icon

Aniball - za a proti

romik39
20. okt 2022

Ahojte,
Chcela by som sa poradiť aniball áno či nie ? Reálne skúsenosti ?
Mám z toho dosť obavy a keď som pozerala videá neviem či tomu moc budem chápať 🙄 aby som si neublížila . A celé tehu sme bez sexu čiže som riadne stiahnutá .

Ďakujem za každé recenzie a rady

Strana
z2
borka33
20. okt 2022

@romik39 Za mňa určite áno. Super vec, pri prvom tehotenstve som cvičila, malá mala 3500g a nemala som vôbec žiadne poranenia, nemala som problém ako tlačiť, všetko šlo hladko. 😊 Dokonca aj pôrodník čo bol proti aniballu keď videl môj pôrod tak zrejme prehodnotil svoj postoj. Teraz čakáme druhé bábo a tiež cvičím 🙂

danusa63
20. okt 2022

@romik39 cvičila som 1 deň s aniball a do 48 hod sa mi spudmstil pôrod 36 týždni. Nič som si neublížila s nim nič ma nikde neroztrhlo ani nebolelo len nejako moc rýchlo prišiel pôrod

any_soj
20. okt 2022

@aurora33 dve hodiny dokopy pôrod či druhá doba? Lebo na celú dobu pôrodu (na otváranie) predsa nema cvičenie s aniballom žiadny vplyv.

aurora33
20. okt 2022

@any_soj
Ja myslím že aniball ma určitý vplyv aj na to, pretože samotná gynekologička mi povedala doslova, že ,,mam hrádzu ako tretorodicka “ pričom som šla rodiť prvé dieťa. Celý pôrod trval dokopy 4 hod.

any_soj
20. okt 2022

@aurora33 jasné, hrádzu hej. Ale myslela som otváranie krčku, že to šlo rýchlo, s tým asi nesúvisí.

aurora33
20. okt 2022

@any_soj to urcite nie.

janeane
27. okt 2022

@kiki68 nie, necítila, nič nebolelo. Až keď vyšlo von, som spozorovala krv. Ale už je to úplne jedno, lebo som sa rozsiahlemu nástrihu pri pôrode aj tak nevyhla.

acro_mom
11. feb 2024

@aurora33 zdravim. Chcem sa spytat, ci ste neprekracovali hranicu 10 stlaceni, pretoze mne to pride celkom malo na to, ze tiez asi budem rodit 4kiloveho maca...

aurora33
11. feb 2024

@acro_mom zdravim, musím sa priznať, je to už skoro desať rokov dozadu, fakt si nespomínam 🤷‍♀️🤦‍♀️😀 ale ako sa poznám, isto som viac nedala. Ja sa vždy drzim návodu 🙂 a vám drzim palce, nech všetko dobre dopadne 🍀

acro_mom
4. mar 2024

@aurora33 dakujem, porodila som 4kiloveho chlapiska bez nastrihu, nacvicila som si 28cm a on mal hlavicku 35cm

aurora33
4. mar 2024

@acro_mom jeeej gratulujem ❤️❤️ veľa zdravicka obom prajem

Strana
z2