Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
noo moja kope a kope ja jej nadarmo vravim ze cez brusko sa nevykope a musi vyjst tak ako to voslo dnu 😀
janyka..presne tak neviem aky bude ale musi mi padnuť do oka aj do ruky 😀 ..ked ho budem mať tak dam sem foto,,,ale to bude az ked sa malinky narodí..
titinacik...no aj ja by som si dala rybku...chutky si mi narobila....ale prajem dobrú chuť... 😉 😉
a kati neboj ona najde exit..vychod von..co nevidieť... 😀
dnes som si dala slub ze budem lezkat aa odychovať po tom vcerajsku..ach jó..tak idem lahnuť a potom pridem nakuknuť... 😵
tak len lezkaj my sme si s mm objednali teraz pizzu tak cakame 😉
Hm,jak ti fajne aj ja by som si dala pizuu a mam doma pre pripad mrazenu...lebo ja som maniak na pizzu... 😀 tak si aj idem urobit ju,.. 😀 😀 😀
baby jak vam dobre ja pizzu už nikdy jesť nebudem ako mi naposledy bolo neskutočne zle 🙄
Ja som vymenila malú za psa. Prišla segra, zobrala mi ju von, pošmýkať sa a strčila mi do rúk jej ratlíka. Tak sa ani ponúť nemôžem. Sme vykotené na gauči a ona na mne drichme(je to fenka) 😀
noo my uz spapali pizzu
prave mi volal kamos ze jeho mamka nas uz caka na 600nedeli v nemocke a mi nikde 😀 ale super ked tam budem mat znamu
janyka aj svokra ma ratlíka rozkošny to havo je a my sme mali doma takisto a sa nam predavkoval, keď ho stražila svokra 😠 dnes je tomu presne 2 roky 😔 😔 😔
janyka esteze fenka 😀
ahojte..renatka..no mne povedal Janek, ze sa na poucenie o epi do Ruzinovskej nemocnice netreba objednavat..len tam ist na 13:00 akykolkvek den pracovny, dal mi cislo dveri na aro..tak asi pojdem na buduci tyzden niekedy...chystam sa tam este na cievne, kvoli krcovym zilam, takze to asi skusim jednym tahom...
Aj mna trapi zaha..ale len v noci..ja mam este aj taky problem, ze ked maly asi zatlaci na pluca, tak nielen lapam po dychu, ale mi akoby do hlavy krv stupla alebo co, mi hori cela hlava na chvilu, taky tlak, akoby mi oci chcelo vypucit..a to potom prejde..vcera vecer ked som lahla, tak toto najprv, hned do toho zaha..tak som si dala 3 vankuse, nech spim vysoko...nie moc dobre na krk zas, ale ma to aspon preslo, lebo uz ani dychat sa nedalo...
Ja mam kociarik od Demy..je to sportiacik s vanickou ..je velmi lahucky a uzasne sa sklada...tym splna u mna vsetko...do pol rocka vo vanicke..potom do sportiaka..a do auta uzasne vojde..a aj po schodoch by som ho vyniesla..lebo je lahky....mne to tak vyhovuje...
Katka, no nech sa drobciatko uz prekope vonku a nie stale ta tak bombardovat..uz hadam kazdu chvilu...moj maly ma tiez vzdy riaden futlbal dnu...a stikutky kazdy vecer a cez den aj 2-3 krat..tak mi ho je luto, ze tolko nim naraba
miri na stikutku maleho pomaha aj suchy rozok alebo piskoty aspon na moju to zabera 😀
no rano nas caka ctg tak ja idem hajat snad mala nebude mat zasa disco...bru nocku
aj moj maly ma stikutku 2-3x za den a aj vecer ju maaa a je mi ho tiez luto 😲 ...
a ja idem tiež spať...odych je dôležity a dneska som si ho naordinovala 😀 😀 ...takže zajtra sa ozvem...dobrú a sladké sny...
a pizzu som uz tiež spapala... 😀
Ahojte,
k PC som sa dostala az teraz vecer.
Ja som dnes pozehlila skoro vsetky maleho vecicky,za hodinu som to mala zmaknute 🙂
Potom som bola kupit manzelovi darcek, v piatok ma 31 tak v sobotu robime oslavu 😀
A bola som pozriet tie plienocky do DM-ky, z tych Mini mali len 48 kusove za 5,99 a mali aj take tie 100 kusove za vyse 13, ale nemali najmensie. Tak sme nekupili, pockame este na nejaku akcosku 😀
Zlaticka budem potrebovat vasu pomoc, vyberam zaclonu do obyvacky a neviem sa rozhodnut medzi Serena a Celesta na tomto linku
http://www.zaclonyalen.cz/katalog.php?page=1&pr...
Co sa vam paci viac? nechcem nic gycove, len jednoduche, ale neviem sa rozhodnut
Odtialto som objednavala aj ja zaclony a viac sa mi paci Serena 🙂
dobre ranko hlasim sa z domu ctg oki zavreta som ako na 5 zamky 😀 uz ideme az 14.1 aj s taskamy...pekny den kocky 🙂
ahojte...
