icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

janyka
22. dec 2009

Nikus, díky za link, je super

garonka
22. dec 2009

nikusch super link paradaaaaaaaaa 🙂

katka22r
22. dec 2009

janyka no uvidime ako sa budem citit a ci aj ja som si neodvykla spinkat na brusku 😀 noo ja mam taky tlak od kedy som tehotna

nikush4
22. dec 2009

nemate za co :D myslim si ze celkom povzbudi..ja osobne som mala iny odhad..ale tento je lepsi 😀

katka22r
22. dec 2009

😀

katka22r
22. dec 2009

tak stromcek stoji,ozdobeny...kolaciky suche dopecene,zajta vecer salatik a o 2 dni pride jezisko...mm uz dal niejaky darcek pod stromcek,vyzera to na hodinku alebo retiazku na krk 🙂 podla krabicky tak som zvedava co to bude 😉 ale nechce vyzradit povedal ze jezisko prisiel skor ale az v stvrtok mozem rozbalit tak snad to vydrzim 😀 😀 mm ide na pivko s kamaratom a ja idem lahnut a oddychovat lebo aj tak nic ine nemozem robit a pri pc byt dlho nemozem tak chodim po castiach malej sa to nepaci 😒

katka22r
23. dec 2009

kocky zijete?panecku niekedy som vas nestihala citat a teraz toto? 😒

nikush4
23. dec 2009

ahooj. tak aj my uz stromcek ozdobena.. urobila ho nakoniec moja mama 🙂

dnes som zazracne dlhooooo spala... zobudila som sa az teraz, na to ze som sa chcela otocit na druhy bok a spadla som rovno z postele 😒 😅
to taketo urazi su pre mna typicke... take ktore sa nestanu nikomu normalnemu 😅

katka22r
23. dec 2009

UZ SA BLIZIA VIANOCE,TEN CAS RYCHLO LETI.NA STROMCEKU SVIECKY SVIETIA,STASTIM ZIARIA DOSPELI AJ DETI.STARY ROK UZ ODCHADZA A NOVY IDE ZA NIM,NECH VAM RADOST PRINASA-TO JE MOJIM PRIANIM...VESELE VIANOCE !!! 🙂

majatob
24. dec 2009

dobré ránko
prejem moc krasne vanoce a pro jistotu uz i do nového roku jen to nej 😵 😵 😵

...nevim jestli se dostanu na net, budeme az do ledna jezdit po navstevach 😉

barbina182
autor
24. dec 2009

Vesele Vianoce...
..tak konečne som sa dostala k pc lebo cely den som mala roboty s pecenim myslim vcera a potom ked som sa vybrala na net nesiel nam ... ☹
Docitala som si vas pekne... 😉 ..k tej vahe ja som pribrala priblizne 9kg...ale zacala som priberať od toho 5.mesiaca dovtedy nikto nevedel ze som tehu.

...s tlakom nemam vobec problemy...chvalabohu...

nikus4..to je dobre ze z postele si spadla.. 😀 davaj pozor a neudrela si sa...to sa niekedy stavalo aj mne ale teraz som opatrna zeby som daco babu neurobila..inak ja sa spotam po dome..hoci kde zakopnem ale chytim sa stale dacoho... 😅

kati..pekny verš alebo čo to je...

..a k tej štikutke som rada ze to mate tak aj vy..lebo ja som mala strach ze daco muje a daco neni v poriadku..ale som spokojnejšia uz.. 😉

No..a stromcek mame i my už...jeden umely velky a jeden maly v nasej izbe...mm bol zrezať 😀 😀 😀
a ten umely mame spoločny v obyvačke..už sa tešim na darceky..a tie dostane veru že aj malinky v brusku bo každy kupoval už aj jemu oblecko a tak tak potom popišem...

napisem neskor ked bude isť net... 😎 može sa nam zase pokaziť...tak namna myslite paa

barbina182
autor
24. dec 2009

a k tym tyzdnom...ja som teraz 32tt +1den a na nete uz mam 33tt...
ahoj maji aj tebe to iste prajem 😀

katka22r
24. dec 2009

babri uz som sa zlakla ze kde si🙂)

barbina182
autor
24. dec 2009

😀 😀 tu som ale namala som cas aj net nešiel,,uz ste mi chybali normalne baby 😀 😀 😢 😀

barbina182
autor
24. dec 2009

mam take bolestive pohyby baba co to moze byť?

garonka
24. dec 2009

barbi kde ta boli v podbrušku? nesiaha ti babo niekde nizko?

