Čo mi pomôže na pálenie záhy v 36 týždni?
Ahojte som v 36.tt a pravdepodobne ma pali zaha. Co s tym? Co si na to mozem dat? Dakujem
na palenie zahy pomaha zemiakova stava. 1 dcl rano a vecer pred spanim.
...pomáha hlavne popcorn, ale obyčajný, nie sladený ani nie maslový, ja som ho jedla stále, ukľudňuje 😉 celý tráviaci trakt.....
na žalúdočnú kyselinu som si kúpila TALCID,môžu ho aj tehotné,zaručene zmizne kyselina
mlieko
doteraz to bola minieralka fatra. lenze tu nemam vzdy poruke. preto som patrala, co "ponuka nas trh" a natrafila som na pastilky rennie. su bez cukru a posobia lokalne, teda iba v brusku premienaju kyseliny na vodu a ine neskodne latky. fakt dobre. 🙂
Mineralka Fatra Extra. Je 3x viac mineralizovana,nez obycajna,takze len hlt vzdy pri paleni,ale zaberala pri prvom tehu a aj teraz pri druhom 😉
tabletky Rennie alebo sulinka voda, mne hrozne pomahala
Tabletky Maalox
zuvacie tabletky Rennie, rychlo ucinkuju a pomahaju obnovit rovnovahu stiav v zaludku
citala som, ze lieky na znizenie kyseliny zvysuju riziko alergii u babatka, brala som pri prvom TUMS a mala ma atopicky ekzem... mozno to prispelo, pri druhom mi pomahalo si dat lyzicku cukru
mne pomáhalo mlieko 🙂
aj mne pomáhalo mlieko potom už nie, potom bystrinka ale to pomohlo nachvíľu a nakoniec som mala tiež Rennie tie boli super a ete aj s pomarančovou príchuťou...dávala som si ich aj v noci bo ma to vždy zobudila,,,vycumlala dve a bol pokoj
Mne super zabera cerstva stava z citrónu..jedna lyzicka a nicím nezapíjat,behom par minut je prec..
u nas zarucene- 4-6ks mandli🙂
Aj ja som v 36 tt a už mi nepomáha boužial nič čo predtým....teraz jedine čo nachvilu zaberie je pohár mlieka
moja znama jedla sodu bikarbonu a mineralky pila ale ona to mala take intezivne ze ju viac palila zaha ako nie, asi sa tomu neda vyhnut ked to uz pride
Ja som mala tiež tento problém. Celé tehu a jedine čo mi pomáhalo bola klasická šumienka.
Mne pomahala coca cola to mi doktor poradil
Mandle a burizony
mne pomáhala Fatra minerálka, pohár mlieka alebo niečo mliečne, jablko, burizóny 😉
Ahoj..tak mne pomohla jedine soda...trošinka na lyžičku a zapila som to troškou vody a hneď mi to prešlo...ale to palenie už muselo byť faaaakt hrozne 🙂
horcica....a cola
Mandle zaberaju hned!
Tablety Gaviscon, jablcko a mlieko zabera len na chvilku, ale to mam taku silnu zahu ze ako keby som zieravinu vypila ... ostatne som zatial neskusala 🙂
Mne
z lekarne cukriky na cmulanie, presne urcene na palenie zahy (odporucil mi ich gynekolog, su vhodne aj v tehotenstve) volaju sa Rennie a maju prijemnu pomarancovu chut 🙂
Ahoj, mne tiez zaberala Fatra- tu som si potom davala aj ako prevenciu. Ked uz bolo dlhsie zle tak som skusala aj zut zazvor 😀 pekne silne ale pomaha 🙂 alebo aj horcicova voda- to je pomerne hnusne, ale da sa to exnut. plus aj med je dobry.. ten je antisepticky a ukludnuje aj zahnu.. napr mliecko s medom. drzim palce! a dakujem za dalsie inspiracie ktore urcite vyskusam

ja som vyskúšala všeličo,ale nakoniec mi pomohla len minerálna voda Fatra