Energylandia v tehotenstve
Zdravím, chcem sa opýtať, či bola niektorá tehuľka v 3.trimestri v Energylandii. Samozrejme, že nepôjdem na atrakcie, práve sa chcem informovať, či je tam niečo aj pre tehu, nejaké aktivity alebo bazény, proste niečo, kde by som mohla stráviť čas aj ja. Ideme partia a keďže atrakcie nevyužijem, tak ma zaujímajú iné možnosti pre mňa. Ako ste tam strávili čas vy? Nie je to tam nebezpečné v 3.trimestri? Vďaka za info 🙂
ja by som asi neriskovala kúpanie v tehotenstve, ja som strašný bojko a bála by som sa že dostanem nejakú infekciu a nebude to pre bábätko dobré :(
no nakoniec som si ich aj zabudla na izbe, takže som šla bez..a zázrakom nič, no tiež som sa bála..popravde, tehu žena sa tam dosť nudí :D kopec ľudí, strašne horúco, každý do vás búcha a stojíte kade tade ako pako, pretože partia čakala v radoch vždy na nejakú atrakciu a pripadala som si tam naozaj ako debil a zbytočná plus unudená :D ale chodia tam aj s bábätkami v kočiaroch, aj tehu, no pre mňa takáto vec už zbytočná, viac by som nešla

@matik3110 Ahoj, v Energylandii som nebola takze ti neporadim, ale tento vikend sme cela rodina stravili v Inwald parku, co by malo byt cca 30 minut od Energylandu a tam si teda uzije aj pokrocila tehulka. Objekt je rozdeleny na 4 casti, 1)dinopark + plaz, 2) zahrada Jana Pavla II, 3)hrad s dedinkou kde si mozes vyskusat remesla + areal drakov, 4) park miniatur + zahradny labirint. V tom dinoparku je velka smykacka, trampoliny, lukostrelba, take vodne lodky, lezecka stena.... V tom parku miniatur je mlynske kolo, piratska lod, autodrom, manez, lietajuce slony, obria smykacka, vlacik, rock'n'roll. Toto vsetko zadara kolkokrat chces, v ramci vstupneho. Mi sme kupili 2 dnovy a dostali sme este listky na vyhliadkovu jazdu po okoli vlacikom. Potom sa da dokupit "splavenie" divokej rieky. Ak idete partia tak sa mozte rozdelit a pochodit si to aj tu.