Bábätko je v brušku večer hyperaktívne: Je to normálne?
Tehulky ahojte, mam jeden problem a neviem co s nim. Zacala som deviaty mesiac a moje babo v brusku vecer co vecer /takmer v rovnaky cas/ doslova vystraja - stale sa hybe, kope, obracia sa. Casto su pohyby bolestive, dost to tlaci, hlavne v dolnej casti citim pichanie. Trva niekolko hodin, kym sa upokoji. Je to normalne?? Ako ho upokojit, ked ja sa citim v pohode 😅 Cez den sa mi to nestava, hyperaktivne je len vecer.
Doufám, že neotravuju, ale jsem ráda, že s někým komunikuji. Jsem doma už 3 měsíce na neschopence a když jdu ven na procházku, tak sem někdy jak urvaná z řetězu 😀
uz som to nasla no mne podla sona napisali ze 26.7. by sa malo narodit ale doktor mi stale pise termin porodu do papiera ze 19.7. tak bohvie. a neotravujes.tak pod k nam do miestnosti co sa deje v druhom trimestri
monti keď prídeš myšou na svoju fotku čo máš pri mene tak tam ti svieti 21.7 😀
gabi na koníku neotravuje nikto 😵
díky za pozvání, tam už chodím, sice ne moc často, ale ráda 😉 bolí mně totiž záda, tak dlouho u pc nevydržím 😖
jééé, já to popletla 😀 já chodím na začínající druhý trimestr, tak půjdu teda k vám nakouknout 😉
tak keď tohovorí že 19.7 tak sa drž toho .......a toho 26.7 ti vyšlo na sone v 12 tt lebo to určuje termín pôrodu..
monti , z prveho sona je dovlezity datum z druheho a tretieho je nepresny.....ti poviem ze segra mala rodit v auguste a na druhom sone jej napisali ze v july a bola teraz na sk na sono a tam je povedali zase august, takze je jasne ,ze to prve sono je najpresnejsie aj vsade sa to pise.......takze sa treba riadit prvym sonom 😉
hm tak ked podla prve tak to potom bude 23.7. ale ved vsak uvidim booooze tolko terminov asi si vyberiem ktory mi najviac bude vyhovovat. 😀
holky, já se pro dnešek loučím, mějte se hezky a snad někdy příště pokecáme 😉 jste fajn, tak ahoj
monti jasne to je individualne mozes o 2 tyzdne skor ci neskor ci o tyzden ci o tri ci o mesiac, sak uvidime, co a ako 😉
Ahoj holky, prosím vás, jen jsem se chtěla zeptat: míváte taky někdy dny kdy cítíte miminko neustále?Já už od včerejšího večera cítím jak se vrtí a kope a trvalo to celou noc a i ted ráno, je to krásný, mám radost že o něm vím, jen si dělám starosti jestli je opravdu vše ok, když je tak aktivní 😅 Vím, že je to asi hloupý dotaz, ale já ho právě cítím někdy málo a ted najednou skoro v kuse 12 hodin.Ale určitě je to ok že?
Neboj je to v pohode no má asi vela energie niečo si takého spapala alebo vypila 🙂 no včera večer aj môj malinký bol ako čert ja neviem pozerala som tv nevedela som zaspat ale on asi chcel spinkat dovtedy robil kotrmelce kým som telku nevipla a nešla spat je prefíkaný ale tie kotrmelce mi robil teraz prvý krát niekolko krát za sebou už to bolo aj nepríjemné 🙂
Pipi tak to je dobrý teda 😀 😀 Tě chtěl donutit vypnout TV 😀
Tak děkuji za uklidnění.Já vím, že je to určitě normální, mají dny klidu a dny aktivity, jen se mi právě ještě nestalo že by byl prďola takhle hodně aktivní 😅 Díky moc a pěkně těhulkování přeji 😉
Neni zač je to v pohode možno už túto noc prespinká aj môj doteraz spinkal ale už zasa začína no môj lavý bok skáče xixixi 🙂 aj tebe pekné tehulkovanie a ozaj skús si držat ruku na to mieste kde ta kopká a možno prestane aspon na môjho to funguje asi sa ukludní ked cíti maminu teplotu ruky 🙂
Zkusím to, děkuju 🙂 Oni jsou malinký ale chytrý až až co? 😀 😀 Měj se moc hezky Pipi 😵
tak paaa pekný week 🙂 a oni sú prefíkaný neboj a ešte len budú ak prídu na svet 😀
bianca aj môj začal kopkat tak slabo v 20tt bolo to také tuk tuk alebo akoby ta šklbol nerv ale ono sa to každým týž.stupnuje a teraz je ako ert niekedy xixix 🙂

nooo vcera som bola u dokiho a napisal mi ze som 25 tt tak asi ano. hm a kde sa tu pise termin porodu?