icon

Je možné počuť ako sa bábätko v brušku vyprázdnilo?

veroni87
17. apr 2012

Čakám bábätko a už ho prenášam a počula som včera aj dnes taký zvuk, ktorý vychádzal z bruška ako keď človeka preháňa, riedka stolica aj s vetrami. Mätie ma to, že si absolútne nemyslím, že to bolo zo mňa, pretože to bolo len počuť a nie cítiť v mojich črevách a išlo to z tej strany, kde má bábätko uložený zadoček. V piatok idem na vyvolávanie a obávam sa, aby bábätko nemalo dovtedy zelenú alebo bahnitú plodovú vodu. Možno je to hlúpa otázka, ale zaujíma ma to a na internete som sa nevedela o tom nič dočítať. Ďakujem za odpovede.

xlucia
17. apr 2012

zasne ze to mozes pocut, ved mas uz hotove babo, ibaze je v brusku...
ziadna otazka nie je hlupa. ale pocut by si mala iba prdenie.
ak by vylucovalo smolku do plod. vody. to sa asi neda moc pocut a rozhodne to nie je dobre
ked si si nie ista, chod na pohotovost, alebo do porodnice, spravia ultrazvuk
a mozno budes mat babo o par dni skor

mukiii007
17. apr 2012

Ja by som isla hneď do nemocnice!

abbie
17. apr 2012

dalsia co nevola hned lekarovi, ale radsej zada otazku na MK 😖 nechapem

mirka007
17. apr 2012

Jednoznacne chod do nemocnice alebo tam aspon volaj.Ja som maleho prenasala 1 tyzden a ked sa narodil vodu som mala uz uplne zelenu co sa tam uz vykakal a skoro sa mi pridusil a pri porode mu uz prestavalo bit srdiecko !!!Takze toto nie su ziadne srandy.A naozaj nechapem preco hned nevolas alebo neutekas do nemocnice a radsej zabijas cas ktory moze byt drahocenny pre vas oboch pisanim tu. 😒

anjelicek26
17. apr 2012

Do nemocnice na prijem s taskou a nenechat sa odbit, monitorovat babo a co najskor von!

janicka11
17. apr 2012

ako Ti radia baby chod radčej do nemocky aby si si potom nemusela vyčítať že vtedy bolo neskoro.. ☹ Radčej pre istotu bež ved ked nič apson budeš mať dobrý pocit že si niečo preto urobila. 😢

nibiru
17. apr 2012

jednoznačne do nemocnice -na pohotovost radcej by som povedala ze ma bolesti neviem a samozrejme aj to co sa stalo co ale domov by som nesla ja som sa narodila zo zelenou plodovou vodom a hned na to infekcia a zapal pluc vraj to bolo z plod.vody moja dcerka ked vykakala prvu smolku zobudila sa a plakala ako sa sama zlakla.

amdeis
17. apr 2012

Ziadna otazka nie je hlupa, pokial sa clovek potrebuje poradit ci je v uzkych. V toto pripade existuju len hlupe odpovede. 😠
@veroni87 radsej sa obrat na lekara.

ajca123
17. apr 2012

Ahoj môj prvy syn prdkal tesne pred pôrodom v brusku 🙂
Ale radeji skoč a nenechaj sa odbit...

lenka1108
17. apr 2012

urcite okamzite nemocnica. moj sa narodil so zakalenou zelenou vodou.bolo to z toho ze sa vyprazdnoval v brusku.a mal zapalene ocka strasne dlho.sestrinn mal po zakalenej vode vysoke zapalove hodnoty a bol na atb.urcite utekaj a nedaj sa odplakovat...