icon

Čo Vam pomohlo na vyvolanie pôrodu?

michaelajesenska
7. sep 2019

Ahojte baby čo Vám prosím Vás pomohlo na vyvolanie pôrodu? Ja skúšam už všetko možné a nič. Od včera skúšam aj fit loptu. Keď sa mi to nespustí same tak mi budú vyvolávať. Pondelok som bola otvorená na jeden prst.

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@kulumulu123 tohto sa aj ja bojím.

vajanika27
Autor odpoveď zmazal
alienkami
8. sep 2019

@michaelajesenska ono je to estrogén - oficiálne pre ženy v menopauze a ženy po hysterektómii (odstránenie maternice). Sú to obyčajné tabletky, nie nejaké čípky alebo vaginálne tablety. Neviem, či som bola len pokusným králikom, alebo to už mal vyskúšané, ale u mňa to zabralo.

dragonheart
8. sep 2019

Klobása, cibula, ktomu kus chleba

simulienka255
8. sep 2019

Ja som tiez skusala a nakoniec 12dni po termine som porodila....Ja viem pride ti to mozno divna rada, ale este pdpocivaj uzivaj si klud naozaj posledne dni;) S vyvolavackou som mala oba porody a mebolo to take hrozne ako vela zien povie, a to mi bohuzial druhy porod vyvolavali 3dni.Uplne chapem ze uz je to na prasky a clovek chce mat to mini uz pri sebe, ale nezostava nic len cakat;)

malfea
8. sep 2019

@michaelajesenska nie 🙂 je sa 6 kusov za deň. Ja som si len kúpila 2 balenia, lebo som myslela, že to budem jesť aspoň týždeň, ale už po 2 dňoch som rodila

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@simulienka255 ale sa bojím aj toho že nepomôže ani vyvolanie a bude musieť ísť cisársky

simulienka255
8. sep 2019

@michaelajesenska nie nebojte;) pri druhom mi nabehli kontrakcie, potom mi pichli plodovu vodu a po par hodinach bol maly na svete;) Urcite si kazdy vecer dajte vanu horucu ked sa da,prechadzajte sa, vyzuzite manzela este;) ale zbytocne sa nestresujte;) ja som tiez vkuse behala daco robila, prehadzovala nabytok a nic:( Ono to uz potom da psychicky zabrat, keby mozem vratit cas tak si uzivam este prijemne chvilky, aj ked absolutne chapem ze par dni pred porodim je toho co sa da uzivat napzaj minimum...Drzim palce, nebojte mozmo zajtra uz budete v nemocnici a vsetko bude rychlejsie ako ste cakala;) k cisarskemu urcite lekari pristupua az ako k poslednej mozmosti, pokial nemate nejake komplikacie.nebojte ja som sa tiez bala ze co bude a nakoniec to bolo super!

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@simulienka255 no dúfam že sa to spustí aj bez pomoci lekárov 😊

lucka1197
8. sep 2019

@michaelajesenska Ahojky 🙂 Ja som si večer ( v deň termínu) proste zatancovala podľa tej hry Just Dance či ako sa to volá :D .. v noci mi začali kontrakcie, ktoré pretrvali aj v celý nasledujúci deň. V noci to už bola katastrofa tak sme šli do nemocky, kde si ma nechali a na druhý deň o 9 ráno sa mi narodila malá. Možno to spustilo to tancovanie 🙂 Okrem toho som nič čo by mohlo spôsobiť vyvolanie nepila ani nejedla 🙂 Prajem rýchly pôrod 🙂

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@lucka1197 ja cvičím na fit lopte krútim zadkom panvou a tak😊 ďakujem 😊

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@domka1205 a lyžice či čajové lyžičky?

zuzi0911
8. sep 2019

Mne nepomohlo absolútne nič. Obe dcéry mi vyvolávali. A to aj druhú ktorú zastavovali v 5 m a otvorená som bola na 2 cm a kontrakcie 4 mesiace 😂

22janus
8. sep 2019

@michaelajesenska aoj. Neviem čo mne pomohlo alebo to.prislo proste už same.ale ja som.sa veľa veľa hybala.. čiže dlhe prechádzky , schody, upratovanie ( drhla som.dom snáď každý den) fit lopta, tepla voda . Taktiež som.si uverila skoricovo-klincekovo-zazvorovy odvar a pila ho po duskoch celý deň (vraj to pomáha nastartovat maternicu) . Hlavne sa podľa mňa hyb. Samozrejme s dávkou opaternosti 🙂🙂🙂

ivlalia123
8. sep 2019

Dlha, dlha prechadzka...tiez mi mali vyvolavat na dalsi den, presla som 8 km a na ceste domov som uz mala kontrakcie.

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@22janus a ten odvar aký pomer si dala a kedy sa ti potom spustil pôrod?

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@ivlalia123 prechádzky dávam každý deň ale zas až také dlhé nie

ivlalia123
8. sep 2019

@michaelajesenska ja som sa cele tehotenstvo extremne vela hybala a bohuzial aj musela dvihat tazke veci (starostlivost o choreho clena rodiny), ale tato prechadzka to dorazila. Kontrakcie zacali, porodila som sice o 29 hodin, ale vyvolavania som sa bala. Drzim palce, nech je to uz za vami a vsetko je v poriadku 🙂

22janus
8. sep 2019

@michaelajesenska fu nebolo to ani tak dávno a uz som aj zabudla ale daj do.googla vyhodí ti to. . No ja som porodila jeden deň po tom odvare. Ale či to bolo fakt týmto netuším 🙂

domka1205
8. sep 2019

@michaelajesenska ja som dala fakt dosť,to som napísala od oka, hádam aj tretinu sacka som vysypala 😁

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

Ja mám strašne pichanie do stredu podbruška myslíte že to môže nieco znamenať?

elenita
8. sep 2019

@michaelajesenska Krize Ta nebolia?

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@elenita bolia ale to pichanie je horšie až ma teplo niekedy zaleje a mala sa strašne mikoce a hlavne keď sa tak veľmi pohybe tak vtedy to pichá najviac

elenita
8. sep 2019

@michaelajesenska tak to by uz mohlo byt ono ....🤔

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@elenita a to nemá bolieť ako pri menštruácii? Môže to aj pichať?

smiles0
8. sep 2019

Ja som skusala všetko, cez nejake caje od duly a nic nepomohlo az som si od dr vypytala hamiltona a na druhy den porodila

elenita
8. sep 2019

@michaelajesenska tiez by som povedala, ale kazda zena to podla mna moze citit inak ... mne praskla plodova voda a okamzite mi zacali kontrakcie ... ale teda podobali sa na megasilne menstruacne bolesti a sli hlavne do krizov.

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

@elenita možno že mi len tlačí veľmi dole uvidíme čo s toho bude

elenita
8. sep 2019

@michaelajesenska drzim palce hlavne ;) keby bolesti silneli alebo cokolvek nezvycajne, nevahaj a bez do nemocky ...

michaelajesenska
autor
8. sep 2019

Ešte aj na grcanie mi je a pali má zaha jak diva