icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

janyka
13. jan 2010

Katka, myslíme na teba 😉

janyka
13. jan 2010

m.i.r.i, keď mňa od tých párkov nevie odhovoriť ani to zloženie 😀 ...najradšej máme Blavacke a z Frankfurtu 😵
...a kde sa nám stratila Majatob?

renatkas
13. jan 2010

ahojte, tak navstevu mam za sebou, aj asistovat som musela pri vyparkovani, kamaratka u nas skoro ostala prespat, lebo nejaky cvok tak zaparkoval ze sa nedalo vycuvat, uplne ju blokol a este mal aj rucnu brzdu hore.
a uz som aj varila, tu fazulovu omacku, bola to moja premiera a tusim sa o to uz nikdy nepokusim, fuj dobry blivajz 😀 skoncilo to v zachode hned po skonzumovani.

mysulik tak tam v UK je to tusim ako za dob nasich mam 😀 viem ze tam je to nejak divne aj s tym poistenim, ze v ramci nejakeho zakladneho alebo standardneho balika mas len nejaku minimalnu starostlivost.

kati telepaticky na teba myslim a uvidis, tuto noc ta mm bude viest do porodnice 😀

babule co vy tak skoro chodite spavat? ja som si vcera lahla o jednej v noci a rano som sa musela budit do prace okolo siestej, asi by som si mala vstupit do svedomia, ze?
barbi s tym malinikom pockaj este tyzden, potom ho zacnem pit aj ja 😎 uvidime ktora porodi skor 😀

janyka
13. jan 2010

Veru, Renatka, mali by sme už aj my ísť do postele 😀

carollina
13. jan 2010

Ahoj mrauco , tel.číslo na pani Jahňátkovú je 0903/430687 , je fakt super.

barbina182
autor
14. jan 2010

Ahojte...
Janyka ved to aj ja soma stale sem tam s nasimi do mesta inak doma...Aj dnes cely den doma budem trčať...
A aj ja sa pytam kde je majatob?ved ona tu s nami pisala na zaciatku..a niet jeej,,,
miri ten malinik si mozes uz kludne dovoliť ved si 37tt...

Renatka oki pockam a zacneme piť naraz a uvidime ktora skor bude mať babulku pri sebe.. 😀 😉

Ja som išla spať o 20hod ale zaspala som o 22hod kukala som telku s mm...a rano spim niekedy do 8...ale dnes sa mi nechce...ved to nemožem nazvať ani spánkom...to časte budenie a chodenie na wc...normalne ze o 11,12,01,02....potom spim a zase o 04,05, zase spim a rano 7hod...ja to už nemožem vydržat...a snažim sa aj piť už do piatej pomenej..ale aj tak stale beham.. ☹ ☹

Baby,co bduete dnes ranajkovať..? 😀
Ja Cerealie Bebe+Granko mliecko + nugatovy krem len tak 😀 😀 sladke až za usami z neho... 😅 ..

katka22r
14. jan 2010

dobre ranko hlasim sa z domu,o dva dni dalsie ctg ak aj to bude dobre v pondelok rano prijem-vyvolavacka takze uz sa to blizi...potom vas docitam a popisem 😉

barbina182
autor
14. jan 2010

ahoj kati..tak este par dni a mas malu pri sebe uz to musis vydrzat a uzit si brusko posled.dni... 😉

janyka
14. jan 2010

Katka - tak šup-šup chodiť do schodov, alebo dlhuuu prechádzku, večer horúci kúpeľ a možno večer pôjdeš 😉

Barbi - asi sa zasmeješ, ale dnes budú párky, si mi včera chute narobila 😀 a aby neboli výčitky, tak k tomu pórik, aby bolo aj zdravšie niečo. Ten ja môžem 🙂

renatkas
14. jan 2010

Dobre ranko 🙂

Kati tusim moja telepatia nevysla, no co uz, ale neboj raz dva to uz pride, ved uz teoreticky prenasas, alebo az od zajtra..

barbi ten malinik si kupovala v lekarni?

janyka nic si nerob z toho co jes, ja som prave ranajkovala vianocku, to tiez nie je nijako zdrave a este k tomu na moju cukrovku.
Babule ja som tuto noc spala ako zabita, konecne som ani na zachod nesla. Ale je pravda ze maly sa od vcera nejak menej hybe, tak mozno mi az tak netlaci na mechur.

