icon

Bolesť rebier v 3. trimestri.

lalia333
23. júl 2019

Ja by som sa chcela informovať ze.ste niektora mamička v tehotenstve mala také že dieťatko veľmi tlačilo na prave.rebrá čo to môže byť som už treťom trimestri.ciže 33-týždeň? Ďakujem za odpoveď

sabush000
23. júl 2019

Ja som to mala cca od 30.tyzdna. Na začiatku len sem tam ku koncu už každý deň. Tuším babatko vtedy tlačí na žlčník.

lalia333
autor
23. júl 2019

@sabush000 A čo ste stym robili aby vam nebolelo aby tak netlačil na rebrá?

ecoli
23. júl 2019

Skus si nájsť polohu v ktorej ti je lepšie. Pripadne šťuchni bábätko, aby sa presunulo, alebo inak otočilo

sabush000
23. júl 2019

@lalia333 Nič ... len vydržať. Môžete skúsiť inú polohu ale môj syn tam mal vyložené nohy celý čas takže ani iná poloha nepomohla. No a keď ešte začal kopať tak už ani nehovorím ako ma to bolelo. Proste len to vydrzat, samozrejme keď už je veľká ta bolesť tak by som išla k dr.

lalia333
autor
23. júl 2019

@sabush000 Ďakujem pekne zajtra aj tak mam.ísť na kontrolu tak poviem doktorovi uvidím čo mi aj on poradí

ildiko36
23. júl 2019

@lalia333 ja som to mala od 6.mes az do konca..kus ta bolest ustupila ked som sa vystrela na posteli..ja som si dala urobyt sono ci nemam zlcnikove kamene..mala som maly polip na žlči a dieta tiez ma tlacilo..mal 4.5kg😏..po porode bolest ustupil

nika3136
23. júl 2019

@lalia333 mňa tak tlačila malá, až ma to bolelo. Išla som rodiť s 57kg, malá sa narodila 3150g, bruško som mala maličké. Niekde sa pomestiť musela 🤷 ale bolo to veru nepríjemné, sedieť som nemohla a keď som to už naozaj nevedela zniesť, tak som si chytila to miesto, kde ma to bolelo a troška ju zatlačila, ale máličko. Bola to jej noha, keď sa naťahovala (a celkovo ona veľa kopala) mala som tieto pocity