Renatkas...to je oki si sikula.. 😉 ja mam vecicky poprate take kosielky a biele veci..ale zehliť sa mi nechce..odkladam to z dna na den..ale raz sa cas najde,, 😀
a co si kupila mm aky darček..?Moj mm ma narodky vo februari 24 a aj meniny Alexander..takže bude mať živý darček bábo... 😀 😀
Tie plienky som este ani nepozerala kupim az okolo 20.januara alebo tak koncom...A zaclona sa mi páči taa Serena a aj ten zaves Bruno..a poviem ti ze obydve su pekne a zaleži to aj podla stylu izby aka je co v nej je atd.. 😉 To si objednavas s netu kolko ta to vide??ked ceny su v kč..a za dovoz...ci maju to aj u nas na sk..
Kati hovorila som ti malinkej je v brušku dobre...moj maly sa vcera tak napchal na jeednuu stranu bruha na lavu a urobil mi tam taku hrču vypuklinu..no ta to take smiesne brusko som mala...asi ritku si tam vypchal...
😲
Dojedla som jogurtik a idem rozmyslat co na obed ale budu to asi halusky s brindzou a slaninka.. 😉
Zajtra idem ja na poradnu takže sa tešim co nove sa dozviem... 😅
reni mne sa viac paci ta celesta,aj ja s tamade objednavam zaclony 🙂
barbi tak zajtra drzim prsteky...
ja dnes robim na obed francuzke zemiaky lebo maska uz mame dost a neviem u ans taky problem zohnat bryndzu ale budu v sobotu aj keby som mala ist kupit na liptov,lebo mm nema rad halusky ked sa musia zohriat ale chapem ho lebo najlepsie su cerstve 🙂
kati ved v obchode jeej je dosť...my kupujeme tu z obchodu Liptov znač.a je dobrá..
a slaninku sme tiez kupily taku fajnu tak neodolam neurobiť halušky... 😉
dik kati ale urcite mi nebudu nic robiť ani ultr.a ani to ctg mozno budu neviem uvidim..napisem 🙂
noo ale u nas v po nemali v utorok ani stopy po bryndzi 😠
Renatka, aj mne sa viac páči Serena, aj s tým závesom 😉 , aj môj MM má vo februári 31, a už si aj darček zaobstaral, živý... 😀
Bryndzáky milujem!!! Ale teraz nijeee, lebo ich nestrávim ani do večera. Alebo ešte halušky s kvasenou kapustou a slaninkou, mňam, tu robíte chute!
Môj malý máva pravideľne večer štikútku, ale neriešim to, veď to prejde samé, a ja to normálne. Keby sa mám ešte aj rožkami napchávať, tak ako by som vyzerala 😀
Katka, tak tvojej malej sa v bruškú páči, my budeme 14.1. oslavovať Erikine narodky 🙂 budem na teba myslieť(ak to nepríde na teba skôr)
noo janyka tak odkaz erike nech sa prihovori mojej malej 😀 sestrina mala ma 2 roky a stale mi vravi ked volame cez skype ze katka ma v brusku mimi aj ona ma...oni ziju v plzni ale je strasne zlata taky moj pokladik deti su take zlatucke a segra mi vravi sak pockaj teba to prejde 😀
Ahoj baby.no ako sa mate?ja som tu len na skok,od soboty som totiz v nemocnici kvoli vysokemu tlaku.ale dnes sa dr. Rozhodol ze kvoli tomu nebude cakat na termin porodu ale ze to urychlime lebo aj tak ze je to uz na spadnutie.takze to vyzera ze mozno este dnes,no najneskor v sobotu budem mat malu pri sebe🙂potom zreferujem
jeje nikush blahozelam tak nakoniec si ma aj ty predbehla tak sa drzte a daj vediet
Jeeej, Nikus, teda, to je prekvapko, tak sa držte a daj potom vedieť
snad ma vsetky nepredbehnete🙂
No dúfam Katka, že už si potom na rade 😉 😀
no dufam aj ja
Nikush džim palcce nech vsetko dopadne dobre a nech ste ti aj mala zdrave..potom napis aky bol pôrod co a ako... 😉
Janyka no ja som edla halusky o 11tej a uz teraz som hladna tak mne to traví asi rychlo... 😀 😀 ale nemala som z nich len malu porciu 😒 tak asi preto...
moj maly ma aj teraz stikutku uz dobrych 15min...
barbi, môj štikúta pravidelne ráno a večer 😀

Ahojte babulky tak a uz som stihla vsetko pozehlit dufam ze ma nebudu boliet krize tak ako vcera vecer som si myslela ze umriem. Priatel akurat sklada komodu na vecicky a uz stihol dat piect pstruhy zo zemiacikmi mnam, mnam uz aj drobec sa tesi na rybku lebo sa dnes mrvi a mrvi 🙂