Bolesť krížov v 37 týždni. Sú to pôrodné bolesti?
Dnes od 15:00 ma bolia strašne kríže ,neviem pri malom som to nemala som len 37 TT +3 ,no bojím sa dá sa to vidržať malé sa mrví dosť ,sledujem to ,len či to je len predpôrdné falošné bolesti?
To sinuz v 38 tt, takze v termine.ak by boli bolesti pravidelne, s odstupmi 15-20 min, pravdepodobne to mozu byt kontrakcie. Do porodnice staci vyrazit, ked budu kazdych 10 min
ja som tiez v 37tt dnes sombola na poradni a doktorka povedala ze som otvorena na prst a vraj citila hlavicku babetka prstom pri vysetreni a ze mi uzodchadza hlienova zatka.poobede ma zacali dost pobolievat krize ale inak sa citim dobre azna tie krize tak neviem moze to b yt priznak zaciatku porodu????
mozno ti babatko len niekde tlaci a tiez mozno ze sa pomalicky porod rozbieha. neboj sa 38tyzden je uz ok. skus sa sledovat ak by sa bolesti stupnovali tak si odsleduj v akych intervaloch sa vracaju. ja som isla do porodnice ked som mala tak 5 minutove intervaly. drzim palceky 🙂
Maly sa narodil 37tt+2... nepodcen tie bolesti, radsej raz zbytocne do porodnice ako neskoro... ja som hodinu rozdychavala v sprche, ze to ono nebude, 40 minut nam trvalo odpratat malu k susedom a vyjst z domu, v aute kontrakcie kazdu minutu a pol hodinu od prijazdu do porodnice uz bol maly na svete...
Druhe sa rodia rychlejsie... drz sa. maly bol krpec, 2550g/45cm, ale super vsetko dobehol.. druhy den sme uz boli z porodnice doma.
mna boleli tiez krize, myslela som si, ze idem rodit, nakoniec som prenasala 7 dni... 🙂 takze mozu to byt poslickovia, aj nemusia... sleduj intervaly, ako hovoria baby

daj si teplu sprchu a ked to prejde su to len poslickovia a ked neprejde rataj si intervali....a neboj aj moj sa narodil v 37tt to je v pohode uz len sa dietatko dlhsie zohrieva 😉 keby nieco ip