icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

garonka
4. jan 2010

Kati uvidíme čo našim babuliatkam sadne, a ja by som chcela nakupiť hrbu kremikov, olejov, pudrov, mne tak všetko vonia 😅 ale vraj najlepšia je čista voda, no som zvedava čo sadne na pokožku môjmu drobcovi 🙂

katka22r
4. jan 2010

to aj ja ja som kupovala zatial len s kazdeho po jednom

garonka
4. jan 2010

hi nakupim a ak babu nesadne budem používať ja 😀 doteraz sa kremujem detskym telovym mliečkom 🙂
zatiaľ ma pochytila mania nakupovať stále nejake oblečko 😅 no musím sa zdržať 🙂

katka22r
4. jan 2010

garonka ja aj mm sa kremujeme kremikom batole tym zelenym a musim poklopkat ze je nam s neho fajn...a ja oblecko kupujem zo sekaca,ved sa vyperie a po druhe to sa raz dva vynosi

renatkas
4. jan 2010

garonka ale tak ma ten lekar nahneval, tesila som sa ze mi aspon maleho ukaze a pomeria ale len pozrel tie prietoky a uz ma odtial sackoval prec... tak naco mi pozera tie prietoky, ked mi nepozrie ci maly rastie tak ako ma, potom je to vysetrenie uplne zbytocne 😒 budem tam chodit kazdy tyzden aby mi to kontroloval, ale nema to ziady zmysel ked ani nepozrie co mam dost plodovej vody, ci je maly ok. jaaaaj som nahnevana.

nepozriete mi v ktorom som presne tt podla poslednej MS? Poslednu MS som mala 19.5.2009, vsetky stranky kde sa to da pozriet mam v praci zablokovane a uz ani neviem ci som v 33 alebo 34tt 😀

renatkas
4. jan 2010

inak boli ste pozerat oblecko pre babo v Tescu? Maju tam strasne zlavy a take pekne vecicky, keby som nemala tych veciciek tak vela, tak hned vsetko vykupim 😀 ale neodpustila som si a kupila take topanocky za euro, aj rukavicky zelene do porodnice, tiez za euro a este aj taku ciapocku 🙂 neviem sice k comu to malemu obleciem, ked mame skoro vsetko v modrej, ale tak najde sa aj biele oblecko 😀

garonka
4. jan 2010

reni aj ja som kupila tie zelene rukavičky v Tesku, a ušla sa mi aj čiapočka troška hrubšia, no tu v Ke bolo tesko doslova vyrabovane, už nebolo z čoho vyberať 😠

katka22r
4. jan 2010

reni tak podla pm si v 32tt a 6 dni podla tehotenstvo.academy...nnoo ja by som aj do tesca sla ale neriskujem sama nikde

renatkas
4. jan 2010

kati tak v tvojom tt uz by som ani ja neriskovala 😀 a ako inak, zatial vsetko ok? este ides do poradne pred porodom?

katka22r
4. jan 2010

no este v stvrtok ideme na ctg aj do poradne a tam sa uvidi

barbina182
autor
4. jan 2010

No dočitala som vas.. 😀
Prave som dovarila obed vyprevadila mm do prace..a mozem pisať..mm pride až o 23hod.. 😒
V tesku som aj ja kupovala take nohavicky hunate modre...jak medvedik bude 😉

katka22r
4. jan 2010

moja laska dojde okolo 16tej konecne strasne sa bez neho nudim a tk aspon donho hucim 😀

barbina182
autor
4. jan 2010

presne tak...ja sama doma ajnasi sli prec...

