Je normálne byť v treťom trimestri takto lenivá?
Ahojte mamicky, som v 30.tt a uz asi tyzden sa mi absolutne nic nechce. Som uz doma, cize v podstate ani nic nemusim, upratovania nie je vela, vybavicku sme stihli nakupit v 2. trimestri a manzel miluje varenie. Chcela som ale este pred porodom dokoncit nejake veci do prace a zapisala som sa na kurz nemciny - akurat ze sa mi uz absolutne nechce venovat tymto veciam. Neviem ci je to tym, ze dlho neobsedim, alebo mam horsiu pozornost, alebo som len rychlejsie unavena, ale je to strasne frustrujuce! Mate to niekto podobne? Mam na seba tlacit a dokopat sa k tomu, alebo si dat pauzu a pockat, kym mi to pojde zas lahsie? 🤷🏻♀️
@luciaangela Ahoj, ja som v 14 týždni a nič sa mi nechce takže ťa chápem
@luciaangela ja som bola od prveho taka, ani upratovat sa mi velmi nechcelo, iba spat papat lezat😀
Ja mám niečo podobné a to ani nie som tehotná🤣🤣🤣
Podla mna je to aj v hlave. Ze vies, ze “uz nemusis”, tak si polavila a uz sa ti proste nechce nic.
Ja som to mala tak isto ale vies co je najhorsie? Ze ked to nespravis teraz, neskor uz to nespravis vobec. 😃
som 31tt a mam rovnake pocity len tym rozdielom ze ja vypnut nemozem lebo mam doma sidlo co zacalo prave chodit :D Ja ale ak mozem odporucit, skus sa premoct aspon na nejaku fyzicku aktivitu, svlasy velmi rychlo ochabnu a po porode ich budes potrebovat, ja som tak zlenivela pri synovi a po porode som to mala tazke (vysoky narast vahy, plus cisarsky, plus ziadna sila - cele zle).
ALe mentalne vnimam ze som na tom horsie, tiez sa mi uz tazko sustreduje na pracu, aj knihy som prestala citat posledne tyzdne lebo na to nemam energiu.
@stanulienkat 😅😂
@luciaangela vôbec sa tým netráp a oddychuj... Možno je to aj tým teplom, ťažšie sa ti už hybe. Po porode už budeš stále v jednom kole, to si tak skoro neoddychnes. Samozrejme taky prirodzený pohyb je potrebný, lebo ta začne všetko bolieť....ale presúvať sa po byte úplne staci😆... Uži si to, kým môžeš. Tesne pred pôrodom zas do teba príde energia a zas nebudeš vedieť, čo so sebou... Počúvaj svoje telo, je mudre☺️
Uz nic nerob, lebo potom sa uz 18 rokov nezastavis 😎
@brita7777 ale no, nevidela by som to tak čierne, sú aj pokojné deti, ktoré spia a po takých troch, štyroch rokoch sú celkom samostatné
@elizabet173 tak to gratulujem, ja som mala náročné babo.
Oddychuj, do ničoho sa nenut. Držím palce!
NIC NEROB, po porode si roboty uzijes dost 😉
Ja som posledne týždne už absolutne nič nerobila, len som pozerala telku, šla na krátku prechádzku, aj to v 35 stupňoch som ledva prešla ulicu 😆, a luštila osemsmerovky,čítala,veľa spala, ležala, muž nakupoval, objednal donášku, čiže som mala úplne leharo. Vychutnávaj si to, kým ešte je čas ☺️☺️
Ja som na tom tak isto. Nechce sa mi nic. Rano vstanem a som hned unavena. Cez den si musim aspon 10 minut zdriemnut. Snažím sa vsak mat fyzickú aktivitu. Chodim na tehu cvičenie a na prechadzky von s mužom s dieťaťom. Upratovať sa mi uz veľmi nedá, hned sa zadycham a rozboli ma chrbát. Maximalne nalozim a vylozim mycku, dam prať, vyvesam pradlo a navarim obed. A denne musim mať aspon 2 kávy inak nie som schopná fungovať. Zacinam 30tt tiež :D
@ailiba ale náročné hádam nebolo 18 rokov 😉
@elizabet173 môj syn má ešte 19 mesiacov, tak neviem.... Ale musím povedať, že je to čoraz lepšie, aspoň zatiaľ. V každom prípade je to už úplne iné, ako keď sme boli dvaja.
@elizabet173 no ale ked ich mas viac nahodou, sa ti to zapaci take malinke znova a boom. Tak som myslela, jedno je pohoda 😄
To mal byt inak vtip taky na pobavenie 🙂

@luciaangela oddychuj do nicoho sa nenamahaj.ved naco.uzivaj si chvile kludu,po porode sa jeden cas nezastavis 🙂 nemcinu sa vies ucot aj ked budes uz po porode s babom zabehnuta..taktiez hocico ine