Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
noo tak budes mat prijemnu noc 😀 alebo perlickovy kupel? 😀 😀
ja s tym problem nemam, mozno mm 😀
ale budem to robit podla Bukovskeho, zevraj z toho sa neperlickuje 😀
super tak potom hod recept....idem ja troska pokukat tv a zehlit a upratat,v poslednej dobe ma akosi furt taha daco robit
staci ze strukovinu povaris 2 minutky vo vriacej vode, potom to vodu zlejes, das fazulu odstat cca na 2-3 hodinky do vody, potom aj tu zlejes a mozes fazulu varit podla receptu...
No,ved aj nam sa dačo zvyšilo...ale mama varí ine tak ja nenamietam...a robime zeleninovu omacku mäsko a cestoviny...tak si dam... 😀
ja som doupratovala a kati to je dobre ze daco robis len rob to ti mozno aj pôrod ulahči alebo čo..pomoze ho vyvolať.... 😉
a fazulu nemam rada ale obsahuje vitam.tak pripadne si dam ale len trosku minimum... 😅
nikto tu není...jak nuda... ☹ ☹
no idem preč...možno sa tu stavím ale až večer... 😵
noo tak ja som bola na poste zaplatit seky...takze som zasa lahsia o niejake eura 😒
potom som upratovala,dala do kopy postielku okrem toho zavesu....a poukladala veci do prebalovacieho pultu zajtra pofotim dnes sa mi nechce a hodim do albumu 😉
idem si dat o chvilku sprchu a lahnut,pockam manzela,zohrejem mu veceru a budeme asi hajat...noo podla toho o akej dojde ak neskoro tak este sa tu ukazem 🙂
babulky poslala som na facebooku ziadost o priatelstvo 😉
ja som pred chvilkou prisla z prace, nechcelo sa mi varit tak som na rychlo vyvarila rezance a hodila na to tvaroh a este som si dala kavicku a tortu a teraz som najedena az do prasknutia 😀
dnes mi volali kvoli kociku, ze bude koncom tyzdna, mali nejaky problem s tou farbou co sme si vybrali tak skoro sme skoncili pri inej farbe, ale uz ho zohnali 😀
ja sa za chvilu strcim do vane, uz sa tak tesim.
reni noo a ja blba rozmyslam aka renata mi posiela ziadost o priatelstvo 😀 ale uz ta mam🙂tak sa majte papa
kati, jake mlade ucho 😀
Ja som bola dnes v nemocke, všetko ok, profesor ma potešil, kontrola stačí o 2 týždne 😀 ...tak o týždeň idem len svojmu.
Baby, aj mne pošlite, ktorá chcete a máte FB 😵
...u nás bola svokra, tak mi urobila na zajtra tofu so zeleninkou, mňam. Tak obed už na zajtra hotový 😝
🙂 🙂 ..
reni tesim sa s tebou z kocika... 😉
janyka...aj ja tak idem o tyzden k svojemu...CS tam mam nezretelne napisane že 1 znamena to dačo..?asi ani nie,..
Dnesnu noc som nespala len sa prehadzovala...a rano už spať nemožem...dnes sa chystam do mesta a potom dačo upratať...
Mam bolesti v križoch...idem ešte lahnuť...
a čo kati ako sa ccitis..?dnes uz 12teho...a tymas termin 14teho...som zvedava kedy sa mala vypyta.tesim sa na nu... 😀
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-we...
video vyvoja babätka od 28-37tt...je to zaujimave..
reno no a kolko si mi tipovala? 😀
barbi ako sa citim?ako na zaciatku tehu,v pohode,v kondicke nic ma neboli mala kope takze oki...v stvrtok ctg uvidime 😉
ja som sa praveze dnes konecne dobre vyspala...az tie vyjazdy na wc ale pohodka lepsie ako vcera...ti asi zato ze som vcera upratovala a bola aj na prechadzke 🙂
teraz cakam kamosku takze ozvem sa az ked odide,je z dediny a ide k zubarovi takze dojde k nam presediet cas...
to je dobre že s citiš este stale tak dobre a pohodovo...uvidime ako to budem zvladať ja...
Od zajtra by som chela zacať piť malinikovy caj alebo caj z ostružiny malinovej...od 35tt zajtra zacinam..1x si ho dam vždy o 17hod... 😀 😀 uvidime aky efekt..
o moja sestra s tym nemala spojene nic ani kontrakcie ani zrychleny porod a porodila 10 dni po termine
hm,,,no ale vyskusam a uvidim..inak co dnes planujes robiť..? 😀
ja ist do mesta..daco dokupiť...upratať..a zase vegetiť... 😉
babri, no ten tvoj veget 😀 😀
katka a kedy konečne ideš rodiť?
vefi,chcem sa spytať ti budes piť ten malinikovy caj..?
barbi, ja ani neviem, načo ten čaj je 😅
ako to?ved tolko sa o nom vsade pise a hovori presda na ulahc.porodu.myslim ze torsku na pomaha..ja mam kupeny ale zacinam od zajtra mam tu ostruzinu malinovu 100%...daj si do googlu ak chces o nom daco vedieť a ti vyhodi dačo.... 😀
to naozaj?? 😅 to som potom asi pekný debílek, keď to neviem 😀 😀 😀
inak ty si chceš dať epi??
ešte neviem rozmyslam o tom..ale uvidime co ako ...a ty.? 😕
ja som rozhodnutá, že bez...v nemocnici mi jedna sestrička z neuurológie rozprávala, že to má aj riziká. nie vysoké, ale má a tak som si povedala, že niečo budem musieť trpieť 😀
no,ved...ale uvidime ze co ako ako bude prebiehať porod..a tak..ked to bude neznesutelna bolest tak dam..ale ked to ma rizika tak sa bojim teraz.. 😨
ja nechcem strašiť 😅 pokiaľ chceš, tak si daj, však budeš pod stálym dozorom.
vraj ide o to, že po epi žena necíti kontrakcie, takže nevie, kedy má tlačiť, a druhá vec, že nevládze tlačiť a keby malo dieťatko napr. omotanú šnúru, mohlo by sa udusiť 😲
hm...no vidis to som nevedela... 😒 uvidme..
a co dnes budes robiť..? 😵
netuším. drahý išiel po dlhom čase do roboty, tak si budem znova zvykať na samotu 😀 😀 😀
asi len taká klasika, do obchodu, navariť, upratať 😅
no moj mm chodi do prace cely tyzden rano o 4 do 15hod..
a na buduci tyzden poobede..takze som dma sama..ale ja byvam s nasimi tak s mamou klebetim... 😀 😀
maam strasnu chuť na Cappy vieš to co v restike flaskove multivitamin..mnamky 😵 😵

tak my sme boli vcera na obede u svokrovcov takze dnes varit asi budem musiet, mm tam ma este palacinky a ked pridem z prace na vecer nieco vymyslim 😀
mozno fazulovicu 😀