icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

renatkas
14. jan 2010

garonka tusim idem za nasou sekretarkou aby mi uvarila taku dobru, len slahacku nema 😒 alebo si urobim doma, aspon si ju mozem v klude vychutnat.

Mne sa to uz v praci kraaaati, uz len 3-4 hodinky a budem na MD 😀

barbina182
autor
14. jan 2010

No,deka je biela a tiež s mackom pu 😀 rozmery ma 100x150, a jednu mam zltu s kacickkou ale to do postielky...a ma rozmery že 100x70..taka teplucka... 🙂

barbina182
autor
14. jan 2010

titinacik chute v tehotenstve sa menia..aj mne vela veci som mala rada a teraz proste mi nejdu na chuť...
Renatka,tu kavu si asi spravim aj ja ale sa my nechce lebo som leniva vstavať od pc.. 😀 😀

Ja som na MD od 7.januara

garonka
14. jan 2010

baby a nejake zvlaštne vône nemate? mne veľmi vonia benzín, odlakovač asi so feťak alebo čo? ale tu na koníku je jedna, čo jej chutia steny 😀

vefi89
14. jan 2010

lusy, moja svokra vraj omietku obžierala 😀 😀a jej otec sa rozčloval, že zasa sliepky ďobú do baraku 😀 😀

renatkas
14. jan 2010

barbi aj ja som mala byt od 7.januara na MD, ale sme to s lekarom poriesili na 15-teho 🙂 takze v socialke mam uvedene ze budem rodit 26.2., pritom termin mam 18.2. 🙂

co ste mali na obed?

a ako vyzeraju rozmery brusiek?

barbina182
autor
14. jan 2010

garonka..dobre ze si to spomenula ja tiez rada voniam laky na nechty a tak kazdy den lakujem...kazdy den ina farba... 😀
len ci to babu neskodi..benzin nemusim..ale tie lakyyyyyyyyy 😠

barbina182
autor
14. jan 2010

Na obed mame Kuracie mäsko na smotane,ryža a hranolky...mnam 😀
a rozmer bruska mam 95cm...a to stou materskou som aj ja chcela neskor ale nechala som to tak tak odpracovany mam len december.. 😠

barbina182
autor
14. jan 2010

a co mas ti renatka na obedik..? 😵

katka22r
14. jan 2010

barbi mm nocne nerobi ale on strasne rad dlho spi co si bude musiet asi teraz odvyknut ale sa necudujem malej ze sa nechysta vonku kedze je asi po tatinkovi 😀

ja som kavu nikdy nepila mne to nechuti..

ja nemam nijaku specialnu vonu,jedine co neznasam su vonavky ale take aby som po niejakej isla ma nechytilo

a na obedik sme mali zeleninovu polievocku a rizoto a zajtra palacinky...mnaaaaaaaaaaam

garonka
14. jan 2010

barbi ja zas sa idem zblazniť ak tankujeme na pumpe a ta vôňa ma ide roztrhnuť a take stavy mala i mamina i sestra, 😅
takže v poho malemu to neuškodí zas ten benzín nepijeme a a laky mi voňaju tiež 😀

vefi čo? to musela byť taka hladna 😀

vefi89
14. jan 2010

nie hladná, ale asi mali dobrú farbu na dome 😀 😀 možno aj preto je taká pošahaná 😀

renatkas
14. jan 2010

ja som este neobedovala, mozno skoncim pri ovsenych vlockach a nieco varene dam az vecer ked nieco ukuchtim. a este na to jablcko sa chystam 😀

a ja obdov 91cm, nejak som sa zmensila, asi sa maly inak ulozil 🙂

garonka a vefi, ja nemam ziadne take extra pachy ani nic podobne, len teraz som dostala chut na tuniaka, ale toho tusim v tehu nemozme, ci ano?
a s tou stenou to je dobre, koho by napadlo ochutnat omietku, paaaaani 😝

renatkas
14. jan 2010

obdov mal byt obvod 😀

garonka
14. jan 2010

reni a som počula že aj hlinu niektore museli ochutnavať 😕

aj ja sa pomeram koľko ma bruch centimetre 😀

katka22r
14. jan 2010

kocky merajte sa rano🙂)

garonka
14. jan 2010

ja sa meram každý deň a aj vtedy ako sa najem 😀

barbina182
autor
14. jan 2010

ja sa meriam rano po ranajkach a mam 95cm...biekedy 34cm...
😝
ja tie laky musim ale už obmedzujem..radsej asi nechty nebudem lakovať ale ked to sa neda odolať..a hned co si spomenula tak som isla po lak a lakujem .. 😀
renatka tuniaka mozeme...mne sa zda neviem.. 😨

kati moj mm ich ma ale nestazujem sa.. 😀

A RENI TI MAS MENSI JAK JA OBVOD??

