icon

Čo znamená čkanie bábätka v brušku?

dominika2227
17. mar 2012

ckalo sa aj niekoho z vas babetku v brusku

kokorunecka
17. mar 2012

@dominika2227 Znamená to, že sa bábätku čká. 🙂 Aj mojej sa čkalo.. A dosť často. 🙂

solinkarka
17. mar 2012

vacsina babetiek v brusku cka ...nemyslim ze by to nieco znamenalo 😅

sympa1
17. mar 2012

čkalo sa obom a často. nic to neznamena co by ta malo znepokojovat

lucia.kl
17. mar 2012

mojim sa čkalo obom a dokonca niekedy aj naraz, je to úplne normálne, často sa mu bude čkať aj ke´d už bude na svete...

andrealisy
17. mar 2012

znamena to len to ze si babo trenuje prehltanie, chlipka plodovu vodu, pripravuje sa tak na to ked po porode bude samo dychat a pit mliecko ustami a nie dostavat vsetko cez pupocnik 😀 Uplne normalne a potrebne

petkave
17. mar 2012

Môjmu sa čkalo aj 3x denne, až sa mi brucho natriasalo 😵

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
lucikatn
17. mar 2012

nášmu Timikovi sa čkalo na konci tehotenstva skoro stále a bolo to pekne na brušku vidieť. Nikdy ma nenapadlo že by to mohlo byť niečo zlé.... Užívaj si to lebo je to nádherný pocit a čoskoro bude po tom 😀

petah82
17. mar 2012

trenuje si branicu, aby ju vedelo pouzivat na dychanie. nam sa ckalo casto a dlho. aj po narodeni prve mesiace...

baramborka
20. mar 2012

nooo je to parada, zjem niečo sladke a malilinky začne čikutkat 😀 to je proste zazrak 🙂 ale je to dobre, tak to ma byt trenuje dychanie , takže ja sa smejem a verim že aj on sa pri tej čikutke smeje lebo sa smejem ja 😀

kajkape
20. mar 2012

Ahoj, neznamena uplne nic 🙂. Moje obe ckali cca od piateho mesiaca az po deviaty... A najradsej, ked som sla spat 🙂 🙂 🙂.

xenicka13
20. mar 2012

jeej to bola parada u vsetkych deti muz nechapal co tam robia tak mi brucho skakalo

lubina
20. mar 2012

babatko sa "napije" plodovej vody a potom sa mu cka. Aj nasej starsej dcerke sa v brusku casto ckalo 🙂