Hlienová zátka v 37. týždni + 5 dni
Ked vam odišla zatka kedy ste porodili?
@mima1 ja som nasla na toaletnom trochu a o 20min som isla na wc znova a uz bolo viac
Moze byt ze aj postupne odide, ale kludne moze odist aj cela a porodit možes aj na termin. Tazko povedat, napr pri prvom som to vobec nemala. A pri prvom mi voda praskla sama v nemocnici uz ked som bola na sale apri druhom mi ju pichli na prijme
v sobotu rano mi odisla zatka, pondelok o 3:00 rano voda a v pondelok som aj porodila
v sobotu rano priamo pri vysetreni mi vypadla cela velka zatka resp. taka "masa" ale hlien ako taky potom este po troche cely vikend som si na vlozke nasla
ja som to mala cele cudne, v piatok celu noc som uz mala bolesti, kazde cca. 4-5 min. sli sme rano do porodnice, tam CTG nic nenameralo ale maly mal horsie odozvy, tak ze si ma nechaju (uz som bola tyzden po termine a mala som aj prijem naplanovany v ten tyzden neskor), cely vikend kontrakcie boli/neboli a tak dookola ale neotvarala som sa, napokon kontrakcie zacali v pondelok 2:00 a 3:00 mi praskla voda a cele sa to zacalo
A akej farby ste ju mali ja len zltu

Odchadzala mi postupne asi tyzden, den pred odtecenim plodovej vody mi odislo dost vela ..takze to je asi rozne