Čo sa deje krátko pred pôrodom?
Ako ste sa cítili krátko pred pôrodom? Vnímali ste niečo nezvyčajné? Mam už týždeň hnačky a posledne 3 dni som veľmi unavená, predtým som behala od rána do večera a bola plná energie. Posličkov mam niekoľko x denne, viac ako predtým, bolesti ako pri menzese. A na večer mi býva zle od žalúdku.
@deti95060810 pri prvom som toto vôbec nemala cítila som sa normlane akurát co odisla zátka a na ďalší deň kontrakcie ale teraz mi príde ze mi stale niečo je a ze sa niečo deje a mam z toho pocit ze to je blízko
Ja mam 3 tyzdne do porodu a takisto mavam hnacky,je mi stale tak "divne",tak nijak,stale unavena,len by som spala,vkuse ma boli chrbat,boky,tlaky mam dole uz riadne,takisto mam stahy ale len sem tam,vecer mi je stale zle a kym zaspim tak to trva :-/ a vcera som bola na poradni,vsetko ok ani sa neotvaram nic 🤷 takze si myslim ze to je individualne a u kazdej zeny inak...a to mam doma este 2 rocnu duracelku 😁😁ktorej uz nevladzem
@jullietka no ja presne to isté, syn 3,5 roka, nieje v škôlke je chorý a posledne 4 dni mi poobede nechce spať 🤦♀️😁 do pôrodu 3 týždne a pár dní. Dnes som sa konečne zbalila
Moja na obed uz nespava vobec 😁😁 uz asi 2 mesiace. Cize ja idem cely den s nou nonstop...ja u z tiez zbalena,cakam kedy to uz konecne pride,uz to chcem mat za sebou,aj sa tesim do nemocky ze oddychnem trocha 😁😁
@jullietka tak to pevné nervy ťahať celý deň ešte rok a už s dvoma 🙈 mne aspoň do škôlky ide už pondelok, teda ak sa zas nevráti za 3 dní chorý 😏 nastúpil tento rok a dovtedy mi spával aj 3 hodiny tak to bola pohoda 😁 aj ja čakám a dúfam ze to bude rýchlejšie ako ten prvý pôrod, no uvidíme kedy to príde a co nás ešte čaká. Držím palce potom 😊
Čím je to bližšie,tým viac sa cítiš "inak".😉Mne pri prvom nebolo fyzicky asi nič,iba som mala nervy keďže som prenášala a zlý pocit,že malý nebude v poriadku-narodil sa po x hodinách priduseny a nahltany zelenej plodovky.Pri druhom mi cca 2 týždne odchádzala zátka,nechutilo mi,falošné kontrakcie každý večer čo 10min..vedela som,že už to každú chvíľu príde.Na kontrolách som bola už otvorená na 4,do nemocnice som išla na 7cm.Stastna,že tie 2-3tyzdne sa to vlastne tak pekne bezbolestne rozbiehalo..keď si pomyslím,že na 7cm sa koľko žien otvorí az v nemocnici behom pár hodín vo veľkych bolestiach.Takze buď happy,pomaly sa to blíži a telo vie čo robí.
u mna sa nic nedialo 🙂 a rodila som 4dni po TP prvy x a druhy na TP vyvolávali porod koli mojmu vysokemu tlaku ale inak pocitovo to bolo take nic ..ako ked v starom western filme preleti krovie cez prasnu ulicu 🙂 ze vobec nic sa nebude diat 🙂 a potom bum beng zacala prestrelka porodna :D
No je to zaberak teraz 😁😁😁 ale nevadim. Vecer za 5 minut spi. Dakujem aj tebe drzim palce 🙂
ja som prenasala 4 dni, ale nic som si nevsimla, ziadne hnacky, zatka, klesanie bruska, poslickov som nemala ani raz, unava bola permanentna, kedze sa s tym brusiskom nedalo spat. Ale rano som vstala, povedala muzovi, ze uz mam dost a dnes porodim. Ideme na kalvariu a tych 200 schodov ju vyduri. A tak aj bolo. Prisli sme domov, naobedovali sa, sla som si lahnut a zrazu kontrakcia. Vecer bola na svete.
Pri prvom hnacka a krce ktore boli asi prve kontrakcie a pri druhom poslickove kontrakcie 4 dni pred porodom v kuse... 😁 ale uz bez hnacky, inac nic take...

no to bude asi veľmi individuálne... pri prvom som mala hnačky aj ja - pár hodín pred pôrodom.... Pri ostatných tehu žiadne hnačky, a vlastne ani žiadne príznaky okrem kontrakcii....