Bolesti v 38 týždni tehotenstva
Dobry vecer,
zaujimalo by ma, ze vy kt. uz máte porod za sebou, ci ste sa stretli s takymi stavmi ze ms bolesti v takych návaloch, ze ma to neboli vzdy, ale prichádza to cca kazdych 5-10 min a sem tam mi zatvrdne aj brusko? Dnes som citila slabé pichnutie do stehien, hlavne do pravého. Som v 38tt. Je to v tychto dnoch normálne, alebo mám zajtra radsej volat gyndosovi? Nemám silné kontrakcie, nic ma neboli, iba to podbrusko.
Za odpovede vopred dakujem
Z.
Ahojte ! 😊 Už 2. Deň ma boli podbrusko ako keby mala prist menstruacia , obcas ma zaboli aj v krizoch. Som v 38 +2 tt; podla vas su to uz kontrakcie alebo ??
Poraďte mi prosím vás 😀
aj u mňa tak isto. večer menštruačné bolesti, ráno o 4.00 mi začala odtekať voda a o 9.06 už bola naša láska na svete 🙂
A ako vyzera ta voda ?? 😁
No ja mám ''menštruačné bolesti'' a sem tam pichanie v podbrušku už od 30tyždňa tak neviem...a krčok mám uzavrety a vysoko podla poslednej poradne
@miushik765 aj ja som mala obcas predtym take bolesti ale teraz je to intezivnejsie 😁 a ja som bola pred tyzdnem u doktora nola som na 1.5 cm otvorena a zajtra idem tiez tak uvidim co mi povie 😁
@jesika98 Ja to mám každý večer a sem tam aj cez deň ja idem až buduci tyždeň na poradňu tak uvidime
@miushik765 a v kolkom si tyzdni ?? ☺
@jesika98 ver mi, kontrakcie spoznas. Toto su pravdepodobne poslickovia, uz sa ti to blizi. Moze to ale prist teraz, alebo az za dva tyzdne. Kontrakcie su intenzivne, pravidelne, nevies pri nich spat, oddychovat, nic. Najlepsie bude, ak si das teplu vanu alebo kupel. Ak sa bolesti zosilnia, je to porod, ak zmiznu, su to poslickovia. Inak ja som mala intenzivnych poslickov 2-3 tyzdne pred porodom, naozaj intenzivne posledne 4 dni ale vzdy sa to na par hodin stratilo. Potom som sa strasne ukludnila zrazu, oddychla som si a za par hodin prisla prva ozajstna kontrakcia. A presne som vedela, ze uz je to ono😉
@katkakovac dakujem velmi pekne dost si mi pomohla ale najradsej by som to uz mala za sebou ... 😁 To čakanie sa mi zda nekonečnè😁
@jesika98 neboj pride to. Ja som mala tazke tehotenstvo, chcela som rodit prirodzene po prvej sekcii a tiez som sa nevedela dockat. Oddychuj, citaj, prechadzaj sa... Rychlejsie ti prejde cas😉
Uz aby to bolo ... mam z toho aj strach ☺
@jesika98 v 34 ešte len
A uz si aj v nemocnici ?
Ja som.uz v nemocnici a som.uz 38 tyzdni. Lenze sa otvaram.velmi pomali. Zatialnsom.otvorena na styri prsty a to tiez len tak tak 🙂. Tiez by som to uz chcela mat za sebou ako kazda tehotna zena 🙂
Lenze mam aj problemi mam zapal obliciek. Takze zeny davajte si pozor na to co si obliekate., a davat pozor aby ste neprechladli. Lebo nechcite zazit velku bolest zapal obliciek...

@chanela ja som pri synovi chodila, jedla citrusy ale zabral až manžel :o) dali sme si číslo ,opatrne ,spermie ževraj uvolnujú krčok a tak aj bolo do dvoch dní bol vonku 😉