icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

tintiniacik
6. feb 2010

Dobre ranko.
Tak ja som uz napapkana.
Ozaj zabudla som Vam povedat konecne sme sa dohodli s priatelom na tej nasej svadbe takze mi urobi radost a bude tak ako som ja chcela normalna pekna svadba taka aka ma byt a terminy mame zatial dva nevieme sa rozhodnut ktory bud 11.09 alebo 18.09 😀 😀 😀

barbina182
autor
6. feb 2010

Ahojte..
titinacik tak vidiš ze aj tak je po tvojom,,mne sa páči datum 18.9 ja som mala tiez svadbu 18.7 a aj termin narodenia maleho mam 18.2 cize 18 akosy sa pletie u mna.. 😀

Akosy som nevyspata,,este musim pospať poobede .. 😀

katka22r
6. feb 2010

barbi davame malej 2-5kg plienky....

tintinacik tak predsa?tak je to super aj mne sa paci 18.9 krajsi ako 11.9 tak daj vediet ako ste sa potom rozhodli 😉

ja som dnes spala po 20 minut celu noc,mala sa akosi rozhodla ze bude mat vymeneny rezim...dnes je doma mm tak ju ma na starosti a ja idem upratat dat si fajnu sprchu a potom sa troska prejst do obchodu na vzduch...krstinky budeme asi mat o 2 tyzdne a potom uz pojdem aj s malou vonku...v pondelok nas caka poradna tak snad bude mala v poriadku a pekne pribera 😉

danula.ch
6. feb 2010

titiniacik, tak to sa tesim s tebou. ale radsej ten skorsi termin, my sme mali svadbu 20.9.2008 a bola poriadna kosa, iba 13stupnov, no hroza. Vikend pred tym bolo este fajn, tak radsej skus blizsie k letu, mas to istejsie 😉

tintiniacik
6. feb 2010

Aj ja si myslim ze skor toho 11.09 aby bolo este fajn teplo

barbina182
autor
6. feb 2010

Práve sme doskladali postielku,,sa tesim mam aj footo z nej hoci este nieje na svojom mieste lebo chcem povysavat celu izbu...a tak dať na miesto...idem dať foto do albuma---

barbina182
autor
6. feb 2010

Uz tam mam aj foto možete kuk.. 😉 😉
Akosy zase mi zacali take bolesti...neviem ci to je ono..ja neviem ci ich budem vedieť rozlišiť alebo to budu len falosne kontrakcie.... 😖

katka22r
6. feb 2010

barbi jeje jaka pekna postielka 🙂

a neboj sa kontrakcie rozoznas urcite ak budu kazde 10 min mozes sa vybrat na cestu do porodnicu...falosne spoznas podla toho ze niesu pravidelne...drzkam palce 😉

tintiniacik
6. feb 2010

barbi peknucka postielocka 🙂

barbina182
autor
6. feb 2010

dakujem aj mne sa pači...
🙂 tak asi to boli falosne kontrakcie,,lebo ja hned som si dala sprchu vlasky umyla..a nic bolesti nikde..takže si kukam telku a zajedam sladkosti... 😉

danula.ch
6. feb 2010

barbi, peknucke, baldachyn som chcela aj ja, ale som si to rozmyslela nakoniec

matulienka.d
6. feb 2010

Ahojte,

barbi, krásna postieľka a tiež ten baldachýn....to si kúpila cez net alebo niekde u vás v obchodíku?????? 🙂

barbina182
autor
7. feb 2010

dobre ránko...
No tu postielku som kupila na Ukrajine... 🙂

Tak ste včra nepopisali večer nemam čo čítať,,a renatka sa dlho neozvala... 😕
Idem si urobiť malinikový čajík... 🙂
potom nakuknem ale akosy zanedbavate nett 😀 😀

