobry vztah..ale proste tam nezijem to je ine...nasi by ho brali ako za syna ale on je taka povaha...niwekedy bol iny ale po svadbe sa zmenil.. 😒 ..ale neriešim to už...
jej, no tak to mi prijde trochu detinsky...kolik mu je? 😀
no je to velke decko ma 22...no ved aj ja som mam 20.. 😀 😀
no nic, koncim s prispivanim na toto tema, stejne si to musite vyresit sami 🙂
🙂 aj tak dakujem,ze som sa ti vyrozpravala viem nieje to až taka vec je to blbosť ale mna rozculi vsetko aj to ze si za sebou daco neuprace...som ciitliva a to asi v tehu je normalne..hlavne je ze sa lubime a vsetko sa virieši...a ja idem hajať maj saaa 😉 😉
barbi, tiež si myslím, že by vám bolo lepšie samým, ale vy musíte vedieť, čo si môžte dovoliť 😉
ja nemôžem zaspať a ani malá. Práve sa prebudila a už ju mám v posteli, tak končím.
Barbi, pridala som fotku do albumu, je z 27 alebo 28tt, už nepamätám presne. Ale myslím, že bruško mi už odvtedy výrazne nepodrástlo. Ale nemyslím, že je nejak extra veľké 😀
Maji, paráááda 😀 hotový umelec... aj my sme tak boli. Tento rok v máji sme sa sťahovali, naše šidlo malo 3,5r. ale aj tak jej steny nedajú pokoj. Asi sa jej nepozdávala nová malovka 😕 nevadí, ešte prežijeme druhého umelca a potom sa vymaluje 😀
ja som bola s malou 3hodiny v noci hore, som myslela, že ráno si potiahneme a ona už o 7:00 vyspatá?! 😠
ahojky...
...janyka ano na tej foto nemas az take velke brusko..mas ho normalne na tolko tt..si myslím 😉
bolia ma nohy zase tie krce...neviem co by mi na nich pomohlo,
ja som hore uz asi od 5tej babo malo štikútku...a nemohla somm spať lebo sa mrvilo...
S mm sme si to vyjasnili a všetko je oki..tak ma pekne vyobimal v noci 😉 😉 ..a ja som mu to vratila 😔 ... 😀 😀 😀
Co budeme dnes ranajkovať baby???
...Ja jogurtík,chlebík so sunkou a čajik mame teraz taky fajny vonavý pickwick prichuť broskyňa-jahoda fajne voňia...a chuťí tiež skvelo...
...A ja tiež najradšej obliekam čierny svetrík aspon ma zoštihluje 😀 ...
...................................tak zatiaľ......................... 😀
dobre ranko ako ste sa vyhajali kocky?ja fajn janyka dnes ani jedna kontrakcia,len jedno pichnutie vcera vecer v posve ale predychala som...a bola som len 2x na wc takze rekord 🙂
no vcera ste tu rozoberali divne temy....barbi aj my byvame u nasich,ale mm sa akosi nikdy nestazuje,mozno to je tym,ze rano odide a vecer pride,naje sa sem-tam na pivko a ideme spinkat...ale musis si to z nim vydiskutovat ty...neboj on sa polepsi...urcite to nieje na rozvod 😉 a ak nepocuva tak mu to vysvetli.... 😀
inak dnes vonku riadne mrzne ale ta nesnezi....skoda,ale podla pocasia sa ma na vianoce oteplit,juuj ja to tak nemam rada,dnes idem stavat stromcek,mozno skoro,ale ja sa nudim a mm ide do prace,lebo musia nieco dokoncit..tak kocky pekny dnik ja sa potom poobede ozvem
kati..je to presne tak ako si napisala ti rano pride a vecer odíde a naje sa s nasimi porozprava trošku..ale mna nastval vcerajsok ja som sedela s mamou a on prisiel domou ani som nevedela ze je doma lebo neprišiel zamnou..a tak no ale prepačila som mu... 😠 ...včera vravel že bude dobrý 😀 😀 ...tak dufam že bude..!
