Fajčenie v 3. trimestri tehotenstva
Nájdu sa tu ženy ktoré fajčili v poslednom mesiaci tehotenstva? Ja mam hrozne výčitky totižto som bola mega silná fajčiarka pred tehotenstvom akonáhle som otehotnela prestala som okamžite... akurát sa mi naskytli ťažké životné situácie par týždňov pred pôrodom a ja som si dala 2 cigarety, najslabšie... mam hrozne výčitky, popravde to aj ľutujem. Lekári mi neodporucali prestat hneď , ale ja som aj tak prestala a teraz sa cítim zbabelo. Nechcela som si dávať nejaké antidepresiva tak som zvolila tu cigaretu.
2 cigarety su v pohode, horšie su stresy a to doslova a písmena
Aj keď ma za to asi zhejtuju
No stres v tehotenstve je veľmi veľmi veľmi zlé
Ja som tuhá fajčiarka, keď som otehotnela, neprestala som hneď fajčiť ... z cca 20 cigariet denne som to dala na 3 ... ale tie 3 cigarety som fajčila hádam na 20-krát ... prišiel "absťák", dva-trikrát som potiahla, cigaretu zahasila ... keď som bola v 30. týždni, otcovi diagnostikovali rakovinu pankreasu, dva, tri mesiace života ... proste som fajčila, nie 20 denne, ale fajčila ... mám/nemám výčitky svedomia, neviem ... zvolila som cigaretu namiesto Neurolu ... dcéra má 9 rokov, je zdravá.
@anonym_autor No neviem či vi vypätých situáciách si ostala pri dvoch. Dve neublížia ale nepostačuj v tom určite. Držím palce. Zachvilu budeš rodiť,kojiť a fajčenie nie je dobré pre dieťa.
@anonym_autor všetko je len tvojej hlave. Bud chces prestať alebo nechceš. Musíš byť o tom presvedčená. Mňa raz vystrašil doktor tak, že skrátka som si už viac nezapalila. Nič mi nechýbalo ako hovorím je to v hlave.
@anonym_autor 2 cigarety nic nespravia, ja som tiez bola napr pritomna zial kde sa fajcilo par krat v prvom tehu. Nefajcila som, ale bolo tam nafajcene. V druhom tehu uz nie. V prvom ale zial ano a syn je oki. Niekedy tomu clovek nevie zabranit

ak si si dala 2 cigarety nic strasne sa nedeje, ak by to bolo pravidelne mohol by byt problem, drzim palceky