icon

Ako ďalej? Rodičia ho odlákali a on ma nechal tehotnú

sabin6
19. apr 2019

Ahoj. S priatelom sme boli spolu 5 mesiacov kedy ho rodicia vyhodili z domu zato ze travi po praci cas so mnou a nie stale snimi ,dali mu na vyber bud ja alebo oni a tak sa ku mne nastahoval a ja som neplanovane otehotnela. Byvali sme u mojich rodicov 7 mesiacov a kvoli babu si zobral pozicku na byt kde sme sa prestahovali a vtedy to zacalo. Kazdy den mu volali nech pride a ja som bola vkuse sama v byte. Dosiahlili to az do bodu ze ma nechal vo 8 mesiaci tehotnu a ja som sa vratila byvat k rodicom.Jeho rodicov vobec nezaujima ze cakame spolu dieta jeho otec sa vyjadril ze noaco ved nebudem prva ani posledna..Bude to teraz 4ty tyzden odvtedy ako sa to stalo a on sa nema k cinu aby to napravil , stale mi iba hovori nech na neho netlacim a mam tomu dat volny priebeh ale v tom ja nevidim vyznam len je vkuse snimi a je stale vsetko rovnake..neviem co mam dalej robit, je to strasne tazke mam len 19 a on bude mat 27,ak len pomyslim nato ze by sme mali byt navzdy bez neho mi je hrozne 😔. Ako by ste posrupovali na mojom mieste?

Strana
z2
lindusss2016
20. apr 2019

@veronikaszabova tak dokonca 😐

vendulka80
20. apr 2019

@lindusss2016 no nebudeme predsa naivne. Súd nesúd, vieme ako to chodi. Staci, ked bude bez roboty, v hmotnej núdzi alebo robit prieťahy.

simca06022011
20. apr 2019

Ani do RL by som ho nezapísala. Estr sa o 5 rokov preberie, keď si zariadis nový život a bude ti robiť problemy. Nech to nemá také jednoduche..... Žiadne ofukovacky nerobila okolo neho. Keby ma takto nechal, 26 ročný chlapec, kvôli mamičke, ja by som ho uplne ignorovala. Rodičia ti pomôžu, postupne sa to utrasie všetko a budete spokojní... on si ťa neváži, nemiluje ťa a nebude to lepsie podľa mňa, uprednostňuje rodičov pred tebou. Jedine cez dieťa, s to ti fakt za to nestojí, ver mi... Mám takú polovicku doma...

miadi
20. apr 2019

Ja poznam takyto pribeh z opacnej strany. Poznali sa kratko 3-4m ked sa chcel rozist lebo uz spoznaval tu pravu tvàr svojej drahej. No uz bola v tom tak skusil ze by spolu mali fungovat ako rodina, zhanali podnajom ona chcela zohnat nejaku starku co ma dom zeby sa o nu starali a prepisala by dom na nich 🙈rozisli sa nez sa babo narodilo. On mal o dieta vzdy zaujem a ona vzdy robila naprieky a uz pomali 8 rokov mu stale nadava do hajzlov. Vyzivne posiela automaticky kazdy mesiac 120e malej nosi darceky a vsade musi brat aj ex Lebo ona nedovoli aby mal dceru sam chcel ju zobrat k moru no nedovolila. Na vylety vsade Teda berie Ex a plati vstupne aj za nu aj kavu obed vsetko lebo sa jej boji. Ze poštve dceru proti nemu co ale aj tak štve cela jej rodina. Tak si konecne chce sudom vymoct aby mohol mat dceru v lete niekolko tyzdnov. Tak mu povedala nech len posiela peniaze a viac nechodi lebo mala aj tak nie je jeho. ( uplne jeho kopia) bol aj pol roka bez prace no peniaze normalne posielal. A on nema žiadny život 8 rokov nemal iny vztah boji sa že sa zas popáli hoci by chcel lasku ženu deti. Raz konecne randil s jednou, no ked mu povedala že nech si nemysli žeby niekedy prijala jeho pre nu cudzie dieta okolo seba tak sa snou rozisiel. Podla mna je blbost nedat sancu dietatu poznat svojho otca. Len pre urazene ego a zranene city. Da sa to aj inak na urovni zvladnut pokial otec dietata je normalny nie alkoholik fetak kriminalnik. Aj keby nemal zaujem a len posielal vyzivne aj to je nieco. Ako si to zariadiš tak bude. Ale ty by si mala vediet posudit ci bude normalne platit na dieta alebo ci bude robit problem ..ale dieta je puto ktore je navzdy. Otca nevymažeš tym že ho nedaš na rodny list. Otec ma tiez svoje prava a povinnosti.

catherinah
20. apr 2019

@miadi tiez ma napadlo, ze ani autorka nie je dvakrat zodpovedná, hlavne, ze rodicia uz kupili vybavicku. Ruky nohy im moze bozkavat. Predpokladam, ze este nepracovala ani nepracuje, len sa stale nechava niekym zivit.

kassandra25
20. apr 2019

@sabin6 postupovala by som tak, ze by som ostala s vlastnymi rodicmi, vybavila si dieta do svojej starostlivosti a este alimenty, aby ti platil. Nez mat takeho hajzla a vyjeba.ych svokrovcov, tak to byt radsej sama s rodicmi a dietatom. A ktohovie, mozno si casom aj dakeho dobreho priatela najdes, ktory bude mat rad aj to male.