Co mate dnes na obedík..?My rezen a zemiakovy salat,,a polievku.. 😉

katka22r
7. feb 2010

ahoj kocky...barbi ma pravdu veruze uz tolko nepisete...kde ste vsetky?rodite? 😀

pridala som 2 nove foto laury...teraz akurat spinka s mm tak som zasla na net a idem lahnut k nim...dnesna noc bola lepsie budili sme sa len na papkanie ale to preto lebo sme jej vcera cez den nedovolili vela spinkat..dnes sa ideme kupkat celkom pohoda az na to ze sa jej to velmi asi nepaci...zrejme preto ze bola vela vo vode 🙂

barbi my dnes mame svieckovu a polievku....juuj jak ja by som si dala rezen a salatik a nemozem 😒

tintiniacik
7. feb 2010

Ahojte babenky.
Tak a zacinam mat nejake divne myslienky. Rano o siestej som sa zobudila a prepadli ma take myslienky ohladom porodu, ze ako to zvladnem. Asi sa zacinam bat 😢

matulienka.d
7. feb 2010

Ahojte....

No Katka šla k tým rodičom nie? Sa pýtala, či si ma brať tašku so sebou, tak možno tam nemajú net, alebo nemá čas.... 🙂 🙂 🙂 Alebo možno........ 🙂

Katka, joj, fakt je krásna malá Laurika....Nádherné bábo....Už sa neviem dočkať, kedy ja uvidím to naše... 😉

Inak všetci mi teraz hovoria, že mám bruško ako by som čakala chalana, ale doktorka mi stále tvrdí, že to je baba, no tak teraz neviem......... 🙂 🙂 🙂

Tintiniačik, ešte nestresuj......Ešte máš čas.... 🙂
Aj keď musím uznať, že aj mňa už teda začína všeličo napadať v hlave, ale možno je to aj tým, že keď niekoho stretnem, tak prvá otázka znie, či mám už strach a tak ďalej............ 😉

matulienka.d
7. feb 2010

ježiš, nie Katka, Renatka....prepáč Kati........asi mám predpôrodnú demenciu..... 😀

zajaciq
7. feb 2010

caute tretotrimestracky, aj ja som. tak len na skok, vaha +12, brusko 98 cm a tehotenska demencia kulminuje, sprostejsia som v zivote nebola ako teraz 😔 a pocity ako v I. trimestri, zmenseny zaludok robi svoje - byva mi spatne a smrdia mi jedla. keby sa mi tak vaha chcela zastavit. nieco na tu hlupost nemate? ja sa potrebujem ucit do skoly... 😅

danula.ch
7. feb 2010

ahojte baby, nestraste tu so strachom z porodu, ved sa od vas nakazim 😀 , zatial sa mi dari brat to sportovo. ale aj moja mama povedala ze prveho porodu sa nebala lebo nevedela do coho ide 😕 , no tak neviem......

zajaciq, no ked prides na to co proti tej demencii, tak daj vediet 😀, tym sme postihnute asi vsetky

tintiniacik
7. feb 2010

Ja nestresujem to mna taketo veci ani nenapadnu len raz za cas mi to napadne a potom nespim a rozmyslam....

katka22r
7. feb 2010

kocky drzim vam palce...esteze to uz mam za sebou...ja som tiez mala vypadky pamate..obcas som sa mm pytala aj 100x tu istu otazku 😀 ...ale to patri k tehulkovaniu...no sup sup nech otvorime novvu temu mamicky...a barbi kde?rodi? 😀 😀 😀

barbina182
autor
7. feb 2010

kati tu som tu... 😀

Len dospavam lebo vecer som nespala,,
ja sa pôrodu nebojim ja to chcem mať za sebou už..lebo to už psych.nezvladam,,vsetko mi už vadí...a doslova už cakaam kedy to zacne myslim že už a nič...
idem zase lahnuť lebo som nervozna dnes som citliva a nervozna...

aha važne renatka sla k rodičom... 🙂

vitaj zajaciq...

