icon

Je dôvodom bolesti ľavej nohy sekcia?

12. máj 2021

Dobrý deň prajem, pred pár dňami ma začala bolieť ľavá noha od kolená smerom nadol ale len zadná časť.. Včera som bola kočíkovat malého a levda som zašla domov co mi to prešlo od hora celej nohy... Neviem popísať bolesť.... Dnes som 15 dní ako mi robili sekciu.. To nemá asi nič spoločné však... Neviete z čoho by ma bolela ta noha a ze co pomôže?

pondelok01
12. máj 2021

Mozes to mat iba presilene, mna prve dva mesiace po porode bolelo na preskacku snad vsetko. Skus jeden den prechadzku vynechat a viac sediet v klude. Inak ten nadpis 🙄🤦🏻‍♀️, nechapem kto to iniciativne premenovava, ked ma sam problem s porozumenim pisaneho textu.

autor
12. máj 2021

@pondelok01 🤣🤣🤦‍♀️ pane bože ten nadpis isto fajne zmenili joj

anjelicek26
12. máj 2021

Skus si podoplnat magnezium, zelezo, kocikovat najprv mensie trasy, kym sa das dokopi, co ta napadlo, ze by si mohla mat ? Trombozu? Neviem, ci je tam zvysene riziko po cisarskom, nepocula som o tom, ale skus dat otazku do skupiny zdravotnici na MK

katie253
12. máj 2021

Určite by som kontaktovala gynekológa. Ja som bola po normálnom pôrode a strašne ma tiež boleli nohy. Musela som sa prísť ukázať, aj mi niečo predpísal. môžeš mať aj krvnú zrazeninu, ktorá spôsobuje tú bolesť a to je nebezpečné.

viestta
Odpoveď bola odstránená
henrikir
12. máj 2021

ja by som radsej zavolala gynekologi aby som bola v klude 🙂

autor
12. máj 2021

Baby ďakujem za radu, volala som gyn, tak mi hneď kázala ísť k obvodnemu že po sekcii sa môže ukázať zápal.

janynyna
12. máj 2021

@anjelicek26 tiež mi to napadlo, že môže ísť o tombozu. Mne po cisárskom každý večer pichali injekcie proti tromboze. Je to operačný zákrok. Skus sa opýtať aspoň obvodného lekára, čo to môže byť ci ta nepošle na cievne a tam ti spravia ultrazvuk.