Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
babri, to si uži, za pár tt nebudeš vedieť čo skôr 😀
no uz sa tešim.. 😀 tu na konikovi mi zle vychadzaju tt...mamm este len 34tt +1d
tak tak o chvilku uz nebudes mat cas ja tiez sama doma tak nudim sa a cakam ci niejaka kontrakcia nevyskoci 😀 inak vefi ako to bolo u teba s kontrakciamy?vies ja som pred menst.bolesti nemala a preto teraz neviem ake to bude a musia ma boliet aj krize?
no,ja som mala pred menst.aj pocas nej strasnee krce a bolesti som muela cely den v teple prelezať
katka ja nevieeem 😅 detičky v pase nie sú moje, ale manželove, tie mám v starostlivosti...ale keď to zistíš, daj nám vedieť 😀 😀
ahaa okiiik som nevedela
však to nevadí
Baby jete pocas tehotenstva ryby...ja vobec nebude to chybat malemu 🤐
barbi, ja ryby všeobecne málo, počas tehu som asi dva krát piekla rybu a jednu rybaciu nátierku jedla 😀
No aj ja akurat teray cez svaitky som jedla rybu..ale inak nic..a kysle ryby sa možu myslim zavinače a tak..? 😕
júj, to neviem, lebo mne to dole krkom nechce ísť 😀
ved ani mne ale citala som teraz clanok ze vraj obsahu nejaky ten vitamin co babo potrebuje pre svoj vyvoj..atd..no neviem 😨
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...
Moje brusko...a vlasky zapletene 😀 😀
barbi tu vo fore čo by je v tehu dovolene jesť a čo by sa nemalo tam rozoberali tie kysle ryby ale si myslím, že su nejak upravene a niesu surove tak hadam sa jesť môžu 🙂 len udene nie, a ja milujem pečene pstruhy a zubača mňam 😝
dik garonka a ako sa inak dnes mas..? 😵
barbi asi dnes na prd, poradňa oki, len tlak vyskočil na 130/90 ale ešte to je norma len ma prekvapil ten spodny, či sa aj nenamaham lebo ustavične soplím.
Zdriemla som si asi hodinku a teraz kuk v telke nejde nič nič nič, ty maš poradňu zajtra? vieš čo ti bude robiť?
no mam zajtra poradnua netusim co mi bude robiť tebe co robil...?
klasika, moč, tlak, vaha a aj ma vyšetrila zospodu, ten tlak ma šokoval, si predstav pribrala som len kiloo tak mam len 9kg na sebe normalne sa desím či male rastie ako ma, a vyšetrenie zospodu hruza až ma zabolelo au ale som zavreta ako pancierove dvere 😀
ale domov som šla peši no ta bolesť tej panvovej kosti ah jaj ani variť nejdem to by som len sedieť len musela 🙂
no tak aj mne asi bude to iste robit som zvedava kolko som ja priprala...ale ved to je normalne asi ze len tolko si pribrala..a mas foto aktualne bruska..?
vieš možno aj to zohralo rolu že ja som 5 dni pred sviatkami dietovala kvôli tomu žaludku ako som ho pizzou podraždila, noooo ak ťa pochytilo obžerstvo tak aj 3kg môžeš už mať na sebe nie? 😀
zatim mam fotku len z 33tt ale chystam sa ho cvaknuť dnes večer ako sa okupem a nakremujem bruško 😉 inač včera som sa nudila tak som skušala fusak do autosedačky a do neho som šupla myšiaka moju hračku od 7 rokov 😀 pokochaj sa 😀
no ved prave ze nie mala som tiež problemy som zedla tanier kapustnice a bolesti brucha az na pohotov.som bola...tak uvidime zajtra.. 😵
tak sa odfot a sa kuknem kukni namoje brusko mam foto a porovnaj... 😉 😉
a ja idem kuknuť tvoje fotečky
Barbi, veru, už pekne podrástlo bruško 😀
Katka, môžu, aj nemusia. Ale väčšinou bolia. Niktrú vraj bolí len bruško, niektorú len kríže a niektorú aj aj. Mňa bolelo len bruško zo začiatku a ku koncu už neskutočne kríže. Ale neboj, to poznáš, keď to príde 😉 mne keď začali poslíčkovia som myslela, že idem rodiť, ale keď som mala skutočné kontrakcie, tak to sa nedalo s poslíčkami porovnať. To je iná bolesť, ako pri poslíčkoch. Snáď som ti pomohla 😉
😀 No,ved hovorim ja stale take male brusko mala a zrazu tak sa zgulatilo 😀 😀
Barbi, ja tiež papám málo rybiek, tak beriem také tobolky omega 3-mastné kyseliny. Alebo sa dajú kúpiť vitamíny s DHA tobolkami. Aj orechy obsahujú omega 3-mastné kyseliny,
fiha barbiiiiiiiiii to maš skoro taku guľu ako ja 😀 😀 😀 😀 parádny sudok 😀
Jake si tie tobolky na cmulanie..a to sami si si ich kupila ci lekar ti poradil..a amysliš vlašske orechy..? 😕
garonka no ved sa sama cudujem aj nasi aj mm ze kedy mi tak brusko podrastlo 😀 😀 😀
barbi to ti asi narastlo v noci 😀 😀 😀
asi hej 😀 😀 😀

sa nudim,,,mm je v praci nasi niesu doma segra pozera telku a mne sa dnes nechce lezať..a zizať na tv