Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
noo kocky tak celkom fajn silvester aj s detskym sampanom hej?...nas to caka aj tento rok v decembri,kedze budeme mozno este kojit... 😀 a barbi mas pravdu uz sa blizia porody obcas mam pocit ze porodite skor ako ja 😀
Katka, čo bojíš? Čo chvíľa to máš za sebou, aj ti bude smutno za bruškom...a potom si urobíte druhé 😀 😉
kati ti mas co chvila termin..dufam ze das vsetko vedieť že sem napises o porode o malej a ako sa ti s nou dari...budeme zvedave..
a janyka ja som si už tiež na bruško zvykla...bude mi chybat hoci sa rada vratim k pôvodnej vahe..a obleciem si v lete svoje džiny a trickaa 😉
Ja tiež Barbi 😉
noo zvykla som si na brusko ale napisem vam ze budem aj rada ked to brusko odide,nescesce ho mat tak dlho 😀 😀
ahojky...chcem sa syptat uz 2dni po sebe mi len tak z nicoho nic tecie krv z nosa..stava sa to aj vam...z coho to moze byť?
renatka poslala som ti na maila foto kocika ak vies zmansit zmansi mi a posli spat nech si hodim do albumu.....a potom odfotim aj postielku...dakujem
barbi mne sa take daco nestavalo ale je to normalne viem ked citam ine prispevky proste to patri k tehotenstvu 😒
Barbi, presne tak, v tehu je to bežné. Tak, ako napr. aj zápal ďasien 😉
nooo zapal dasien som mala aj ja asi v 5 mesiaci aj krvacanie ale preslo to
Katka, aj ja som s tým mala problémy celé prvé, aj toto tehu 😖 najhoršie bolo jedno ráno, keď som odprevádzala malú do škôlky, zvykla som po ceste schrúmať jablko a keď už ani to som nedokázala zjesť 😨
noo tak to bolo veru ze zle...janyka staci ak pojdeme s porodnice a obleciem malej kosielku dupacky svetrik dame do perinky fusaka?hej ne?a to v podstate len s nemocky do auta a tak do bytu
Hej Katka, nám ešte kážu v zime aj bavlnený kabátik, ešte pod ten svetrík. A na tenkú čiapočku ešte teplú čiapočku. A ako pôjdete, na rukách, či v autosedačke? Ja mám z toho dilemu. Predtým som si bábo odniesla len tak, na rukách, ale teraz, keď už sú schválené autosedačky? Veď v perinke tam to dieťa nenarvem 😠 to by som ho musela strčiť do overalu a tak...neviem, ako to poriešiť
ahojte, jak bylo o vanocich? my jsme si uzivali, bylo to moc fajn...ale stejne su rada, ze uz jsme doma 😵 😵 😵
docitat ted nebudu, spatne se mi sedi a pujdu udelat s Tobinkem toustiky k veceri 🙂
ja som mala tiež zapal dasien v 5mesiaci..ale teraz sa mi uz druhykrat spustila krv z nosa 😠
janyka my neberieme to vajicko do auta ale normalne vanicku a tak ju vezmeme domou nemame to s porodnice daleko takze len tak a ciapocku uz mam tiez pripravenu tak a uz len cakat kocky 😉....my teraz cakame navstevu-svokrovcov...pridu blahozelat mm zajtra ma narodeniny... 🙂
a aku mas ciapocku pletenu,teplejsiu ci len taku obyc..? 😉
ahojte tehulky, mne zacina III. trimester az 12.1. ale pridam sa k vam 🙂 ja som teraz v 25w3d, doteraz som pribrala 7 kg a obvod pasa mam 104 cm
pre barbina182: je to v tehu normalne, ak ti krvaca z nosa. pocas tehu sa ti zvysi objem krvi, v nose sa castejsie vysusuje a moze ti dokonca zacat tiect z nosa krv, aj ked ti doteraz nikdy netiekla...
mne sa to tiez stava, teda krv mi netecie, ale "soplik" zvyknem mat krvavy, kazdy den
vitaj bronula...v kolkom tt si?pribrala si dajak malo..
no v stredu mi zacal 26 tt, myslis ze 7 kg je malo??? a pritom papam vela 🙂 urcite este naberiem, ved ma este caka cely treti trimester 🙂
barbina: ty si v ktorom mesiaci? kedy mas den D? co to bude chlapcek ci dievcatko?
barbi, taky mi casto tece krev z nosu, to je normalni...jak uz psala bronula 🙂
jinak me aktualni rozmery:
31+3tt - 62kg (+13) - 96cm v pase (+29) 😅 😅 😅 😕 😕 😕 😀 😀 😀
ahojte...