Dnes som sa rozhodla ze sa idem pobalit do nemocnice 😀 sice este nemam vsetky veci, ale aby som v tej panike ked to pride mala prichystane vsetko potrebne.

katka22r
14. jan 2010

ja som dnes mala na ranajky salatik s rozkamy 😉

reni az od zajtra prenasame,ale tak ked sa hybe je to oki....mm sa nenormalne tesi ze v sobotu musi vstavat🙂)ale co uz pre nas nespravi...ale sme objednany na 9tu takze do 8 moze kludne spinkat 😀

mrauco
14. jan 2010

Ja jem tie parky stale, hlavne bratislavske. Mne to proste chuti. Kopec veci si davam takych co by som nemala, aj capucino a anjviac mi rezu pudingy so slahackou, neviem sa ich dozrat😀

renatkas
14. jan 2010

kati a vies nieco o tej vyvolavacke blizsie? To ti pichnu nejaku injekciu a potom po akom case zacnes mat kontrakcie a do akeho casu sa da rodit?

katka22r
14. jan 2010

reni to pichaju oxytocin a to je taky zatazovy test ktory moze a nemusi vyvolat kontrakcie ak nie davaju cipok a ak ani ten do niekolko hodin nezabera robi sa sekcia...

tintiniacik
14. jan 2010

No kati tak držím palčeky nech mas malicku co najskor pri sebe:DD

tintiniacik
14. jan 2010

Ja som len zvedava že kto si so mnou bude písat ked tu všetky porodite lebo ked pozeram tak priemer je tu nejaky 35 týžden a ja len 31tt. Tak dufam že poto aspon popisete že čo a ako. Ozaj prave mi volal priatel akurat sa prebral z narkozi tak s nim este nebola nejaka reč bol ešte nejaký prispatý tak dufam že bude všetko ok.

m.i.r.i
14. jan 2010

kati, tak uz len par dni..uz to vydrzis.....ale skus este pobehat a pokupat.a vraj aj drazdenie bradaviek pomaha..( to som niekde citala, ze to stimuluje maternicu a moze vyvolat kontrakcie)...tak drzim palce.
Barbi, to behanie na zachod..mi hovor..mne do toho este aj muzik chrape...dnes som odisla do obyvacky spat..lebo ked som ho jemne pohladkala hoc len nech stisi, tak na mna nareval, ze ho nenecham spat...no hruza 😝
Ja papkam skoro kazde rano rovnake ranaky - jogurt s orechovymi musli...a potom vzdy nejake ovocie - teraz najviac letia mandarinky, ale aj jablka a pomarance a banan striedam...musim uznat, ze po takych ranajkach som nikdy nemala cele tehu problem so zapchou a to beriem este aj zelezo...
Ale cez vikend si aj ja dam obcas vianocku s masielkom a kakauko..mnam..alebo velmi zriedka aj hrianky alebo nieco ine...

janyka
14. jan 2010

No, ja nemám výčitky, preto, že som spapala párky, ale preto, že potom už neostane miesto na to zdravé 😖

Mrauco, ja tiež bez párkov nemôžem byť 😀

Veru Katka, tie bradavky skús 😉

M.i.r.i, ja som tiež nemala nikdy problémy so zápchou, ale fakt je ten že každý deň papám ovocie, aspoň 1ks. A po mg chodím aj 3x za deň 😒

