Brali ste niektorá antibiotiká tesne pred sekciou?
V pondelok ma caka sekcia a ja ako napriek som chora a berem atb, budu mi robit spinal. Neviem ci radsej atb nevysadim aspon den vopred. Boli ste niektora chora? Brali atb pred sekciou? Ako to dopadlo?
Nemozes tam zavolat? 🙂 co ti odporucia? Ale su stavy, pri ktorych sa cielene davaju atb pred porodom, takze mozno by to nevadilo 🙂
normálne dobre ako treba,kolký den atb bude v pondelok? skôr je dôležitejšie pre lekárov vedieť kvôli čomu ich berieš....
@janinah
@ukulela
@lenkav1981 v nedelu doberam mam zinnat 500 na 5 dni. V stredu mi ich nasadili do nedele.
Pri operaciach da ATB ordinuju aj preventivne. Nevysadzaj ale musist to spomenut anesteziologovi
@titla v nedelu doberam balenie, cize v pondelok uz atb mat nebudem, ale anesteziologovi poviem to je jasne
Mne davali po sekcii atb preventivne
@lenkav1981 ahoj. V prvom rade ti držím päste na pondelok a 4 deti sú zahul asi riadny ;) gratulujem hihi. Zinnat môžeš úplne pokojne, atb mi inak dávali pred sekciou preventívne a aj hneď po Takze žiaden stress dobre bude

@lenkav1981 atb by som nevysadzala, tie treba dobrat, inac nema vyznam ich brat. ja by som sa poradila s lekarom, dnes je este ordinacny den, zavolaj.