icon

Dieťatko je v 26. týždni otočené dole hlavou

denisqaa
7. aug 2014

Caute kočky. Som v 26.tt skoro v 27. a dietatko je už otocene dole hlavou. V ktorom tyzdni sa otacalo vase?? ..Je to v pohode??

pribinak
7. aug 2014

V 41. tt, mas/mate este kopec casu, do porodu sa este moze vseliako popretacat

seahorse27
7. aug 2014

Moja prva dcera bola dole hlavou stale od zaciatku tehotenstva az do porodu, je to uplne normalne. Teraz som tiez v 26. tt a babo je koncom panvovym od 20.tt. Keby bolo uz dole hlavou, bola by som kludnejsia....ale dufam, ze sa este otoci.

mimi8814
7. aug 2014

od 30 tyzdna az do teraz👍

lenka.s
7. aug 2014

Prve dve deti od 20tt stale dole hlavou a teraz tretie zatial tiez 🙂 Je to v pohode 😉

bajana
8. aug 2014

@denisqaa je dost mozne, ze sa este kruti a na UTZ to bola len nahoda, podla mojej skusenosti poloha este nie je ista ani konecna...moja bola v 23tt a 27tt dole hlavou, v 31tt dokonca priecne s hlavickou vpravo hore a to som mala strach zo sekcie, od 35tt je uz nastastie zase dole hlavou...pohyby citim, ale to tocenie hore- dole som nespozorovala

zuzanarichard
8. aug 2014

Deni,neboj sa...náš Theodor bol od 20-teho týždňa skoro stále dole hlavičkou,iba raz sa otočil priečne,ale vrátil sa do polohy dole hlavou a doktor povedal,že jemu sa tak páči a nemám to vôbec riešiť...ale je pravda,že sa tým pádom pri konci tlačil skôr von,prišiel o tri týždne🙂)ovšem žiadna ujma,mal 3600g a 52cm🙂)držím palce,všetko bude v poriadku,uvidíš!!!🙂)

raza
8. aug 2014

nepamätám si presne týždne, ale viem, že synček bol dlho otočený KP, potom konečne dole hlavou, znova sa pretočil a vyzeralo to na cisarak a v 9 mesiaci sa pretočil zas dole hlavou, ale to som presne vedela kedy... au..

anuskaaprazko
8. aug 2014

maly bol minimalne od 20.tt 🙂