Farbenie vlasov v 40. týždni tehotenstva
Ahojte
Mate nejaku skusenost si nafarbit vlasy pred porodom? Ak ano, ake znacky?
Som v 40tt a vaham. Mam tmavohnede vlasy a zopar sivych vlasov dost vidno.
Alebo je lepsie po porode? Len neviem ci to nebude babatku smrdiet.
Dakujem
Tak niektore zeny si farbia vlasy normalne pocas celeho tehotenstva takze je to len na tebe. Hlavne si treba vyberat farbu bez amoniaku, takych je uz teraz nastastie dost takze by si nemala mat problem zohnat 🙂
@rybka2021 skus zvolit nejaku prirodnu farbu, ja som si davala farbu logona, je to cisto prirodna farba. nesmrdi a je bez chemie, vlasy som mala po nej velmi pekne 🙂 aj henna je celkom fajn a uz sa daju kupit aj hnede odtiene. co sa tyka strihania, tak by som sa nebala, ze ta babatko nespozna, ocuvalo tvoj hlas cely cas v brusku, urcite ta spozna 😀
@landsmanka a znacka Logona aj zakryla prve sediny?
S henou mam velmi dobru skusenost, ale zial ako sa mi objavili prve sive vlasy, tak to uz nezafarbilo 🙂
@rybka2021 ja mam tiez par sedivych a zakrylo mi ich, no kazdy vlas je iny, tak ze nerucim za to 🙂
ja by som si nefarbila, alebo len tie sivé.
Alebo ak nie si blond, skús možno hennu (od medenej po gaštanovú až tmavohnedú som docielila🙂)
Ja som pouzila sanotint v tehu a kryje sediny. Mam sedivu ofinu od porodu.,je prirodny

pred porodom by som povedala... po porode sa neodporuca menit "visaz" ostrihat vlasy a podobne, lebo babatko nevidi ostro, len siluetu...