katka22r
4. jan 2010

noo tak sme dve...strasny pocit nie?ja sa tak nudim uz sa tesim na babeno ako ju budem obliekat,kupkat,rozpravat sa s nou a maznat ju

barbina182
autor
4. jan 2010

tak to sa asi tesime každa...co si dnes malana obed?? 😀

katka22r
4. jan 2010

dnes sme mali od vcera fasirky ale este som neobedovala akosi sa mi nechce papat....ale o chvilku si idem dat polievku...aspon nieco musim aby mala nebola hladna.....a ty?inak a ako sa citis ty?kedy mas najblizsiu poradnu,my v stvrtok snad uz bude aj posledna a nechaju si nas tam

barbina182
autor
4. jan 2010

Citim sa celkom ok..len si tu teraz citam temu o pruhu na pupku lebo som ala take problemy..uz nemam ale neviem akosi sa bojim...a my mame mäsko a ryžu..ale tiež som nejedla len rano banan a granko som pila..a rožky s pastekou..poradnui mam 8.1.2010 tesim sa hoci mi nebude nic asi robiť..

katka22r
4. jan 2010

noo tak urcite ti mozno skontroluje prietoky tak fajn nie uz o nedlho zacnes chodit na ctg

barbina182
autor
4. jan 2010

no neviem asi hej...a ty co aky mas pocit nemas ziadnych poslickov teraz??

miska333
4. jan 2010

ahojte baby, uz som tu tak dlho nebola a citam ze mate plno novych veci. ja som teraz dost behala po doktoroch

barbina182
autor
4. jan 2010

co ti bolo miska?

miska333
4. jan 2010

aj som necitila pohyby ale to len jeden den. potom som bola na kontrole a dr mi povedal ze mam vysoko hrdlo maternice- co neviem co to znamena a idem lezat od 12teho do nemocky tak sa ,,tesim´´

katka22r
4. jan 2010

babri nemam ziadnych poslickov citim sa fit ako keby som bola na zaciatku tehu az na to cakanie 😀

miska snad je vsetko okii fakt si tu dost dlho nebola

katka22r
4. jan 2010

miska tak snad vsetko bude oki,a mozno male bude na svete skor ako moje

miska333
4. jan 2010

no katka vsetko je mozne. ja by som najradsej porodila do toho 12teho, lebo keby som mala porodit 30teho na termin to by som tam bola riadne dlho.
ako ste prezili sviatky?

barbina182
autor
4. jan 2010

miska tak sa drž držim palce žeby si ti aj male bolo zdrave...a pohlavie este neviete..?
Kati...tak to je ok ked sa tak dobre citis.. 😉
A miska sviatky sme prežili v papuckas domka.. 🙂

renatkas
4. jan 2010

ja vam normalne zavidim ze sa nudite 🙂 ja sedim v praci, riesim take hovadiny ze az, zacal sa novy rok tak ako naschval same problemy... po praci sa chystam este k neurologovi ale len pokecat a potom mozno ten kocik a potom sa ucit... a rano zase nabehnem k diabetologovi a budem tam trcat az doobeda.

ja som uz po obede, mala som zemiakove pyre (aj ked to mam zakazane) a pacovane masko a urobila som si k tomu taky kapustovo mrkvovy salat. Na ranajky ovsene vlocky a termix-tiez by som nemala a potom si dam uz len kyslu kapustu aby mi to znizilo cukor ked idem zajtra na kontrolu, musim nejak oklamat lekara ze tie hodnoty su celkom fajn 😀

a uz ste si zistovali ake vsetky papiere potrebujete vybavit po porode? Mne o tom rozpravala kolegyna, no je toho straaasne moc, ani som si to nezapamatala...

miska333
4. jan 2010

no pohlavie neviem a je mi to aj jedno, dakujem .
co ste dostali od jeziska?

miska333
4. jan 2010

inak uz ste pobalene do porodnice? a plienky a take mate nakupene?

renatkas
4. jan 2010

miska co je babo zle otocene ze neviete pohlavie? mne to lekar potvrdil snad uz aj 5x ze to je na 100% chlapec, a ze uz ma aj zostupene semnniky, neviem co to sice znamena ale nevadi 😎
A brusko mas gulate alebo spicate? takze kupujete len take neutralne oblecko? 🙂