Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
ako to vidíš barbinka? ako často ich máš?
ja som sa práve naobedovala a idem asi do sprchy........čo budem robiť? 😀 😀 😀
Barbi, nooo, s tebou je to akčné 😉 keď pôjdete, určite daj vedieť 🙂
Katka, to je super, tak to má byť 😉
No, to moje bude len taký výtok, ale nesvrbí to, ani nič, len v záchode je to také zakalené...sory za výklad 😅
Baby, ako píše Matulienka, to meranie je len orientačné. Je to len odhad a veľmi nepresný, takže tou váhou by som sa veľmi neriadila.
...my sme dnes mali na obed brokolicovú polievočku a rizoto. Mňam 😀
🙂 matka ja neviem ani co su poslickovia... 😀 ale nie raz som ich mala
kocky ale predstavte si mne sa s vahou strafili malej
Katka, ale veď ty si často písala, že máš bolesti a už už si myslela, že pôjdete rodiť a nič. Či sa mi to len marí?
Baby a co je s nasou Renatkou nemala ona ist dnes do nemocnice????Mozno uz rodi
tie kontrakcie,,mam nepravidelne,,tak po cca 15min,,
no uvidim možno zbehnem do nemocky,,a keby nic tak nas poslu asi domou..?
este pockam
janyka ale to boli bolesti slabe oproti tym co som mala poslednu noc...
barbi a mozno ostanes
nuž babule moje, tak ja fakt neviem, aj kamarátka sa ma stále pýta, či už mám poslíčkov, ale fakt ich nemám, ani mi brucho netvrdne, ale som zatiaľ rada..............najlepšie by bolo, keby odtiekla voda a bolo by, hneď by som šla do nemocky a nemusela by som si počítať dlžku medzi kontrakciami ako teraz chúďa barbinka...hehehe
sprosrá otázka, ale čo sú to poslíčkovia??? 😅
poslíčkovia - no máš ich vtedy údajne, ak ti tvrdne bruško a máš sťahy maternice, teda falošné kontrakcie....ale ja som zatiaľ nič také nemala.... 😵
a ja som si vždy myslela, že je to MS 😅 som taká hlúpa a nevzdelaná 😀 😀 😀 😀
ale čoby, ja som si tiež musela na nete zistiť, čo to vlastne je, keď som to prvýkrát počula..... 😀 😀 😀
ale to si myslím, že každá..... 😉
a nevieš ako dlho trvá kým sa spustí pôrod?? poslíčkov mám teda už skoro týždeň, už dávno po termíne, všetko ma bolí a malému sa stálôe nechce 😕
noo to keby som vedela.....fakt netuším, pokiaľ sú to také nepravidelné, falošné kontrakcie, tak si myslím, že nezáleží od toho pôrod............akurát moja krpatá ma strašne kope posledné dní a stále sa hýbe.... 😀
kukám, že ste krásne meno vybrali, my sme mali pre babu Stanka 😀
ja neviem, či sú pravidelné, zatiaľ to nesledujem, pokiaľ mi voda neodišla, ale sú časté a zatial bezbolestné
No ja som si myslela, že je to konečné rozhodnutie a bude sa volať Sofia, ale teraz moj drahý mm vymýšla, že by to mohla byť Michaela....No tak fakt neviem.......Tesne pred pôrodom takto vymýšlať........ 😒
no tak to by mohli byť aj tí posličkovia..... 😀
Inak práve kukám, že vy budete mať Miška.... 😵
baby, kde ste????? no tedaaaaaaaaaaaaa................dnes som tu sama ako prst............... ☹
dobre ranko,,
v nemocke som vcera bola ale ste nas poslali domou lebo tie kontrakcie som mala nepravidelne,,takže cakať
robili my prietoky v poriadku boli,aj ctg dobré,ultrazvuk...a váhu 2850g,,doki ze vraj malinke babenko bude,,sa bojim ze takemalinke,,no som ani nespala v noci že ci som daco nezanedbala a take blbe vycitky ze som malo jedla,,ale jedla som normalne nevidim chybu v tom,,
može to byť aj že sa mylia..?a ten ultr,neudava presne hodnoty...??????????????? 😔
a dalsia vec kt.ma dostala,,tak 2x že chlapcek a teraz že no asi dievcatko ale niesom si isty,,tak ja hovorim ze my cakame na chlapceka tak sestricky prisli kukat mi na brusko ze ci je spicate leb vtedy chalan,,tak ho mam spicate,,ale ult.mu pipik asi neukazal,,no Dame sa prekvapiť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ale som rada hoci aj dievcatko bude to nasa princeznicka 😉 a este taka malinka,, 😲 ale ved sa rodia deti aj stakou vahou,,sama seba od vcera utesujem,, ☹
no a večer som bola doma o 22hod,,a ja spagety hned si robila tak som sa najedla a spať,,
ale celú noc bolesti ako pri ms na nevydržanie,,a aj teraz pocitam take krateke bolesti 3sekundove po 10min,,
ale vraj to není ono doki zeked budu 5min mam prisť,,tak len trpnuť,,
a ked nepojdem do utorka tak do nemocky n a poradnu a pasy,,
no dnes som si normalne naplan.ze kazdu hodinu budem jesť,,takže začinam teraz chlebik s lekvarom a mlieko s prich.kakaa...