garonka
14. jan 2010

môžme tuniaka len v miere, veľa nie
mne včera svokor poslal lososa, no keď ja som leniva variť, ja radšej pstruha šupnem do sačku na pečenie a obed hotovy mňam

barbina182
autor
14. jan 2010

my sme mali rybu vcera,ani neviem aku... 😀 😀

garonka
14. jan 2010

barbi žraloka? 😀

barbina182
autor
14. jan 2010

😀 😀 😀 niiiee,aspon dufam 😀
inak si mi nenap.o tie plienky..z dm..

garonka
14. jan 2010

jaj barbi no idem kuk do letačika jo? 😵

barbina182
autor
14. jan 2010

ok len chod 😉

vefi89
14. jan 2010

barbi, ja mám busy-baby 26 ks za 2,65 e

garonka
14. jan 2010

barbi neviem najsť ten porazeny letak ale volala som švagrine tak vravela, že su lacnejšie ako pampersy a som našla aj bonusovu knižku dm, tak na tie plienky je zľava 1€ a par centov, su to plienky mini a je v nich 42 ks ak sa nemylim ale su hrubšie ako pampersy 🙂

barbina182
autor
14. jan 2010

vefi to sa kde daju zohnat a to co za znacka napism i
dik garonka kunem v meste v dma a budem vedieť... 😉

m.i.r.i
14. jan 2010

Reni, no zas az tak super vsetko nejem...aj ja si zhresim...o tom potom..ale snazim sa len mat kazdy den ovocie, vapnik, a vlakninu...a tiez orechy a tak..inak na obed mam aj ja aj nezdrave veci..ale snazim sa viac zeleniny a take polievock si robim co ja lubkam...ale prosim ta, v robote som bezne aj na rezen a hranolky..a co je este horsie..tak 2 krat do mesiaca som sa zatulala aj do Mekaca 😝 Ja zboznujem mekac, hlavne hranolky a ladovu kavu..a nevedela som si niekedy odpustit...ale uz som asi mesiac nebola vobec...
Kavu som nepila asi do 6 mesiaca vobec..ale potom som zacala najprv si davat v robote bezkofeinovu, aspon pre chut..a neskor tiez tak 2 krat do tyzdna si spravim aj doma a presne, kopec slahacky a skorice a vanilkovy cukor niekedy..uz ked, tak nech za to stoji 🙂 Ja ma velmi nizky tlak...a ked beriem aj magnezko kvoli krcovym zilam, tak mi ho znizuje este viac..a ked je take otrasne pochmurne pocasie co teraz je skoro vzdy..tak neodolam, nech sa citim lepsie...a myslim baby, ze jedna kava denne uz teraz vobec neskodi....niekde pisu ze aj dve..ze drobec moze byt trosku aktivnejsi po kofeine..ale neskodi to..
Ja mam podprsenku na kojenie kupenu..lebo uz mam pobalenu tasku a tam to uz malo byt..kupila som taku vacsiu o cislo ako normalne som nosila..a dufam, ze bude dobra...
Tie plienky v DM su znacka Babylove...a take MINI su zelene..su od 3.5 kila babatka..takze kludne aj na novorodenca...

vefi89
14. jan 2010

barbi, to je značka a vlastne neznačka. u nás to majú : Drogéria-farby-laky, takže neviem. ale dajú sa kupovať aj po kuse, je to balené v klasickom sáčku a je tam vložená cedulka Busy-baby ale neviem, kde inde to zohnať

katka22r
14. jan 2010

kocky ale dobre plienky su aj s tesca new borny alebo tak niejako dnes sme kupili jeden balik taky zlty a moja segra ich pouzivala pri malej a su fakt fajn stoja 7.50 a je ich 44ks