veronikaszabova
20. apr 2019

@miadi pekne napisane

mirro
20. apr 2019

@sabin6 žasnem... máš dať tomu voľný priebeh? Akože keď si 27r.chlap rozmyslí,že teda bude s tebou/s vami tak sa vráti a budete šťastná rodina? Či ako? No osrať ho. Podľa toho,čo píšeš, máš skvelých rodičov, poďakuj za nich Bohu,že sa ti neotočili chrbtom a pomáhajú. Ver mi, samej by ti bolo veľmi ťažko.A neboj sa,všetko zvládneš. Kokos,že voľný priebeh...

sabin6
autor
20. apr 2019

@catherinah otehotnela som ked som chodila na strednu školu a kvoli malemu som prerušila študium tak neviem kde by som mala byť ako čerstva 19 ročna zamestnana a važim si mojich rodicov najviac na svete.

miadi
20. apr 2019

@catherinah tak ma len 19 zmaturovala nasla si priatela otehotnela skor než mali ten vztah vyriešeni.. vztah sa rozpadol.. zalubenost trva niekolko mesiacov kym clovek zisti či je ten partner naozaj vhodny... keby neotehotnela este by pobozkala par žiab kym najde princa. Takto ale mà snim puto na cely život - dieta.. iba koli dietatku zas nebude snou nasilu ked ju nemiluje. ( co je z jeho reakcie jasne) nieco je na celej story zvlastne. Ktori rodicia vyhodia syna z domu koli priatelke a potom ked snou zije tesne pred porodom ho “ukecaju” aby sa vratil domov. Mozno vedia nieco o autorke co mi nevieme.. a mozno su ako ona vravi hrozni ludia ktori ju bez dovodu neznašaju a nechcu aby ich syn bol snou štastny a nemaju zaujem o vnuča. Ale konecne rozhodnutie je na nom. Je to jeho dieta jeho život jeho volba. Keby ju miloval ostal by snou aj Keby mal stratit rodicov ..

miadi
20. apr 2019

@sabin6 pozri uz je prec 4tyzdne Ja by som ho uz nechcela ani keby ma prosil. Opustil ta. Ma 27 nie 19 aby mal z tejto situacie zmatok. Nepros ho o lasku len sa snim dohodni co bude dalej kolko bude platit vyzivne a ak sa nedohodnete rozhodne sud. Rodicia ti pomozu

dominika2227
20. apr 2019

@sabin6 urcite ho nedavaj ako otca

dominika2227
20. apr 2019

@simca06022011 su taky aj 35 ze mamicka povie a urobia

helena2248
20. apr 2019

Ja by som teraz kaslala na neho, sustredila sa na babo, ktore sa ti coskoro narodi, lebo to je teraz pre teba najlepsie. Hlavne aby si bola.aj s babatkom v poriadku. Ja som bola v trochu inej situacii ale podobnej. Otec mojho syna je.cudzinec, sama som videla ze to nema vyznam, tak som sa rozhodla ostat slobodna mama... a teraz vobec nebanujem,boli niektore casy pre nas tazke ale prezili sme to....ked mal syn 3roky, nasla som.si priatela, moj syn ho vnima ako otca lebo jeho otec.ho videl len ako babatko,neozyva sa, vyzivne som od neho nechcela, ako otca neuviedla a teraz som stastna a spokojna,zijeme spokojne, maly priatela zboznuje a hlavne nelutujem,ze som sa.tak.rozhodla. dietatko vychovas aj bez chlapa, tes sa nan a uvidis, casom si niekoho najdes, kory bude stat za to,kazdopadne drzim palce nech bude tvoje rozhodnutie akekolvek 😘 ale mysli na to ze a by si mala byt nestastna, tak to ti za to nestoji..

klara221218
28. máj 2019

@lindusss2016 hovadina jake problemi? Ked ho neuda v rodnom liste je to len na matke a ked on si vyziada testy dna ak matka s nimi nesuhlasi ich nespravia .. taze s tym nepochodi

lindusss2016
28. máj 2019

@klara221218 no tak realne viem o pripade, kedy matka otca neudala hned, ale ked mala dcera cca rok a pol, mamicke sa zaziadalo vyzivneho, takze musela uvieat otca a este ona mala na sude problem, preco ho do rl nezapisala hned. No tak take problemy. Samozrejme boli nariadene testy dna atd. Sud jej vtedy ani nevyhovel v sume, aku pozadovala. Ale mozno ty mas ine skusenosti 🤔

lindusss2016
28. máj 2019

@klara221218 a ako to myslis, ze on nepochodi? To ako otcovia nemaju ziadne pravo na deti? Matky su ich vylucnymi vlastnikmi? Zaujimave. Ale otec je tak isto rodic a nielen on ma pravo na dieta, ale predovsetkym dieta ma pravo na otca...

klara221218
29. máj 2019

@lindusss2016 ja som to nemyslela zle ja som led dala priklad kedy by sa onho bat nemusela ze jej ho bezmu abo co .. a nie skusenost s tym nemam ale poznam niekoho kto ma

6mia6
29. máj 2019

@klara221218 DNA testy moze nariadit sud

klara221218
29. máj 2019

@6mia6 tiez pravda ale tak ak bude ziadat oto sam matka nemusi schvalit

klara221218
29. máj 2019

@6mia6 ano a este ak by nahodou sa k nemu dovtedy nevratila a nahodou nasla niekoho ineho tak ak by isli vybavit aby ho zapisali ro rodneho listu tak on potom s tym nic nemoze lebo tamteho nevymazu a tympadom 2 byt nemozu a ak si iny prizna ze bude v rodnom liste otcovi odpada narok na to aby sa staral o dieta ci jak to vysvetlit ...

lindusss2016
29. máj 2019

@klara221218 no to som tiez nemyslela tak, ze by jej ho vzali, toho sa nrmusi bat ziadna normalna matka, ktora sa o dieta stara.

klara221218
29. máj 2019

@lindusss2016 hej v pohode chapem

Strana
z2