Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
tintiniačik, ešte chvíľku vydrž....ono to ubehne ako voda........ 😉
No len mne sa zda ze teraz sa to nejako vlecie a ide to pomalicky. ☹ ☹ ☹ az sa mi niekedy zda ze ten den ani nepride. Dnes sme poskladali postielku tak ked tam vsetko poukladam tak odfotim a dam foto
Ok, teším sa..... My máme tiež už poskladanú postieľku, ale zvyšok tam dám až niekedy cez týždeň... 😀
Dnes je vonku hrozne, nič sa mi nechce, ani v telke nič nieje....Strašná nuda....... 😖
Tak postielocka hotova mozte pozriet foto 🙂 🙂 🙂
tintiniacik krasna postielka 😉
a caka tu niekto aj dievcatko? 😀
veruze to pocasie je na prd...ja som bola s malou len pol hodky vonku,u nas aj fuka a sama capavica..strasne.ked bolo bielo aspon nebolo vidno ten neporiadok a teraz same odpadky ☹
jeje, krásna postieľôčka, len čo je pravda........ 😉
Katka, no tak zatiaľ to tak vyzerá, že ja čakám dievčatko asi jediná. Všetci chlapcov.... 😀 😀 😀
no u nás celý deň totiž snežilo a pršalo zároveň, tak si to viete predstaviť a vietor bol tiež poriadny.... 😒 😒 😒
Dakujem babulky 🙂 🙂 🙂 Aj my sa z nej velmi tesime uz len ten drobec nam v nej chyba
barby mala tazky porod....ale napokon to vsetko dobre dopadlo...maly Boris je zlatucky stale spinka....No barby mala dnes aj zvýsenu teplotu...38.3 lekar vravi ze je to normalne po pôrode co si myslite vy????
Ahoj som rada ze je Barby v pohode. Ta teplota je normalna. A hlavne ked mala tazky porod. Neboj sa o nu ved je pod dohladom lekarov. Teplota klesne raz dva a Barby si uz ani nespomenie na tazky porod. Gratulujeme k Boriskovi.
Dobré ránko všetkým.... 😉
Tiež si myslím, že zvýšená teplota a ešte k tomu po ťažkom pôrode je normálna....Telo sa musí trošku zregenerovať a vysporiadať....Nič sa neboj. Ako píše zanin, je pod dohľadom lekárov, takže je všetko OK. Hlavné je, aby sa rýchlo zotavila a čo najskôr mohla ísť domkov aj s Boriskom.... 😵 😵 😵
Baby, čo idete dnes robiť? Ja nemám nič v pláne, zrejme sa budem zasa strašne nudiť.....Bez mm som doma ako prst sama a je to des........ 😖
Tintiniačik, nič sa neboj, o chvíľku už aj drobec bude v postieľke.....Uteká to strašne rýchlo, človek sa ani nenazdá a ten čas preletí ako voda........ 😉
Matulienka no mne to praveze ide teraz nejak pomali 😒 😒 😒
My sa asi tiez dnes budeme nudit doma mozno pojdeme niekam na prechadzku ak bude pekne
Noo, prechádzku by som brala ale samej sa mi nechce, okrem toho idem zajtra na poradňu, tak sa prejdem až až. Takže skúsim asi radšej niekoho zlanáriť ku mne ka čajík....xixixi.... 😉
Mne to ide strašne rýchlo, hlavne preto, lebo mi povedali, že to bude zrejme skôr ako mám termín, a mám očakávať aj koncom februára....Nooo, takže ja som stále v očakávaní a zatiaľ nič.... 😉
Akurát tak som teraz v strese, čo bude, ako to bude.... ☹
No ani mi nehovor na mna to tiez niekedy tak dolieha ze ako to zvladnem porod a potom starostlivost o babatko niekedy az taky strach ma prepadne ☹ ☹
barby to bude v pohode,ta teplota je normalna po porode...
