Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
ale ved kecas tu na konikovi 😉
no inak ja nemam tak často chuťky...ale dnes akosi my tak prislo...
a preco si neurobis svieckovu si lenivka.. 😀 tak si dneska urob... 😉 😉 to mozno malinky ma chut... 😲
nechce sa mi a keď sa mi nechce, tak je to v háji 😀 😀 😀 😀 ale možno svokru nahovorím 😀 😀 😀 a hovädzina je drahá 😅
dnes si idem robiť kyslú zemiakovú, už som dlllho nemala.
idem do obchodu, aby dôchodci zasa chleba nepobrali 😀 😀
pekný dník, ak by sme sa už nestretli 😉
😀
aj ja idem lebo odchadzame tak sa idem obliecť a upraviť troska... 😀
aj tebe pekny den... 😉
Baby, zase len chute robíte 😠 ...aj ja by som si dala sviečkovú....
Inak, tiež som nemala nejaké extra chute. Len nemôžem kura a niekoľko mesiacov mi chutili jablká, denne som ich zjedla aj 5. A teraz mi tak zase berie pomaranče, malej zase mandarínky. Takže keď nám tatík kúpi 5kg, tak za chvíľu je to fuč 😅
Katkaaaa, kde siiii???
ani mne sa akosi nic nechce teraz bola kamoska sme kusa pokecali a uz isla tak idem aj ja asi dnes prelezim cely den
Bože Katka, ja sa ti čudujem, ja keby nemusím ležať, tak ma doma nik neudrží. Ale je riadna kosa vonku, tak aj chápem 😉
Ahojte baby tak ja uy fajne varim francuzke zemiaciky 🙂 mnam, mnan
Zajtra mi priatel odchadza do nemocnice tak budem doma pri mamine aspon ze to ze nebudem sama na byte. Ale v nedelu pojdem naspat domov takze aj tak budem sama uz teraz sa mi tam samej nechce ☹
A prečo odchádza? Som niečo nepostrehla?
Ide na operaciu ☹
janyka tak vies koniec tehotenstva pocasie o nicom sama nemozem do takeho pocasia mm by ma ani nepustil a u nas v po fuka ako sialene a ja kusa prejdem a uz ma bolia nohy
tintiniacik manzelovi drzim palce
ahojte 🙂
v praci nestiham ani nakuknut na konika, vo stvrtok som v praci oficialne posledny krat a potom uz len par krat dobehnem ale uz na materskej, jak sa tesim 😀
a dnes si ideme pre kociiiik, sa strasne tesim, ako s nim budem behat po byte, len tak skusobne 😀
potom hodim nejake fotky
tintiniacik a co je manzelovi? drzim mu palce aby to dobre dopadlo.
ja si neviem predstavit ze by som bola stale sama, ved by ma piclo. Sama som vacsinou po veceroch ked je mm na treningu ale to sa da, pozeram telku, alebo ako vcera asi hodinu som supala mandle, a potom su zjedene za minutu 😀
vefi mne svieckovu varieva maminka 😀 ja nemem nervy cakat kym sa to hovadzie maso uvari, som este len gazdinka zaciatocnicka...
idem si aj ja nieco precitat o tom malinikovom cajiku..
inac pred chvilou ma maly tak divne kopol, akoby ho kopla elektrina, mam taky divny pocit, dufam ze sa mu neobmotala pupocnikova snura 😖
Ale pred rokom bol na volejbalovom turnaji a mal zlomil si clenok a stale ma s tym problemi tak tak...ale hadam to uy po operaci bude mat ok
Katka, jeej, ty máš new foto 🙂 mňa by odradilo asi len to, že každú chvíľu mi treba cikať 😝 pri prvom so mnou už nechcel nikam chodiť, že mi záchody hladať nebude 😅 ...nepustil ma len keď bol sneh, inak vedel, že mňa je ťažko doma udržať. A teraz musím ležať, tak je rád, že nemusíme riešiť wc-ka. On si pobehá po meste sám. Ale som rada, že aj výbavičku pre malého pokupoval, aj malej vie kúpiť, aj veľkostne, aj sa mi to páči 😵
tintiniacik, tak nech sa dá drahý do poriadku a nech mu operácia dobre dopadne
no ja mám dneska takú chuť do jedla 😠 som dojedla detskú výživu a ešte by som si niečo dala 😅
renatka ja som take pohyby tiez citila ako keby ju kopla elektrina ale bolo v pohode...teraz sa mi tak natahuje ale ja uz fakt nemam obcas nervy uz nech ide vonku...