Renatka - aj ja som dnes začala baliť 🙂

Tintiniačik - tak drahý to už má za sebou... 😵

katka22r
14. jan 2010

no tak tie bradavky mozem povolit aj manzelovi nech podrazdi 😀 no ja som pobalena uz dost dlho a furt nic ale uz asi 3x som to preukladala tintiniacik ja ti budem pisat 😉

tintiniacik
14. jan 2010

No tak to som rada Kati🙂 dufam že malička bude dobručka a budeš mat čas a písanie

katka22r
14. jan 2010

aj ja 😀

renatkas
14. jan 2010

janyka som sa pobavila 🙂 ze po parkoch neostane miesto na to zdrave 😀 ako keby som seba videla. idem si dat aspon jablcko, lebo uz mam vycitky.
matersku podprsenku uz mate? som citala ze sa ma kupovat az v 9 mesiaci, aby si si nekupila malu. Ja este nemam, lebo sa obavam ze keby som kupila vacsiu, tak mi do nej tie prsia nedorastu.

tintiniacik aj ja ti budem pisat, ked budu mat v porodnici wifi, musim sa na to opytat sestriciek, dufam ze sa na mna nebudu pozerat ako na zjavenie ze co po nich chcem 😀

mirka ty to beries nejak vazne to stravovanie, pri tebe sa citim ako nejaka nezodpovedna krkavcia buduca mamina 😒 ja kvoli cukru skoro nic nemozem a ked uz sa rozhodnem ze si dam nieco sladke, tak namiesto ovocia su to cokoladky a potom uz ovocie nemozem kvoli hodnotam cukru.

a kavu pijete? ja sa jej neviem nejako zriect, este ked je na vrchu slahacka a posypane je to skoricou, jaaaaj.

barbina182
autor
14. jan 2010

Janyka... 😀 😀 😀 len si daj parky ved aj ja som mala vcera,,, 😀 ved chute mame na vsetko a mozeme s kazdeho trosku..ja za cele tehu len 1x parky jedla a to vcera...por je zdravy tak nemaj vycitky...tak ako ja vcera som mala 😅

Renatkas...hej kupila som v lekarni je to 100% ostruzina malinova...kedy ju zacneme piť..?dame si vedieť 😉 😉
Baliť sa ja zacnem,ale až nna buduci tyzden..jamam veci poukladane v policke to co mi treba...a kolko kosielok mate..?Ja mam 2,a jednu nohavicovu... 😒

Kati mm to musi vydržat..aj moj robi nocnu a musi somnou isť..kupim mu kavu a sedi somnou poslusne... 😵

Titinacik...aj ja budem s tebou pisať.. 😉 😉

Miri ved to aj moj chrape.. 😀 😀 a ovocie mam aj ja rada ale len mandarinky,babnany a kiwi a este zavarane jahody...inak nič...a citrony si mačkaam do vody... 😀 😀

Bola som v meste hoci som nemala nikam isť...bola som kupiť deku pre mimi taku bielu...zacvakala som stala 28eur...ale je taka aku som chcela... 🙂

barbina182
autor
14. jan 2010

Reni kavu pijem tu nescafe alebo inu znacku co 3v1...ale len raz do tyždna...a tiež si dam slahacku plnooo 😅

barbina182
autor
14. jan 2010

😒

renatkas
14. jan 2010

barbi mozme to zacat pit ked ukoncim 35tt, alebo ked ukoncis ty a ja zacnem jednou salkou, to mi nesposobi nic snad 🙂

garonka
14. jan 2010

baby vy tu ale robíte chute, jooooooooooj ale kavu by som si dala kebyže mam nízky tlak a taku ako píše Renatka, so škoricou a šľahačkou mňam 😝

renatkas
14. jan 2010

a deku hod do albumu, som zvedava 😀 ja mam doma jednu taku velikansku teplucku s mackom Pu, potom jednu mensiu tiez nejaka rozpravkova bytost tam je a este taku bledo modru

barbina182
autor
14. jan 2010

dobre renatka ved aj terminy porodu mame blizke myslim 2dni rozdiel...inak si v parci ci doma..?

tintiniacik
14. jan 2010

Ja som pred tehu bola od kavy závislá no ako som otehotnela tak som nevypila ani dúšok kávy a to som si myslela že bez kávy sa nedá existovat. Proste mi prestala chutit