matka juuj a ja ze nasa laura bude vynimka tu v tejto teme...ale budu dve oproti tolkym chlapom 😀
u nas pocasie tiez na prd..zasa sneh aj slniecko sice je ale ta som myslela ze ten sneh uz zmizne...zasa sa neda dobre kocikovat 😠
a co mate na obedik?my rezne v jogurtovej marinade,opekane zemiacky mnam 😉
noo dnes sme mali celkom fajn noc ale uz ju ucime v postielke nechce tam byt ani za nic...tak cely den je tam no sem tam je pri nasich v obyvacke davame ju na brusko a tak,ale snad sa nam podari ju naucit spinkat aj v postielke cez noc
no vidíš Katka, príde ti posila, dvom sa bude ľahšie čeliť toľkým chlapom...a vraj sa rodí viac dievčat ako chlapcov...no neviem, neviem.... 😀 😀 😀 Akosi sa mi to nezdá...hehehe
ja som mala dnes na obedík segedínsky....Mňam.... 😝
ako robíš Katka tie rezne v jogurtovej marináde???? By som to veru vyskúšala kedy....
a v noci spáva s vami v posteli? ja by som sa bala, že by som ju pripučila, a mm to isté, strašne sa hemží v spánku... 😀 😀 😀
ale neboj, určite sa naučí, to chce zvyknúť si.... 😉
no a tu je teraz také počasie....nesneží ani neprší, dokonca aj vietor ustál....a je aj celkom teplo, ale dokedy??? 😖
moja poslem recept bud behom dneska ale zajtra
jasnačka, máš čas, viem, že máš toho veľa....nechcem moc otravovať, ale ak nezabudneš budem rada Katuška... 😎
ja sa nikam aj tak nenáhlim... 😉
recept na rezne:Takze kuracie rezne,ale aj morcacie su fajn 🙂
Marinada:1 biely jogurt sabi,2 vajcia,troska oleja,cesnak,korenie-do tejto marinady namocime rezne a nechame 12hod v chladnicke.Potom pred vyprazenim rezen obalime v struhanke a pecieme🙂)Jednoduche a chutne 🙂
a ako sa mate tehulky?
Baby kde ste???
Ďakujem Katka, určite v blízkej budúcnosti vyskúšam......Keď mm domka.... 😉 😉 😉
Ja sa mám celkom dobre, dnes som mala návštevu, prišla mamina, tak len pred chvíľkou odišla domov, takže mi tento deň rýchlo ubehol.... 🙂
A vy ako? Čo nového?
No matulienka ako sa tak pozeram uz tu komunikujeme len ty, ja a Katka. Ked porodis aj ty tak si nebudem mat s kym ani popisat ☹
tini sak zomnou🙂)ja som tu castejsie cez vikendik ale ta aj cez tyzden podla toho kto rano doma alebo ako mala spinka
juuj baby sak uz ne dlho ale urcite ide pomalsie ten cas do porodu sak to poznam
Aj mne sa zdá, že všetky babule sú v nemocke a nikto nový sa neprihlásil............. 😖
Ale neboj, veď ony sa vrátia už čoskoro...Aspoň nebudú tak dlho čítať 😀 😀 😀
Túto noc som sa veru moc nevyspala....Stále pochôdzka na wc, potom pálenie záhy a konečne keď sa mi dobre spalo, tak ma zobudila švagrinká.... 😠 😠 😠
Tak sa idem hodiť do sprchy a urobiť si raňajky....Croasant s masielkom a džemom - k tomu granko....yeah... 😵
Dobre ranko 🙂 🙂
Ja som si uz bola kupit ranajky a tiez si na nich pochutnavam 😝 😝
No tak ty si rýchlovka, aj do obchodu si už stihla.....Mne sa veru nechce....Mám to celkom ďaleko a keďže idem na tú poradňu, tak budem mať dnes nááááádhernú prechádzku, takže ma nik nevytiahne von, kým ešte nemusím.... 😀
Ozaj, ako s tlakom???? Všetko OK? Aký ho máš teraz? Musíš si ho doma merať?????
drzkam palce na poradni
ahojte, no ja som tu cez wee nebola, mm bol doma, tak sme si užívali víkend, navyše som chorá a 2 noci som sa nevyspala, čo sa mi nedá poriadne dýchať 😖
Barbinka - tak už to máš za sebou, gratulujeme k Boriskovi!!!
Tintiniacik - krásna postieľka 😵 aj my máme baldachýn s hniezdom s tými macíkmi 😉

Jeeeeeeeeeeeeeeeej tak dalsi chlapcek GRATULUJEM a velmi sa tesim. My mame dnes na obedik segedinsky gulas mnaaaaaaaaam 🙂 😝 😝
No ako tak pozeram tak ja budem posledna z Vas ktora bude rodit ☹ aj ja uz chcem mat dropbca pri sebe no mesiac este musime vydrzat