zajaciq
7. feb 2010

barbina182 ty uz si aspon v 39 tt, ja som nervozna teraz v 35 tt a som si na nevydrzanie, resp takmer vsetci dookola mi vadia a neviem ako byt slusna a povedat im, ze ma ich nazory nezaujimaju a nech mi daju pokoj a proste je to des. o citlivosti radsej ani nepisem len by som plakala ale z toho jak ma ludia vytacaju asi najviac ...

mne ani to brucho tak nevadi, aj ked veru nedycha sa lahko, a este ma daleko od klesnutiu v 35tt, ale ja som vzdy len nespokojna a tym padom posobim nestastne. a len by som sa s niekym hadala - normalne citim ako musim zo seba dostat zlobu von 🙄 no to mi je uz len naaaaaalada

danula.ch
7. feb 2010

no ja ako som mala v utorok ten plany poplach, tak som dala kamosom a rodine info a potom z toho nic nebolo
tak sa ma teraz vsetci dookola vypytuju, ze ci este stale nic a ze kedy potom - no ako keby som to vedela 😢
nabuduce budem uz ticho, som teraz z nich len nervozna

barbina182
autor
7. feb 2010

no ja mam dnes taky den ale ja ho mam prvykrat za cele tehu,,od rana mi je do placu a citim sa akosy zmätene...
no tak to ti nezavidim ked ti to tak mas stale...ide mi prasknuť hlava,,od nervov ... idem si zmerať radsej aj tlak..ci ho nemma vysoky...
ale namam aspon to mam 108/69..

este ze sa aspon poriadne najem lebo mame pecene buchty,,, 😀

janyka
7. feb 2010

Barbi - krásna postieľka 😵

Danula - veru, radšej to už oznámiť na hototvo 😉

Katka - Lauruška je krásne bábo. Inak, detičky sa zo začiatku neradi kúpu, sú v tých vaničkách také moc v otvorenom priestranstve, alebo ako to povedať. Prirodzenejšie sú im kúpacie vedierka. Ale v tom ja rozhodne kúpať nebudem, aj keď je to lepšie pre bábo 😒 ...zvyknú si 😉

Ja idem zajtra svojmu dr. do poradne, som zvedavá, čo povie. Malý sa vo štvrtok otočil a v piatok mi to v nemocke potvrdili 😵 sa tešííííím, takže žiadna CS sa neplánuje 🙂

barbina182
autor
8. feb 2010

ahojtee,,,

janyka no vidiš že maly sa otocillll...umudril sa,, 😉

Ja si idem dať sprchu,, 😀

janyka
8. feb 2010

Ahojte, tak som tu dnes prvá? Hodila som konečne aktuálnu fotku, hlásim k dnešnému dňu obvod pása 104cm a váha +20kg 🤐 🤐 asi som tu jediná s takou sloňou váhou 😅

matulienka.d
8. feb 2010

ahojte,

janyka, to je v pohodke s tým pásom, ja mám 108 a nechápem ako som sa k takému číslu dopracovala.......no a váha???? juj, +15...............

barbinka, to máš super tlak, ja som taký nemala už skoro 9mesiacov.... ☹ a nevedno, či sa mi po pôrode upraví...... ☹

ja ešte depresie ani nijaké plačlivé nálady nemám, len som stále akosi unavená a by som len spala, to som nebola taká unavená ani v prvom trimestri...hehe.....a s tým dýchaním to ani nehovorím, funím ako lokomotíva....
Inak to mliečko ozaj zaberá na to pálenie záhy....Takže nočné nájazdy do chladničky sú teraz moje number one... 😀 😀 😀

barbina182
autor
8. feb 2010

janyka pekna fotecka ved ani nevyzeraš na tolko kil,,mas vsade primerane..ako kazda ale to zalezi aj od vysky aka si vysoka...ja som nizka...a mam obvod bruska 96cm,,a vaha+13kg...

matulienka tak tlak mam teraz v tehu dobry predtym som nemala pred tehotenstvom som mala kolisavy a teraz sa mi napravil 😵

ja som mala depresiu vcera,,dnes je to uz lepsie citim sa dobre,,
🙂