Ako dlho ste sa otvárali?
Ahojte,ako dlho ste sa otvárali? Ja som otvorená na dva prsty, dúfam že vydržíme aspoň do toho pondelka. Otvárali ste sa veľmi rýchlo ?
To je velmi individualne😊
Ja v kazdom tehotenstve otvorena na 2cm cca 2 tyzdne pred porodom
Otvorena na 3 cm cca tyzden pred porodom
A otvorena na 4-5cm den- dva pred porodom😊
A naopak su zeny, ktore pridu rodit s bolestami a rozbehnutym porodom a su otvorene na 1cm...kazda to ma inak😊
Ja som bola na skoro 2 prsty uz na konci januara (termin 4.4.) a porodila som na termin. Ale musela som lezat a podobne aby som neporodila skorej. Pri druhom podobne mesiac pred, ale vydrzala som do terminu a ked som sla k dr na kontrolu den po termine, bola som na 4 prsty a povedali ze do 12 hodin som u nich ubytovana a aj tak bolo. Kedy mas termin?
Ja som začala rodiť, kontrkcia každých 5 min keď som prišla do nemocnice a otvorená som bola len na dva prsty. Ale od pol noci do 6tej rána som sa otvorila úplne. Takže je to individuálne. Ale ja som sa za 6 hod otvorila celá. Doktorka mi povedala ze pri kontrakciach je to väčšinou co hodina to prst
Ahoj. Ja som bola na dva od cca 32tt plus som mala skrátený krcok na 15mm. Dva krát som bola v nemocnici na zastavenie pôrodu a nakoniec som porodila v 38tt. Do pôrodnice som prišla otvorená na 3 prsty, za 4 hodiny 5 prstov a do 1,5 h bol malý na svete 🙂
Ja som po 7 hodinách kontrakcii prišla do nemocnice a len na 3 prsty . Ale už ma brali na pôrod. O 5 hodín som porodila. 39t5d.
@evkakozickova je to veľmi individuálne. Otvorená som bola na 2cm až v deň pôrodu na poslednej kontrole, do pár hod mi odtiekla voda. Potom mám známe, čo boli otvorené na 2 cm už mesiac pred pôrodom a ešte aj prenášali
@kayyaa takto som presne ja prišla rodiť. Otvorená na 2prsty a kontrakcie už každú chvíľočku
@evkakozickova ja mám termín pôrodu 8.11. a otvorená som na pol prsta😀😉
Z 0,5 na 10cm za hodinu a pol. No sleha. Bez oxytocinu.
Tak mne už práve odišla hlienova zátka,ach mám strašný strach 😔 cítim že porodim už tento víkend, nevydržím do toho pondelka.
@evkakozickova hlieniva zatka mi odisla asi mesiac pred porodom. Otvarala som sa od 33tt.. Viac ako posledne dva tyzdne som bola na 4cm otvorena. Prenasala som 10 dni. Uvidis.

@evkakozickova ja som bola otvorená na 1prst od 39tt, a porod mi vyvolávali 9dni po termíne a otvorená stále rovnako. Toto podľa mňa nie je úplne smerodatne 1-2prsty.