janyka pekne ti narastlo brusko 😀
kati si ma ukludnila, snad bude vsetko oki. inak aj ja obcas uz nervacim aby bol vonku, co maly vie obcas stvarat 😀
tak uz mame kocik doma, mam ho v albume 😀 a uzasne lahucky
titinacik aj ja držim palce mm...
renatkas..ja ten malinikovy caj idem piť už zajtra tak sa tešim a uvidim jaku chuť bude mať...
a titinacik aj mi sme mali dnes francuzke zemiaky... 😀
nesiel mi asi 2hod.net...a to len konik vypadaval...
janyka aj ja mam nervaky lebo ked dakde idem tak len wc hladam co stale odbehujem..ale cez den sa da..ale v noci to nema konca aj 6krat... 😠
renatka kocik kuknem neskor nejde net... 🙂
dnes sem možno este kuknem večer ... 😉 😉
renatka
kočík je užasnyyyyyyyyyy, utulny a taky rozkošny 😉 😉 😉 😉 😉 😉
a aj farba sa mi pači aj my sme chceli tyrkysovo čierny ale nakoniec zvíťazil bežový 😅
janyka
ake krasne bruško maš 😉 aj ja som šupla do albumu ale ja mam tie škarede potvory 😠
Ahojte viete mi niektora poradit?Som v 30tt+3dni a mala by som mat velkost maternice 30cm...alebo co sa to meria 😒 no mam len 26cm tak sa chcem opytat ci nemate s tym niektora skusenosti a ci je to ok?pre istotu by som mala ist na ultrazvuk,len stale cakam kedy ma objednaju 😖
Renatka, kráááásny kočík 😵
...bruško podrástlo, veru, mám pocit, že narástlo za noc, tak odrazu 😀
Garonka, teeeda, pekné potvory to sú, ale aj tak pekné bruško 😉 som si všimla, že my máme hniezdo a baldachýn z tej istej látky ako vy 😵
Mysulik - neporadím, neviem aké údaje by to mali byť. A nemáš to popísané v knižke? Nemáš to pri nejakej značke?
...juuuj, mňa neskutočne bolia zubyyy, ale už ide mm domkov, konečne 🙂
garonka to len na fotke vyzera ze je cierny, najskor som si myslela ze je tmavo sedy ale ako sme ho priniesli tak pod nasimi lampami zase vyzera ako hnedy, no uvidime ked bude denne svetlo aka je to naozaj farba 😀 hodila som tam aj sportiak.
inac to brusko mas teeeda paradne, kopec vody, ze? 😀 ale pomaly ta dobieham 😀
mysulik velkost maternice??? mne sa o tom ziadny lekar nezmienil, skusim ti nieco vygooglit. ja netusim ake mam ja hodnoty, ani v tehu knizke to nemam, ale nemaj obavy, urcite to bude ok 😉
janyka nooo zuby nic moc, maly ti odcerpava vapnik?
