Ako dlho ste prenášali?
Ako dlho ste prenášali? Po koľkých dňoch vás hospitalizovali a čo sa dialo v nemocnici, aký bol postup. Ako často ste chodili na kontrolu po termíne.
@kubkovamama nebala si sa zlej plodovej vody kazdy doma ma stym straší.. A ja každému hovorím ze ved v pohode 7 dni prenášať je este ok.. Neviem co mi budu robit.. Najlepšie keby to slo samo este pred nástupom
@marietkaa no rodila som dlho, aj som dlho tlačila, malý nechcel von, aj mi na brucho tlačili. Nechceli mi najskôr robiť sekciu, že nie je dôvod, no po 20hod nakoniec urobili, a zistili že malý mal zaklonenu hlavičku. Proste išiel von čelom, a keďže čelo je široké, by som ho nevytlacila nikdy.
A este otázka vcera mi robili Hemiltona bolesti som mala riadne ani chodiť som nemohla co ma to tak dole tlacilo otvorená som bola iba na necely prst.. A od vcera mam taky hnedy vytok stale.. Je to ok?.. Pohyby citim kopka do rebra ako o život niekedy :D
@marietkaa aa tak to je super,to ti podľa mňa pomôže,mne to teda nerobili pri prvom,pri druhej moja dr.ano a pomohlo,no to som už behala otvorená na 3cm a pomohla tomu 3 dní pred termínom.Pomoze to otvoriť krcok ešte viac a ten výtok sa ti uvoľňuje zátka,tzn.ze sa otvaras.Joj,závidím ti.Moja dr.ma dovolenku,inak by určite spravila tiež,v nemocke to mám prehliadku 3 minúty aj s cestou
@kubkovamama ale stále sme doma moc tomu asi ten hmat nepomohol :/.. Robime všetko sex schody hlboké drepy prechádzky a nič :P nechcela som aby mi ho museli vyvolávať.. Aj ked radšej by som bola sla na cisársky lebo mam vonku uz tri bolestivé hemeriody :P.. A zajtra príjem do nemocnice :P.. Neviete ci sa neda náhodou dohodnúť opýtať že chcem urobiť cisársky alebo je to na Dr?

@marietkaa tiez som uz po, nic nezabera, ale u nas v nemocke vyvolavaju az ako poslednu moznost 10dni po termine. Prvy bol dva tyzdne po termine, 4100 a 55cm, cisarsky vobec ani nespomenuli. Ak nemas ty a male problemy preco sekciou,skor asi vyvolavacka?