Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
buď rada, že nie hyperaktívna 😀 😀
Katka, ja keď som bola pri Erike v pondelok na sone, dr. mi vravel, že koncom týždňa porodím. V piatok som bola ešte so svokrou a mm na nákupe a smiala som sa tomu, že sa ten dr. sekol a určite porodím až na termín. To som mala 4 dni pred termínom. Nič nenasvedčovalo tomu, že by som mohla ísť v ten deň rodiť a večer mi praskla voda a išli sme. Čo ty vieš? 😉
ahojte, tak ja som sa uz vcera na net nedostala, navstevu sme mali od tretej do vecera, bola torta, maminka mi uvarila aj svieckovu na smotane,mnam uzasna bola.
v noci som vobec nespala, palila ma zaha a nemali sme doma nic co by mi na to pomohlo, tak som bola asi 3x v noci hore, mm sa ani nezobudil a ani nevedel ze sa prechadzam po byte 🙂
dnes sme boli na obede u svokrovcov, takze klasica slepacia polievka, grilovane kura a k tomu zelenina.
my mame tiez vanicku, niekto mi doniesol uz ani neviem kto, aj odsavacku mlieka mi priniesla svagrina a taky vankus na kojenie. My mame hniezdo bledunko modre s macikmi, detska je sice zltucka, ale maly bude zo zaciatku s nami v spalni takze je jedno akej je farby 🙂 a baldachyn nemam, asi by sme ho nevyuzili.
Maly je od vcera nejaky hyperaktivny, stale sa len mrvy, uz ma boli cele brucho.
barbi sup sem s fotkou postielky.
Kati ja cely vikend cakam ze napises sms ze je mala na svete a ty tu este stale strasis 😀
a inak s tym ovocim ste ma sokovali, naco si umyvat mandarinky, ved ja nejem supku a ta mandarinka vo vnutri chuda ani nevie ci je jej supka umyta alebo nie, obsahuje tie iste latky a vsetko akoby jej supka umyta nebola, nie? 😀
Renatka, tak máte oslavu za sebou....nooo, ja si tiež mandarínky neumývam, nikdy ma to ani nenapadlo, veď to by som musela umývať aj banán!?
janyka ono by to aj dost smiesne vyzeralo, keby ta niekto videl ako si umyvas banan 😀😀😀
noo reni vidis este ma tu musite trpiet 😀 ...troska este vydrzte jasne ze poslem sms nebojaj nezabudnem...a ovocie ja tiez neumyvam len jablka
janyka...mne sa zlta velmi pači a pre babo kupujem take zlte... 🙂 ...a mam aj sv.zltu deku...a baldachyn...a su na nom take kacicky....a mne kura nesmrdi ale som z neho preedena...
a vanicku vy som tiež chcela sv.zltu...a oblecko tiež zlte mam dupky a body.. 😵
a postielku nemame zozenu ani neviemkedy ju poskladame a odfotime ale paaci sa mi no mo sen proste... 😅
A polievocku sme maly z hovädzieho mäska...obsahuje vela zeleza co ja potrebujem..lebo aj tabletky mam piť železo..ale nepijem len raz v tyždnii a niekedy ani vtedy....
Na obed som sa fajne napakala a teraz až do večera asi už nič..lebo som akosi plná...urobila by som si čajík a zjedla trošku z čokolady...
Lokše?aj ja by som si dala..baby vy len chutky ... 😀 😀
Kati neboj a nestresuj,...malinka si vybera nejaky pekny datum...a den..ona pride kedy ma...ale aj ja by som uz brala 40tt a zeby mali uz bol vonku...sa tesim nanho.. 😵 😵
renatka ze umyvať banan ani ja si to neviem predstaviť 😀 😀 😀
Teta mi dnes vravi ze mam viac jesť halusky a slaninu a take jedla aby maly priberal... 😀 😀 😀
tak mi smiesno...Zajtra tu budem už od rana lebo mm v praci..tak si budem na nete...
😉
Ahojte fuuu tak ja som sa dnes najedla az az. Sme u priatelovich rodicov takze fajny obedik potom sme sli pozriet jeho segrus tak sme si dali jablkovu strudlu a nakoniec sme skoncili u kamarata ktory mal narodky takze zase chlebicky, kolaciky...
titinacik..len papkaj ked sa o teba tak staraju..ja som nebola dnes nikde som domka cely den až nuda hlava boli...a zajtra sa pojdem kus prejsť poobede...trening treba nie... 😵
No ja idem lahnuť už..tak sa majte.... 😲 😲
kati mi ta tu netrpime, mi ta mame radi 😀
barbi povedz svojej tete ze zo slaniny a halusiek budes priberat ty a nie tvoje babo 😉 a potom ti to pojde horsie dole. ja mam zase panicky strach z toho ze maly bude velky a tucny, by som prijala keby som porodila v 38tt 😎
ja som prave dovecerala tu svieckovu a uz dnes koncim s jedlom, zase mam zle hodnoty cukru po tej oslave.
chystala som sa do vane, ale mm tu ma kamarata co mu instaluje pc, tak nechcem tu pred nim behat v uteraku na hlave a v zupane, takze pozeram tv a mam zapnuty notebook.