moj mm prave odisiel na trening, keby som ho nepoznala tak uz si zacnem namyslat ze ma milenku 😀 a dnes poslusne robil veceru, taky bol zlaty, pri telke supal zemiaky asi hodinu 😀
mysulik a ako ti to merali? to je ta vzdialenost hornej hrany maternice k lonovej kosti? Z toho si nic nerob, babatko sa bude vediet ulozit ako potrebuje aj ked je maternica nizsia 😉
Renatka, aby som sa vyjadrila presnejšie, nie zuby, ale ďasná bolia. Už som raz prekonala silný zápal, ale stále s tým mám problémy. Celé tehu 😖
No merali mi to metrom normalnym...ja som v anglicku cize nemam to napisane v knizke ako to robia u nas ☹ ale to bude asi ta vzdialenost hornej hrany maternice..myslim..neviem len mi povedala ze v 30tyzdni by mala byt 30cm...ale Dakujem Vam aj tak...snad bude vsetko ok 😉
mysulik tu to tusim robievaju pred porodom, mne to teda este lekar nerobil, takze ani netusim ako ju mam vysoko 🙂 nestresuj sa, dolezite je ze je babo zatial ok. a co to bude, chlapcek alebo dievcatko?
janyka skusala si tie ustne vody co teraz reklamuju? mozno ako prevencia by to nebolo zle
len taky graf mi ukazala ako by to malo byt...asi to ma byt ze v ktorom tyzdni si tak tolko centimetrov by to malo byt...ja som z toho uz paf 😖
no neviem tu maju asi ine metody v Anglicku 😝 no snad bude vsetko ok 😉 Renatkas:na Slovensku ked som bola na ultrazvuku tak mi povedali 2x ze dievcatko no a tu v 5mesiaci mi povedali ze vyzera to na chlapceka ...nechcelo ukazat co tam ma 😨 a potom ze tam vidi pipika 😀 a to je vsetko tu robia len 2x ultrazvuk za cele tehotenstvo.ak je vsetko ok...no ale dnes mi povedali ze ma poslu este na jedno kvoli tomu meraniu co som pisala,ze ci je vsetko ako ma byt..
mysi ja sa na to opytam svojho gynekologa, mam u neho nadstandardnu starostlivost tak predpokladam ze keby to bolo tak strasne dolezite tak by ma zmeral 😀
budes aj rodit v UK? Som pocula ze je to tam ako v hoteli, ze sice ta odrodia porodne asistentky ale ze kazdu chvilu niekto pride do izby a pyta sa ci nechces kavu, caj, vyber z 5 jedal... 😀
mysulik a ako ti to merali tu velkost? prave som sa to snazila odmerat, od vysky brucha kde mi zacina rast po lonovu kost 29 cm.
renatkas tak skus sa spytat no asi to robia len tu kedze nikto nevie co by to mohlo byt 😒 mne sa zda ze to bude to co si pisala ta vzdialenost hornej hrany maternice,lebo aj rukami mi tam stlacala kde sa konci..no ano budem rodit tu v Anglicku..a pocula som uz vsetko mozne..niektore su spokojne,niektore nie..je pravda ze ked rodis tak si mozes vybrat ako.do vody,po stojacky,alebo klacis.rozne..za nic neplatis ani epidural,ani za osobu ktora moze byt s tebou pri porode..tusim mozu byt az 2 pri tebe...a po porode myslim ze po 6hod.mozes ist domov ak je vsetko ok. 🙂 ale zas tu ta nevysetruju z vnutra vobec za cele tehu..takze tak niekomu to vyhovuje niekomu nie...a vravim ze len 2x robia ultrazvuk ..potom uz len za priplatok myslim 80lib. a ty si odkial zo Slovenska? 🙂 🙂 ja som z Popradu ale uz skoro 6rokov zijeme aj s manzelom V Anglicku

tak to potom nemáš tak strašné. mm chodí ráno o siedmej a domov chodí okolo ôsmej, asi len dvakrát sa mu podarilo o šiestej ☹ a keď nestíhajú, tak sa stalo, že prišiel aj o jedenástej 😒
tak aspoň máš s kým kecať...a ja sa ma ako kôl v plote. síce mám kocúra aj psa, takže nie sama 😀 😀 😀
ja mám chuť na sviečkovú už asi dva roky a nechce sa mi nikdy spraviť 😀 😀 😀