Barby moja kamoska ktora rodila predvcerom tak sa jej narodilo dievcato s vahou 2400g a to rodila presne na termin takze podla mna 2850g nieje az tak malo
titinacik si ma potesila.. 🙂 ,,vieš ja som myslela včera že tiež buduem na termin lebo vcera sme homali,,ale nie,,
tie bolesti pokračuju a dnes su ovela intenzivnejsie,,
ja asi cely tyzden budem s bolestami,ale len nech jemalinke v poriadku,,a neviem sa rozhodnuť teraz
na mene ked to bude dievčatko,,,poradťe,,
1.Lívia
2.Saskia
3.Vivien
alebo aj nad 2menami:
4.Lívia Miriam
5.Saskia Laura
poradte,,dik
😉
Ahojte,
no barbinka, nič si z tej váhy nerob. Naozaj je to len orientačné a to že je malé? No podľa mňa je to normálna pôrodná váha.....Určite sa ti bude ľahšie rodiť, nebudú ti musieť robiť veľký nástrih..... 😉 Ja sa tiež tým utešujem. Keďže naša malá ma tiež 2860g....A povedali mi, že je to úplne normálne a záleží aj od toho, aký rodičia boli veľký pri narodení - ja som vážila 2850g a mm 2900 g, takže to sa musí tiež zohľadňovať..... 😀 😀 😀
Mne sa páči Vivien, ale moj mm bol zásadne proti... 😒
barbi chudatko moje ty mas uz asi depky co? ☹ neboj male sa vypyta na svet ak to uzna za vhodne,uz nema na vyber tam dlho byt...ber to len s tej stranky lepsiej ze do 42tt musi vonku 🙂 ja som to tiez tak brala....
kocky ta vaha je len orientacna a fakt len obcas pravdiva a barbi vaga tvojho krpca je podla mna normalna a uz s tym nic nespravis ze budes jest kazdu hodku....nestresuj 😉
jeje a mne sa paci to saskia laura 😉
Inak barbi my sme asi rovnake lebo ja sa tiez najviac stresujem ci v tom mojom malom brusku nebude nejake malinke babatko. Ked som bolla v 32tt tak malo 1890g tak som zvedava kedy mi budu robit ultrazvuk a ze kolko bude mat. Ja som sice malicka mam 164cm no zato priatel ma 2metre takze vobec neviem co to bude v tom brusku 🙂 🙂
dobra sprava kocky takze sms od renatky:AHOJ VOLAM SA LUKASKO,NARODIL SOM SA 18.2 O 16:45 S IDEALNYMI MIERAMI 3520g A 50cm.SOM KRASNUCKY A ZDRAVUCKY.MAMINA SA UZ TIEZ POMALY DAVA DOKOPY 😉
Takze Renatka andelku BLAHOZELAME K LUKASKOVI.....
tak a mame dalsiu mamicku ktora je na rade?Rodila cisarskym a ze sa citi na prd,od vcera vracala a odpadavala ale to je po narkoze normalne ale ze dnes uz lepsie len stehy bolia ,ale to ju prejde
Jeeeeeeeeeeeeeeeej take iste meno vybrala ako aj my 🙂 🙂 🙂 velmi sa tesim a Renatke a malinkemu blahozelam
Jeeej, RENATKA GRATULUJEME K SYNČEKOVI LUKÁšKOVI...... 😵 😵 😵
ahojte dievcata mamicky a cakatelky,
renatkas vsetko len to najlepsie pre maleho aj pre teba. krasne miery, dufam,ze aj porod bol OK 😵 😵 😵

no este stale doma,,
už mam za sebou obed,,a vy?
idem si sledovať kontrakcie,,potom sa ozvem 🤐