..a aj moj mm dnes isiel do prace ale o 15tej je doma.. 🙂
neboj bude dobre...aj ja sa nahnevam pre kazdu blbost ale to bude tym tehotenstvom....nebojaj ja som pred taka nebola...a inak snad sa neurazis ale vy ste sa brali s lasky alebo preto ze si bola tehulka?....my byvame u nasich a on ich len pozdravi ale nesedime s nimi ani v obyvacke iba ked niejaka navsteva alebo tak...mm tiez dobre zaraba ale do podnajmu neideme tak skoro..my si setrime niejake korunky mame pozemok a tak ze ho predame a dolozime do bytika este 4 rocky stavebne sporenie....ale ja sa vobec neponahlam a snad s malou tu 4 roky vydrzime... 🙂
presne kati..ani ja sa neponahlam...mame cas a peniazky sa nasporia... 😉
...a brali sme sa z lasky chodili sme spolu 2roky a svadbu sme planovali asi pol roka..a babo bolo planovane tiež lebo sme chceli velmi..male mimi...a o babo sme sa pokusali koncom maja...a ja v juni uz tehulka a v juli sme svadbu mali ale ja som nevedela ze som tehu...az po svadbe som nedostala menst.tak to bol pekny darčeek 😀 ...ze sa vydarilo to v maji 😀 😀 😀
baby,ja mam dnes take opuchnute kolena...neviem ci je to to zdrziavanie vody?...co den to novy problem... 😖
barbi tak to je fajn...dufam ze si sa nenahnevala za tu otazku,len som tak rozmyslala nad jeho spravanim,ale ono zo zaciatku je to tak vzdy 🙂 my sme prve mesiace chodili kazdy tyzden k ´jeho rodicom a tak sa akosi udomacnil 🙂 po dvoch potratoch sme uz babo nechceli a ja som si aj myslela ze odomna odide,ale lubi ma tak neodisiel,to ja som len mala take blbe pocity lebo som ja potratila a nie on,ale uz je to za namy....a tesime sa ze sme tehu 🙂 ...opuchnute kolena neviem s coho ja som klop klop nemala ani opuchnute nohy
vobec som sa neurazila tou otazkou čosi... 😉
...ja viem že to všetky páry majú nejake problemy..a prejdu lebo vo vztahu je doležite mať rad a my sa mame 😉 tak asi tak...a jak pride babo tak sa všetko zmení... 😠
a kati je mi luto je si 2x potratila..ale tes sa na toto mimi 😉 😉 ..
...neviem z čoho to mám opuchnuté... ☹ ale už to prechádza.. 😒
..prave som obedovala...cesnakove zemiaky pečené mnamky mam ich rada...tak dufam že mi znich nebude zle 😖 ..
tak to mas dobre ked mozes cesnak je cele tehotenstvo ho nemozem ani citit
kde ste vsetky???
ja som tu..ale asi každy sa venuje rodinke...o chvilku aj ja padám...len som nakukla...
ja lubim cesnak aj polievocku cesnakovu je zdravy...a este teraz v zime.. 😉
😀 moj mm prave prišiel tak ja idem a doniesol mi kinder vajičkko to asi na udobrenie 😀
pa
tak jsem tu z velkeho nakupu v lekarne, mam uz skoro vsechno co jsem chtela, tak su spokojena 😵 😵 😵
a čo si chtela z lekarne?? 😀
barbi, mela jsem kredit od pojistovny, tak jsem si zasla uz nakoupit ruzny veci do porodnice a masticku pro mimi a taaaak 😀 😀 😀
tak to je dobre maji...ale neviem ako to presne myslis tenkred.z poistovni ja taky nemam 😠 ...
ja mam kremy pre seba do nemocky este som si dala daco objednať a dačo dokupim..a pre babo nemam zatial žiadnu kozmetiku...
...čo mi treba porad mi alebo napis mi taky maly zoznam konkret.veci čo bude mimi najviaac potrebovať hned v prvé dni..lebo aj tak ked bude na svete tak dokupi sa...
poslal som mm do krčmi na malinovku mam chut na kofolu to je moja droga....dufam že to nepreženiem minule som stiahla pol litra za deň.. 😀 ...obsahuje kofein dufam že babu neskodi...
...moje mimi ma dnes už 3x štikutko ...nevem co mu je... 😒 😒
mm seka dnes dobrotu je všade tam kde ja... 🙂 ma tešiii 😲
...dnes sem už asi nepridem lebo si idem lahnuť a pozerat s mm Tv...
držte sa tehulky... 😎

hm,tak asi ano... 😒 .. a inak mas doma mm?