Je malé bruško v 37. týždni tehotenstva normálne?
Ahojte, momentálne som v 37tt a na tento týždeň mám dosť maličké bruško. Na kontrolách je vždy všetko v poriadku. Chcem sa opýtať, či je tu niektorá ktorá mala tiež malé bruško, aké veľké dieťatko ste porodili? Ďakujem za vaše odpovede.
@katka1357s velkost brucha nema suvis s velkostou plodu. ja som mala brucho s jednym mensie ako kamoska s dvomi. moja mala 2800 a jej kazde malo viac ako 3 kila... dalsia kamoska mala brucho ako ja v 15 tt a dieta o kilo tazsie...
Veľkosť bruška nie je dôležitá, hlavne že je na kontrole všetko ok, že má bábätko miery, aké má mať a ste obaja zdraví 😉
ani susedia si nevšimli že som tehotná. od 3200 - 3300g.
Zalezi aku mas ty postavu a ako je ulozene babo. Na mne pri prvom az niekedy v 5-6mesiaci bolo vidno ze som tehotna. V poslednom tehu som uz v 6.mesiaci vyzerala na porod 😂😂😂😂 a pritom medzi nimi bol rozdiel nejakych 100g.
Ja som rodila v 37 týždni a pôrodná asistentka sa mi hned povedala že mám malé bruško že sa bála že pôjde o predčasný pôrod. Mala mala 3300g 😂 takze veľkost bruska vôbec nehovorí nič o váhe dieťaťa
Moje brucho v 9mesiaci ;) dieta ma 2.5kg zatial
@anonym_43e4dc Moje vyzerá takto keď som najedená 😂😂😂😂
To moze byt rozne, kazda ma inak, kym je babo ok, tak je to jedno. Ja som mala take velke, ze kazdy ci dvojicky. Mam normalne decka narodene v takej tej priemernej vahe do 4g, nie mini, nie 5kg .
Vzdy som mala male brucho. Ak som mala napr sirsie tricko v praci, este aj v 8.-9.mes si niektori hned nevsimli, ze som tehotna. A ziadnu nadvahu som nemala.
@anonym_43e4dc tiez som mala uplne rovnake pri 1. a vazila 2,6kg, druhe dieta uz 3,6kg a aj brucho vacsie.
Ja som pri prvých dvoch mala naozaj mini bruško. Do siedmeho mesiaca by nikto ani neveril, že som tehotná. Deti síce tiež boli menšie, no úplne zdravé a teraz má syn 15 a je vyšší než ja, klasický puberťák. Teraz som zase tehotná a brucho trikrát väčšie než predtým a ledva dycham a hýbem sa. Mne bolo lepšie s tými mini bruškami.
3 deti, 3 doslova obrovské bruchá ( ešte to prvé ako tak ...) . Len jedno z detí vážilo nad tri kilá. Prvý syn 2260, druhý syn 3500 a dcéra 2540... Veľkosť brucha o veľkosti dieťatka nevypovedá nič. A úprimne, čím menšie tým lepšie pre ženu. Pri prvom tehotenstve som do piateho mesiaca s mini bruchom vedela normálne fungovať, s veľkým bruchom som sa ledva vládala v posteli otočiť.
@anonym_43e4dc luxus... take som mala v 24 tt
@anonym_43e4dc luxus... take som mala v 24 tt
@sisska96
@krasneleto aj pri prvom som mala take male brucho 😁 neviem ja nejak nepriberam max 8-10 kil a to sa nejak neobmedzujem skoro vobec jem co mi chuti. Asi to mam nejak geneticky dane 🤣
To je v poriadku, ja som mala tiez malé, išla som v rifliach do pôrodnice, ešte sa ma lekár pýtal čo m8 je, 6kg som pribrala, a hneď boli dolu, dcéra mala 3500/52cm
@anonym_a9bba6 Tato fotka veľmi skresľuje. Si oblečená v čiernom a je tam zlý uhol.
@sisska96
@krasneleto aj pri prvom som mala take male brucho 😁 neviem ja nejak nepriberam max 8-10 kil a to sa nejak neobmedzujem skoro vobec jem co mi chuti. Asi to mam nejak geneticky dane 🤣
@ariannazara je to mozne, moja mama so mnou a bratom pribrala 8 a 7 kil... ale brusko mala riadne... a mali sme vahu 3150
Autorka-mozno nie je male, ale normalne a moc porovnavas.
@anonym_a9bba6 primerane tehotenske brucho. Mne sa nezda male, aj ked si dala uplne zlu foto.
@anonym_a9bba6 Tato fotka veľmi skresľuje. Si oblečená v čiernom a je tam zlý uhol.
@ankare áno, inu zial nemám z konca tehu. Každopádne pribrala som 7kg (nechválim sa, proste som mala isté zdravotné problémy tak som počas tehotenstva dosť schudla), a malý mal cez 3 kg. chcem tým len autorke povedať, že každá máme to bruško iné a na veľkosť deti to vôbec nemusí mať vplyv. Čo sa mne moze zdať obrovské, tebe môže prísť v pohode a naopak 😉. Pokiaľ lekár nevidí žiaden problém tak by som sa tým tvarom/veľkosťou vôbec netrápila.
Baby a zo zaujímavosti, sedelo vám vahovo bábätko na odhady? Lebo ja som vedela, že to nebýva presne, ale teda u mňa aj u švagrinej sa lekári sekli o 0,5 kg .. (odhadovali viac)
Baby a zo zaujímavosti, sedelo vám vahovo bábätko na odhady? Lebo ja som vedela, že to nebýva presne, ale teda u mňa aj u švagrinej sa lekári sekli o 0,5 kg .. (odhadovali viac)
@mirkam3 Vobec, mne sa ,,pomylili,, o 1 kg🤭
@mirkam3 mne to napríklad sedelo až prekvapivo presne, pekne tie váhové prírastky zodpovedali očakávaniam na daný týždeň (akurát jeden mladý doktor, ktorý v 36. tt zastupoval moju dr., nameral zjavnú somarinu) a na príjme v pôrodnici odhadli 3780 g, syn sa narodil s 3740 g 🙂

Vela z nas sme mali fakt velmi male brucho. Ja som vyzerala ako ine v 5 mesiaci ked sa syn narodil a do cca 6,5 mesiaca som bola plocha ako doska. Neries velkost brucha