barbina182
autor
24. dec 2009

hej je asi nižšie a boli ma v strede ☹ taka cudna bolest

garonka
24. dec 2009

si nedvihla nieco tazke, alebo si nieco nerobila namahave? mna zvykne trocha boliet v podbrusku ak mi maly siaha dole ale potom sa presunie vyssie, alebo ta aj zaludok môze bolieť či si niečo nepomiesala

barbina182
autor
24. dec 2009

može byť..a asi som zjedla dačo

barbina182
autor
24. dec 2009

už to chvalabohu prešlo idem si lahnuť..potom pridem možno večer- 🙂

garonka mas peknu vybavičku 😉

garonka
24. dec 2009

barbi mna pobolieval zaludok skoro 5 dni som si pokazila pizzou 😒 pizzu nikdy viac, nastastie ma to preslo, zabrala smecta a aj dietna strava, skus na veceri papat pomaly a nepomiesaj 😉

garonka
24. dec 2009

barbi dikes 😉 dalsie veci cakaju pod stromčekom no som zvedava čo ešte maly dostane 😉

prajem ti dobru chuť a papaj pomaly, i ja tu zakuknem večer 😉

barbina182
autor
24. dec 2009

musim si davat pozor..som take este necitila...ale vies chutnala som lebo mama dávala... 😀 a tak asi preto ..no idem si dať radsej pohar cistej vody a trosku poležať-- 😒

barbina182
autor
24. dec 2009

aj moj maly ma darčeky dostane toho hm.. 🙂 🙂 sa tešim za neho..aj tebe dobrú chuť 😉

barbina182
autor
24. dec 2009

no tak nikto tu nebol.?
...no tak už mame darčeky..malinke babenko dostalo darceky..dupacky zlte od mamy,a bodynko zlte s ponozkami od sestri a od svokry tiež dupacky sv.hnede..vsetko neutralne veci lebo neviem este co to bude...a mm ma milo prekvapil kupil malemu kremik na opareniny a samponik detsky..som mu ani nehovorila o tych veciach ze mi to treba teraz pokupiť take mile to boloo 🙂

a ja som dostala pyzamko do nemocky,,a papuce..a mnozstvo kozmetiky 😀 a mm tak isto od nasich a odmna kozmetiku..a od svojej mamy dostal papuce 😀 😀
a aj ja od neho kozmetiku...lebo len nedavno som mala narodky tak som dostala zlaty prsten a ruže krasnucke boli...tak teraz staci kozmetiika..hoci jej mam hodne lebo som si aj ja nedavno kupovala 😀 😀 nevadi využijem.. 😀

tak zatial ked este daco bude tak dopisem spať skoro nejdem ..dnes,, 😎

a večera bola superr..som sa fajne napapala..hoci brusko ma boli trocha.. 😖

katka22r
25. dec 2009

ahojky bruska tak babrbi citam ze aj u vas bol stedry jezisko 😉 ja som dostala zlatu retiazku s krizikom od mm od nasich pyzamko od svagra kabelku,od svagrinky sal a kozmetiku a od svokrovcov peniazky ;)veci som nechcela lebo pre brusko nemozem nic vybrat,ale pojdem na nakupy ak budem mat svoju povodnu postavu,alebo podobnu povodnej 😀

ja som sa vela neprejedala lebo uz po kapustnici ma palila zaha tak potom len troska salatika a malu rybku 😉

nechcela som malej poskodit aby si nezvykala sa prejedat 😀

barbina182
autor
25. dec 2009

no ja som bola celu noc chora,,bolesti brucha,,ako keby som mala pruch 😢

katka22r
25. dec 2009

moja neprejedla si sa nahodou velmi?napr.mne je tak s kysleho a kapustnicka urcite sladka nebola a aj salatik ta mohol premoct ak mas doma nospu vezmi

barbina182
autor
25. dec 2009

ani nie vies mala som take hnusne bolesti..a myslela som ze pojdem na pohotovost ale nejak mi to preslo a nechcela som hned utekat..no ked ma tak bude aj dnes tak bolieť tak pojdem.. 😒
a aku nospu to su tabletky ci kvapky..neviem nebrala som este nic take..a boli ma to len kolo pupka a tam v strede.. 😒 ale malinke kope tak dufam ze je v poriadku.. 😒

barbina182
autor
25. dec 2009

som si pocitala hmotnost podla teho linku co tu dala nikush asi..

Aktuálny prírastok váhy (kg)

Plod (g) 1600
Tuk (kg) 2.88
Krv (kg) 0.96
Maternica (kg) 0.832
Plodová voda (kg) 0.768
Placenta (kg) 0.64
Prsníky (kg) 0.32

Váha tuku a prsníkov, ktorá môže po pôrode ostávať je (kg) 3,2