Je lakovanie vlasov v tehotenstve bezpečné?
Ahojte, mozno blba otazka ale je pre babo v brusku nebezpecne alebo hocijako skodlive ak som pocas nejakej doby vdychovala sprej na vlasy/lak fixaxny sprej?
Totiz bola som u kadernicky,robila mi uces na jednu akciu a celkom dost mi tam toho striekala proste aby to drzalo. Ta miestnost bola mini,nevetrana. V tej chvili ma to nenapadlo ze to moze skodit az potom mi napadlo ze to asi neni moc ok.
Som v 32tt. Mozno som az moc citliva,avsak toto je vytuzene babo po 2 MA. Tak ma snad chapete :/
Nerieš pre boha, ved nepijes denne dve fľaše laku na vlasy 🤦🏻♀️
Hadam ti ho nestriekala priamo do ust😀
Nic sa ti nestalo...
sorry, ale kde je zdravý sedliacky rozum? Skutočný a odôvodnený strach je ok, ale naozaj ti na um nezišlo, že sa pýtaš úplnú hlúposť? Verím, že si dospelá a rozumná žena, ktorá má patričné vedomosti o krátkodobom vdychovaní fixačného spreju na vlasy... alebo sa mýlim? Snáď to "žltý sloník" neobjaví skôr, ako to stihnú admini zmazať...
Takzeeeee vsetky kadernicky su v tehotenstve na rizikovom kvoli laku na vlasy? Toto si myslis?
Bože kedy ľudia prišli o sedliacky rozum? Človek sa musí zamýšľať nad budúcnosťou ľudstva keď tu číta tie otázky. Ľudia už fakt nedokážu normálne rozmýšľať?
Ja Ti rozumiem, tiež som si prešla MA a tiež ma všetko desilo. Ono ten lak nie je úplne zdravé dýchať, ale bábätko to neohrozí, takto jednorazovo určite nie. Ja som išla bio eko (ale ja to idem roky kvôli alergii na parfumy) a predsa som potratila. Sesternica kaderníčka má dve zdravé deti a robila skoro do porodu. Nevyčítaj si bežný život, držím palce 🤞🍀

Nic sa mu nestalo. Kludne spi.