kocky ste registrovane na facebooku? ked hej poslete mi do IP maily?
sviečkovú milujem, mňam! Baby, vy tu všetky jete do prasknutia a na váhe to ani vidieť neni 😠 ja sa najem len tak, aby som hladná nebola(už dávno som sa nenajedla do prasknutia)a váha už +17kg 😕 teraz som pribrala za 2 týždne 4kg a nejedla som o nič viac, ako doteraz 😠 ale riadne mi bruško podrástlo 😕 Renatka, posielam email 🙂
janyka nic si nerob z tej vahy, to pojde dole ked sa maly narodi 🙂 treba vsetkym hovorit, ze je to len plodova voda 😀
poslala som ti na FB ziadost o priatelstvo 😉
Janyka, no ja presne tak...som malo priberala a potom za 2 tyzdne 4 kila...taka som bola nadsena, ze len 9 kg na mne a teraz uz 13...a este mam zo mesiac..a ze vraj ku koncu sa uz tak nepribera..ja som nepriberala na zaciatky...
a ano renatka..hadam to je len voda, ci plodova, ci ina...len nech potom zide dole a teraz hlavne nech su drobci syti a zdravi..takze ziadne halusky 😀 Ved to nie je nic zdrave....treba ovocie a zeleninku papat... 😉
Renatka, už som potvrdila 🙂 ...no, snáď máš pravdu s tou váhou. V podstate to nieje také zlé, ako pri prvom. Po pôrode som vážila nejakých 80kg, už nepamätám presne. Teraz by som podľa všetkého mohla byť po pôrode na nejakých 65kg. A 7kg dať dole je hračka. Horšie som dávala dolu 20kg, ale dala 😀
reni pošlem ti aj ja mail
ahojte... 🙂
no ved vravela som aj ja jej že to neni až taka pravda že tie halusky .-a som sa posmiala aspon... 😀 😀 a zeby som priberala to sa mi paci menej...zatial mam +9kg...tak dufam ze potiahnem do 10-11kg..uvidime... 😕
Dojedla som ranajky (rožky)a možem citať dačo po nete...
Inak to behanie na wc mi ide straaasne na nervi kym zaspim tak aj 5x idem a potom pocas noci 2-3x...ja nechapem...to aj vy taak?..
Dobre ranko
tak ja uz zase sedim v praci, uz sa nevmestim za stol, iba si natahujem ruky ku klavesnici aby som mohla pisat, za toto by ma mali platit dvojnasobne 😀
babule na FB si vas prihodim vecer, v praci to mam bloknute.
barbi o behani na wc mi ani nehovor. Vzdy mi treba aj v noci a potom neviem spat celu noc. Maly sa zacne prevracat, brucho mi stvrdne, potom neviem ani ako lezat, chyti ma kyselina a ked nakoniec za hodinu zaspim tak sa zase preberiem ze mi treba na zachod.
dobre ranko...reni aj ja ti poslem myslim ze to chces len meno pod akym ma najdes nie?foto tam mam s manzelom.... 🙂
barbi ani ja tie vyjazdy na wc neznasam ale co uz my sme horre od pol 2 do pol 4 to ked sa clovek raz postavi s postele potom nevie ako ma zaspat...
no tak keby sa vam podarili porody na ten datum aky chcete 🙂
je to neprijemne..to stavanie a prerušovaný spánok...
mam link..ak chceťe prečitajte je to o tom ako spoznáme pôrod.. 😀
http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...
super stranka mne to chodi stale na maila
heej....aspon mame info co a ako a budeme mudrejsie...moja mama sa cuduje ze ked ona bola tehu nemali take možnosti ako my teraz...piseme si tehulky..atd...a 😉
aspon mozeme jedna druhu podporovať...
kati už sa tesis na malu..?a mas aj trosku strach z pôrodu..?
noo ono ten net by som aj niekedy nemala co vsetko zle sa tu clovek docita
no barbi tesim sa a strach skoro ziadny mozno ked to namna pride tak vtedy
mozno,,aj ja tak zatial len taky malinky strach z toho ci vsetko bude ok... 😒
idem si dať sprchu a pridem....a upratovať sa mi taak nechce,ešte aj prať musim dať... 😖 ale čo už o chviľku prídem... 😀 😀 😀
a inak kati mas foto postielky...?ja ju nemam poskladanu mozno až koncom januara..aby zbytočne nezaberala miesta ešte a aj aby nebola dlho pradna... 😕
noo este neni cela dokoncena preto som ju nefotila a rozhodla sa ze ju hodim potom aj s malou ked sa narodi a budeme uz doma
ja tiez idem dnes zehlit aj upratat
už som späť....čo budeme dneska variť ani neviem...stale dačo vymyšlať 😕
noo u nas sa stale zvysi po nedeli a aby sme nemuseli v pondelok varit v nedelu sa navari viac,ale zajtra isto halusky s bryndzou a k tomu acidko,kedze od slaninky mi nieje najlepsie 😉

vefi ta ona bude leniva po tatinkovi 😉