Nie bronula je to dobre v 26tt +7kg... je to taky priemer.. 😉 Ja som už v 8.mesiaci a den D mam podla MS 21.2.2010 alebo podla ULT 18.2.2010..a mal by to byť Chlapček... 😀 a čo ti čo budes mať? 😵
Maji,tie rozmeri dobre 😀 kolko si pribrala kg cez Vianoce a sviatky...Ja ani neviem..uvidime teraz 8.1 idem na poradnu tak tam sa považim lebo doma nemam vahu...akurat možem napisať obvod bruška...92cm 😵
No neviem ci je to dobre ked pozeram ze ti 31tt a obvod mas 96cm..a ja 34tt a obvod mam 92cm? 😅 😨
Ja si dávam ranajky:Granko a Cerealie Bebe... 😀 zdravé?
Dneska by som chcela isť kupiť postielku na Ukrajinu,dufam že sa mi podarí.. 😠 a kolko ste zaplatili za vaše posťielky...napisťe mi nech porovnám ceny.. 😉 😉
Kati ti si myslim že si pisala že si kupila za 50eur...velmi by som chela vidieť..má aj baldachyn?vieš to na vrchu..a kolotoc dajaky pre mimi ci musis dokupiť..?opis ju alebo foto dajjj 😠 😀 😀
A ešte sa chcem spytať vajičko či vanička od kociara sa da kupiť odobitne a kolko to stoji..? 😀 dakujem za odpovede 😕 😅
bronula26vitaj....vaha podla mna ok a nemysli si ze niejako moc priberies v 3 trimestri....ja som od 35tt stale na tej istej vahe... 🙂 a dokopy som pribrala 10kg
barbi uz som dala foto kocika a postielku som este nesfotila...ale uz sa chystam a renatka mi ju zasa bude musiet zmansit 🙂 inak ona sa ozve az v pondelok
a co mate nove?ja do kopy nic,nemam pocit aby sa porod blizil ale ako vravi mm nemoze tam ostat naveky takze coskoro musi vyjst 😀
a aka je ta postielka opis mi ju? 😀 🤐
neboj budu foto ale nie klasicka hneda s matracom 😀 😀 a kocik sa ti paci?
barbi obvod bruška maš cekom oki ja mam už 128 😅 a to mam zatiaľ +8kg a som na poradni zvedava koľko som pribrala 😀 cez sviatky sa chudnuť nedalo 😀
inač k postieľke, my mame z Poľska z Noweho Targu, dokopy so všetkym za 80€ , kokosovo-molitanovy matrac, a suprava do postieľky 7 dielna baldachyn, hniezdo atď a ujo nam dal zadara konštrukciu na hniezdo 🙂 tak vyšlo nas to skoro ako zadarmo 🙂
joj a inač ahojte 😵 som sa nepozdravila 😅
dobre ranko 🙂
barbi,to nemuzes srovnavat kolik ktera mame v pase, ja uz cekam druhy a vsechno je to povoleny a rychlej se roztahuje 😉
pres vanoce mam nahore asi 2,5kg, ale prezirala jsem se nehorazne 😀
ahojte tehulky 🙂
barbi este neviem čo budeme mať, zajtra idem na poradňu, tak som zvedava ci sa maly drobcek ukaze 😎
je to taky maly ignorant, stale ked sme ho pozerali, otocil sa nam bokom a my sme nic nevideli 😀
takze vy budete mat chlapceka?tak to je super, uz mas aj meno vybrate? 🙂
ozaj barbi, tak ako majka pise, nie je dolezite to aky mas obvod bruska, jedna mame vacsie druha mensie brusko, kazda sme ina....
zalezi aj ako je drobec ulozeny a tak...
neboj, niektore tehulky ani velke brusko nemaju a rodia sa im babatka s idealnymi mierami 🙂
katka, tak teba to uz sa chvilku caka... a bude z teba mamina, jeeeej, ake pekne 🙂 vybrala si pekne meno pre dievcatko
majka aj ja som sa straaasne prejedala, ale urcite nie sme jedine, ale ked nam chuti tak nam chuti 🙂
bronula, taky myslim, ze vanoce daji zabrat snad vsem 😀 😀 😀
baby cez vianoce sa nedalo nejesť a ešte aj chudnuť 😀 ja sa teším ako sa na vahu postavím 🙂 koľko kilečiek mam dokopy 🙂

Všetko dobré v Novom roku prajem!
Barbi, sono robil, ale mňa popravde ani nenapadlo sa na tieto údaje pýtať. To sa opýtam potom svojho. Tento pozeral placentu, vodu...či je všetko ok. 😉
My sme tiež silvestrovali na gauči pri telke(u svokrovcov), aj s malou, vydržala, lebo na obed sme ju dali spať 😀 a o pol jednej sme si všetci zalahli 😵 ....a o 14 dní oslavujeme 4.rôčky 😵 boooožinko, to ako ušlo? 😕
Katka, my sme si pripíjali tiež šampanským, ale každí si len usrkol, tak dnes sa vylieva do drezu. U nás nikto nepije 😝