Bolesť bedrových kĺbov v tehotenstve?
Prosim poradte, posledne dva dni ma bolia bedrove klby, a trochu aj slabiny, som v 26. tt., kedy to asi prestane? ☹ uz som z toho na nervy, neviem ako si mam sadnut, ako lahnut.
má niekto bolesti bedrových klbov aj po pôrode??u mna to začalo pred mesiacom,no najprv lavá strana a teraz aj pravá,nezneziteľne ma bolia aj kríže a bolesť vystreľuje až ku stehnu.ináč v kolennom klbe mi odchádza klbový maz,takže ked idem do drepu normálne mi to praská
Aj ja mam bolesti ale v pravej polovici zadku. Nemôžem poriadne sedieť, chodit tiež mi robí problém ležať na boku. Môže to byť aj tým, ze som v 26tt s pribrala som uz ale 12 kg?
Prepacte baby,ale vsetky pisete,ze prejde to!?Ved to nie,len,ze joj poboluje!a hybat sa?Ako,ked sa to neda,otocit,vstat,nie to este krok daky dat...pri prvom tehu zabralo magnezium,teraz pri druhom ma slabsie ucinky,ale poradili mi ryby olej hoc v kapsuliach,tak skusim.
Milé mamičky ,som prežívala to isté pri oboch detičkách od 7 mesiaca až do konca ,ani spávat som nemohla,ale dá sa to vydržat ,stojí to zato ,ked Vám potom ukážu Vaše krásne narodené babatko,na ten pocit nikdy v živote nezabudnem,je to nádherné ,a my ženy velmi silné 👶👍
Ahojte, síce tema bola založená uz dávno, ale tie ktoré ste mali tieto bolesti, aký ste mali potom pôrod? Dalo sa vam rodiť v klasickej gynekologickej polohe? Nestipali, neboleli klby az tak ze by vam to znemožnilo tlačiť?
Ja sa toho bojím lebo teraz začínam 36 týždeň a uz asi 3 tyzdne mam hrozne bolesti. Keď stojím tak pomaly každu chvíľu az krc z toho do nohy. Ako keby mi niekto vrazil ihlu do klbu. Je to moje druhé tehu ale pri prvom som takéto niečo nemala...
@weddinglove7 ja mam to iste už skoro mesiac a teraz som v 32tt a je to zo dňa na deň horšie 😥
@tinka1234567 mam dobru správu bolesti tohto typu zmiznú v sekunde ako vyjde bábo von z bruška. 👍🙂 hneď prestali. Rodila som prirodzene pred 3 mesiacmi.
@tinka1234567 a prajem ešte veľa sily, vytrvalosti a trpezlivosti. To bábo za to stojí. ❤️😊
@weddinglove7 ďakujem 🙂ale ja už nedokážem ísť ani na WC ani sa postaviť z gauča dôjsť k chladničke vôbec nič 😥
@tinka1234567 ano ja to chápem ja som aj obed jedla na 3x krat lebo som nevladala ani sediet, ani stat, ani lezat... bábo dosť tlačilo na nerv. bola to veru echt bolesť cez slzy a zaťate zuby..ale ak mozem poradiť na ukludenie mastit bedrovy klb a krize olejcekom z levadule alebo levandulovou alpou. Pomáha to hlavne na psychický relax - teda aspon mne. lebo milujem tú vonu, tak ma to aspon na chvílu odreagovalo. 🙂
@weddinglove7 ďakujem, skúsim 🙂a boleli obe bedrá ci jedno? Mňa obe..
@tinka1234567 tak to nezávidím. :/ mna hlavne ľavé stále a len občas prave.
@tinka1234567 ahoj, už je to nejaká doba, čo si má bolesti bedrových kĺbov v tehu, teraz s tým bojujem ja ..ako si nakoniec dopadla ? Rodila si prirodzené? Zabralo niečo na tu bolesť ? Ďakujem

asi ta nepotesim ale skonci to tak tyzden po porode ale ked mas silne bolesti mozes si dat nejaku mast veral fastum ci ibalgin
ja som to mala od konca tretieho mesiaca je to zle ale da sa na to zvyknut drzim palec